- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Bu ay benimde olmazsa seninle aynı an da aşılama yaptırmış olucaz canım hadi hayırlısıİnşAllah canım çok isterim uğraşan herkesin olmasını elimizden geleni yapıp beklemekle sorumluyuz inşallah yıl bitmeden yüzümüz güler hepimizin
Bakalım denk gelirse Kasım da direk aşılama için gideceğim heyecanlanıyorum
Ağzından bal damlıyo canım benim inşaAllahh inşaAllahhOlur canım neden olmasin kibak bugün bebek haberi aldık devamı da gelecek önce Maviesil23 sonra da senden
Ay inşallah Bi de senden duysak güzel olmaz mıııOlur canım neden olmasin kibak bugün bebek haberi aldık devamı da gelecek önce Maviesil23 sonra da senden
Doktorla mı karar verdiniz canımm eğer denk gelirse Kasım 5 bat benim 6sında gitmem lazım ilaçlar için. Ama inşallah senin aşılamaya gerek kalmazzBu ay benimde olmazsa seninle aynı an da aşılama yaptırmış olucaz canım hadi hayırlısı
Ağzından bal damlıyo canım benim inşaAllahh inşaAllahh
Ben durumları düzelteyim de peşinizden gelirim inşallah canım ama önce siz insallahAy inşallah Bi de senden duysak güzel olmaz mııı
İnşAllah düzeltirsin canım benim haberlerini bekliyorumBen durumları düzelteyim de peşinizden gelirim inşallah canım ama önce siz insallah
Tabii haber veririm canım. Sen ne yaptın yalnız mısın hala oralardaİnşAllah düzeltirsin canım benim haberlerini bekliyorum
Aynen canım tek tabanca inşallah 1 ay kaldı bekliyorumTabii haber veririm canım. Sen ne yaptın yalnız mısın hala oralarda
Sayili gün çabuk geçer kavuşursun eşine canım merak etmeAynen canım tek tabanca inşallah 1 ay kaldı bekliyorum
İnşAllah canım sende kavuşSayili gün çabuk geçer kavuşursun eşine canım merak etme
Inşallah canım doktora gittin mi sen bu ay baktirdin mi hormonlara falanİnşAllah canım sende kavuş
Yok canım ben de onu düşünüyorum kasımda direk aşılama için gittiğimde mi test yaptırsam yoksa 1 ay öncesinden mi diye. Ama en son ağustosta yapıldı canımInşallah canım doktora gittin mi sen bu ay baktirdin mi hormonlara falan
Evet doktorumla konuştum canım adet olursam hsg çekilcek problem yoksa sonraki ay da hemen aşılamaya geçicektik inşaAllah gerek kalmaz tabiDoktorla mı karar verdiniz canımm eğer denk gelirse Kasım 5 bat benim 6sında gitmem lazım ilaçlar için. Ama inşallah senin aşılamaya gerek kalmazz
Ay inşallah canım güzel haber bekliyorum sizlerden çok mutlu olurumEvet doktorumla konuştum canım adet olursam hsg çekilcek problem yoksa sonraki ay da hemen aşılamaya geçicektik inşaAllah gerek kalmaz tabi
Keşkemm O olurbigun ve seninle aynı an da takip etseydik bu süreçleriAy inşallah canım güzel haber bekliyorum sizlerden çok mutlu olurum
Keşkee normalde bende aşılama olmuş bekliyor olacaktım
amııınnn kuzumm, ınsallaahh hayırlısıyla hepımız sene bıtmeden hamıle kalalımİnşAllah canım çok isterim uğraşan herkesin olmasını elimizden geleni yapıp beklemekle sorumluyuz inşallah yıl bitmeden yüzümüz güler hepimizin
Bakalım denk gelirse Kasım da direk aşılama için gideceğim heyecanlanıyorum
canımm cok sevındım yaa, ne zaman yapmıstın erken testi? ben yumurtlamadan 13 gun sonra yaptım negatıf cıktı suan 16.gun hala adet olmadımOğlum hasta oldu geçen hafta hiç bakamadım yine buraya.
Kızlar ben hamileyim sanırım
Erken test yaptım dün silik çıktı. Gittim hemen kan verdim 48 çıktı. Yarın öğlen tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım
Öğrendiğimden beri sizler için de dua ediyorum. Allahım en kısa zamanda hepinize güzel haberler yazmak nasip etsin inşallah
maalesef bende oyleyımKeşkee normalde bende aşılama olmuş bekliyor olacaktımama artık vardır bir hayır diyorum çünkü en son ilaç kullanırken yumurtam bile büyümedi niye öyle oldu bilmiyorum ben hiç bişey kullanmadan çatlama gördüğüm halde son denemem de çok sıkılmıştı içim buna. İnşallah çabalamanın sonucunu alırız hepimiz. 6 gün düşününce erken canım aslında belirti için. Keşke bizde diğerleri gibi adet tarihimizi bilmesek midemiz bulanınca test yapıp öğrenseydik ama benim yapım öyle rahat değil ki
Istersen ekimde bi baktır canım hormonlar normal düzeyde mi diye sonra aşılaman aksamasin prolaktin falan baksınlar işte benceYok canım ben de onu düşünüyorum kasımda direk aşılama için gittiğimde mi test yaptırsam yoksa 1 ay öncesinden mi diye. Ama en son ağustosta yapıldı canım
Aa benim de 6 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?