Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay benimde olmazsa seninle aynı an da aşılama yaptırmış olucaz canım hadi hayırlısı
Olur canım neden olmasin ki bak bugün bebek haberi aldık devamı da gelecek önce Maviesil23 sonra da senden
Ağzından bal damlıyo canım benim inşaAllahh inşaAllahh

Bu ay benimde olmazsa seninle aynı an da aşılama yaptırmış olucaz canım hadi hayırlısı

Ağzından bal damlıyo canım benim inşaAllahh inşaAllahh
Doktorla mı karar verdiniz canımm eğer denk gelirse Kasım 5 bat benim 6sında gitmem lazım ilaçlar için. Ama inşallah senin aşılamaya gerek kalmazz

Doktorla mı karar verdiniz canımm eğer denk gelirse Kasım 5 bat benim 6sında gitmem lazım ilaçlar için. Ama inşallah senin aşılamaya gerek kalmazz
Evet doktorumla konuştum canım adet olursam hsg çekilcek problem yoksa sonraki ay da hemen aşılamaya geçicektik inşaAllah gerek kalmaz tabi

Ay inşallah canım güzel haber bekliyorum sizlerden çok mutlu olurum
Keşkemm O olurbigun ve seninle aynı an da takip etseydik bu süreçleri İnşaAllah sen de tez zamanda eşinle kavuşursun O olurbigun de eşiyle bi orta yol bulup arayı düzeltir inşaAllah benim bata kaldı 6gün çok sabırsızlanmaya başladım şimdiden ama hiç belirti falan yok

Keşkee normalde bende aşılama olmuş bekliyor olacaktım ama artık vardır bir hayır diyorum çünkü en son ilaç kullanırken yumurtam bile büyümedi niye öyle oldu bilmiyorum ben hiç bişey kullanmadan çatlama gördüğüm halde son denemem de çok sıkılmıştı içim buna. İnşallah çabalamanın sonucunu alırız hepimiz. 6 gün düşününce erken canım aslında belirti için. Keşke bizde diğerleri gibi adet tarihimizi bilmesek midemiz bulanınca test yapıp öğrenseydik ama benim yapım öyle rahat değil ki

amııınnn kuzumm, ınsallaahh hayırlısıyla hepımız sene bıtmeden hamıle kalalım

canımm cok sevındım yaa, ne zaman yapmıstın erken testi? ben yumurtlamadan 13 gun sonra yaptım negatıf cıktı suan 16.gun hala adet olmadım

maalesef bende oyleyım her seferınde test yap belırtı ara. ALLAH gonlumuze gore versın

Yok canım ben de onu düşünüyorum kasımda direk aşılama için gittiğimde mi test yaptırsam yoksa 1 ay öncesinden mi diye. Ama en son ağustosta yapıldı canım
Istersen ekimde bi baktır canım hormonlar normal düzeyde mi diye sonra aşılaman aksamasin prolaktin falan baksınlar işte bence

Aa benim de 6 kaldı canım ya inşallah bu sefer olmuştur heyecanını sabirsizligini o kadar iyi anlıyorum kii Allah nasip etmiş olsun busefer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…