- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Aynen tatlım vardır bi hayır elbetKeşkee normalde bende aşılama olmuş bekliyor olacaktımama artık vardır bir hayır diyorum çünkü en son ilaç kullanırken yumurtam bile büyümedi niye öyle oldu bilmiyorum ben hiç bişey kullanmadan çatlama gördüğüm halde son denemem de çok sıkılmıştı içim buna. İnşallah çabalamanın sonucunu alırız hepimiz. 6 gün düşününce erken canım aslında belirti için. Keşke bizde diğerleri gibi adet tarihimizi bilmesek midemiz bulanınca test yapıp öğrenseydik ama benim yapım öyle rahat değil ki
Aminnn kuzumm inşaAllahhhAa benim de 6 kaldıcanım ya inşallah bu sefer olmuştur heyecanını sabirsizligini o kadar iyi anlıyorum kii Allah nasip etmiş olsun busefer inşallah
Hiç bakmıcaksın aslında adet tarihine 2 günde bir deneyeceksin sonra bırakıcaksın akışına. Tabi genellikle bir sorun yoksa. Ama yapım böyle değil napayımmaalesef bende oyleyımher seferınde test yap belırtı ara. ALLAH gonlumuze gore versın
Bakalım canım öyle yapmayı düşünüyorum bendeIstersen ekimde bi baktır canım hormonlar normal düzeyde mi diye sonra aşılaman aksamasin prolaktin falan baksınlar işte bence
İnşAllah canım hepimiz güzel haberler verelim birbirimizeAynen tatlım vardır bi hayır elbetBundan sonra herşey çok güzel olur umarım
bende oyle degılım kuzumHiç bakmıcaksın aslında adet tarihine 2 günde bir deneyeceksin sonra bırakıcaksın akışına. Tabi genellikle bir sorun yoksa. Ama yapım böyle değil napayım
Napalım Allah sonumuzu hayır etsin ama eğer aşılama olursam hiç adet tarihine falan bakmıcam diye kendimi şimdiden şartlıyorumbende oyle degılım kuzumyapı meselesı bırazda
amın canımmm,bende asıla a yaptırınca sılcem programları bakmıycam asırı streslı oluyor yaNapalım Allah sonumuzu hayır etsin ama eğer aşılama olursam hiç adet tarihine falan bakmıcam diye kendimi şimdiden şartlıyorum
Aynen o günü bilip öyle beklemek daha zor gerçekten. Tabi bir yandan kafamızı oyalayacak bişeyler de bulmalıyızamın canımmm,bende asıla a yaptırınca sılcem programları bakmıycam asırı streslı oluyor ya
Evet canım bır el işi falan mı başlasak ne yapsak gercekten oyalayacak seyler yapmak lazımAynen o günü bilip öyle beklemek daha zor gerçekten. Tabi bir yandan kafamızı oyalayacak bişeyler de bulmalıyız
canım 3 gün öncesinde yaptım batın.canımm cok sevındım yaa, ne zaman yapmıstın erken testi? ben yumurtlamadan 13 gun sonra yaptım negatıf cıktı suan 16.gun hala adet olmadım
belki testte çıkmamıştır canım. tekrar bir yapsan mı acaba?canımm cok sevındım yaa, ne zaman yapmıstın erken testi? ben yumurtlamadan 13 gun sonra yaptım negatıf cıktı suan 16.gun hala adet olmadım
benım cıkmadı adetten ıkı gun once bakalım beklemedeyımcanım 3 gün öncesinde yaptım batın.
inşallah çıkar canımbenım cıkmadı adetten ıkı gun once bakalım beklemedeyım
persembeye kadar olmazsam tekrar yapayım dıyorum, kasıklarımda pıt pıt degısık bır agrı mı desem batamamı desem bısey varbelki testte çıkmamıştır canım. tekrar bir yapsan mı acaba?
INSALAAAHHH CANIMinşallah çıkar canım
canımm cok sevındım yaa, ne zaman yapmıstın erken testi? ben yumurtlamadan 13 gun sonra yaptım negatıf cıktı suan 16.gun hala adet olmadım
senın belırtılerın ne oldu canımcanım 3 gün öncesinde yaptım batın.
Kafadan atabilecek bişeyler bulmalıyız ya da beynimizi yoracak birseyler. Ya da kabullenmeliyiz aslındaEvet canım bır el işi falan mı başlasak ne yapsak gercekten oyalayacak seyler yapmak lazım
evet bırakabılsek bıraz kafayı rahat belkı hersey daha guzel olur bılemıyorum. ben çalıstıgım halde sureklı beynımde,tuhaf bır durumKafadan atabilecek bişeyler bulmalıyız ya da beynimizi yoracak birseyler. Ya da kabullenmeliyiz aslında
Aynen öyle o yüzden dedim kabullenmek mi gerekiyor acaba diye. Çünkü iş güç olsada insanın aklında süreklievet bırakabılsek bıraz kafayı rahat belkı hersey daha guzel olur bılemıyorum. ben çalıstıgım halde sureklı beynımde,tuhaf bır durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?