Tebrikler canım benim. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah RabbimOğlum hasta oldu geçen hafta hiç bakamadım yine buraya.
Kızlar ben hamileyim sanırım
Erken test yaptım dün silik çıktı. Gittim hemen kan verdim 48 çıktı. Yarın öğlen tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım
Öğrendiğimden beri sizler için de dua ediyorum. Allahım en kısa zamanda hepinize güzel haberler yazmak nasip etsin inşallah
Vakit buldukca uzaktan uzaktan bakıyodum buralara canım
Tebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinOğlum hasta oldu geçen hafta hiç bakamadım yine buraya.
Erken test yaptım dün silik çıktı. Gittim hemen kan verdim 48 çıktı. Yarın öğlen tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım
Öğrendiğimden beri sizler için de dua ediyorum. Allahım en kısa zamanda hepinize güzel haberler yazmak nasip etsin inşallah
Bunu eşinize gösterdiniz mi peki? Zaten bu süreç can sıkıcı eşinizin de böyle yapması iyice vakit kaybı aslında. İnşallah bir an önce ikna olurYok maalesef kendi başıma çareler bulmaya çalışıyorum. Bir tüp bebek merkezi doktoruna mesajla bir kaç soru sordum. Eşimde ileri hareketlilik yok dedim ve eşimin hormon tedavisi görmesi gerektiğini söyledi. Yoksa doğal yolla gebelik olmaz dedi. Hormon tedavisi sonrasında düzelmez ise de tüp bebek tedavisi görmeniz gerekiyor dedi
Ayy hayırlı olsun çok çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahOğlum hasta oldu geçen hafta hiç bakamadım yine buraya.
Ben de buradayım canım beklemedeyim
Ayy inşallah o kafayı dağıtmanın sonucu güzel olmuştur ya senden de inşallah güzel haberler alırıızzVakit buldukca uzaktan uzaktan bakıyodum buralara canımDüğün telaşımız vardı çok şükür dün bitti artık sabırsızlıkla adet günümü beklemeye başlıcam. 2 haftadır ne güzel kafam dağılmıştı şimdi stresli günler başlar yine sen napıyosun canım sende durumlar nasıl var mı bi gelişme
Ahh ahh inşaAllahh kuzumAyy inşallah o kafayı dağıtmanın sonucu güzel olmuştur ya senden de inşallah güzel haberler alırıızz
İnşAllah sabrının mükafatını alırsın canım çook isterimmmAhh ahh inşaAllahh kuzumçok da iyi değerlendirdik aslında adet bittikten hemen sonra başladık çalışmalara 2günde bir hiç aksatmadan bakalım sonuç inşaAllah güzel olur 20 eylülde çatlatma iğnesi yapıldı bata kadar test yapmıcam bu kez dayanabilirim umarım sen nasılsın canım kürlere devam ediyo musun?
Benim bi değişiklik yok canım benim kafam rahat sizinkini merak ediyorum kaç gün kaldı senin adete insallah bu sefer olmuştur yaaa insallahhhVakit buldukca uzaktan uzaktan bakıyodum buralara canımDüğün telaşımız vardı çok şükür dün bitti artık sabırsızlıkla adet günümü beklemeye başlıcam. 2 haftadır ne güzel kafam dağılmıştı şimdi stresli günler başlar yine sen napıyosun canım sende durumlar nasıl var mı bi gelişme
Ben de buradayım canım beklemedeyimsen neler yapıyorsun kuzum iyisindir inşallah
Bende senden 2 ay sonra çok güzel haberler bekliyorumm canımm bol bol ye hepsindenİnşAllah sabrının mükafatını alırsın canım çook isterimmmben arı sütünü kullanıyorum düzenli aslında diğerleri pek kaldı ama kullanıcam inşallah
Hakkında hayırlısı olsun kuzumm hep mutlu olBenim bi değişiklik yok canım benim kafam rahat sizinkini merak ediyorum kaç gün kaldı senin adete insallah bu sefer olmuştur yaaa insallahhh
Aynen canım iyi oldu valla dediğim gibi ben beklemedeyim inşallah sabrın sonu selamet olurIyiyim Ben de canım hepimiz bi anda sessizliğe büründük merak ettim sizi arada ses verelim
1 ayı bitmek üzere 1 ay kaldı inşallah gelebilirse uğraşlarımızın sonucunu alırız inşallahBende senden 2 ay sonra çok güzel haberler bekliyorumm canımm bol bol ye hepsinden
O zaman kasım ayında bizimlesin1 ayı bitmek üzere 1 ay kaldı inşallah gelebilirse uğraşlarımızın sonucunu alırız inşallah
İnşAllah canım çok isterim uğraşan herkesin olmasını elimizden geleni yapıp beklemekle sorumluyuz inşallah yıl bitmeden yüzümüz güler hepimizinO zaman kasım ayında bizimlesinhayırlısı olsun canım inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız
Bebiştir inşallahhhhhHakkında hayırlısı olsun kuzumm hep mutlu olBenim adet 4 ya da 5 ekim bakalım beni bebiş mi yoksa kırmızılar mı bekliyo
Aynen canım iyi oldu valla dediğim gibi ben beklemedeyim inşallah sabrın sonu selamet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?