Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senın belırtılerın ne oldu canım
canım inan hiçbir belirtim yoktu. ve inan bu sefer akışına bıraktım. geçen ay olmayınca çok moral bozmuştum. Üzülmeyim diye düşünmemeye çalıştım olursa olur olmazsa doktora giderim diye düşünmeye başlamıştım. evde de tadilat falan işleri var. bata 3 gün vardı dedim test yapayım da yoksa rahat rahat yapayım işlerimi dedim :) test yaptım çıktı :) İlk bebeğimde de aynı olmuştu. düşünüp kafa yormayı bırakırsan oluyor bence. Oyalanacak birşeyler bulmak lazım sanırım. Bu ay o kadar yoğun geçmişti ki benim. Bir haftasında falan da oğlum hastaydı. nerdeyse aklıma bile gelmedi.

Canım ben hiç iğne kullanmadim bi fikrim yok ama sen geçen aylarda test yapmıştın onlarla kiyaslayabilirsin hiç bu kadar belirgin miydi ay heyecanlandım yaa
Geçen ay 12.günden sonra hayalet çizgi çıkmıştı hatta filtre uyguluyodum sizde görün diye ama bu kafamı karıştırdı umutlanmakta istemiyorum ama yinede bi umut doluyo içime Yarın tekrar yapıcam inşaAllah yine böyle net çıkar çıkmazsada hamiş olmadığımı anlarım zaten

Ayy inşallah çıkar yaa hemen at buraya da ben bile heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum canim

Ayy inşallah çıkar yaa hemen at buraya da ben bile heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum canim
valla ne yalan söyleyeyim hiç heyecan yok ya yarın bu çizgi silikleşicekmiş gibi geliyo inşaAllahh öyle bişey olmaz tabi yarın ki testimide atarım canım
i
Canımm ben bu kadar net çizgiyi anca 7. Günde gördüm. Ay inşallah vardır
inşaAllahh canım hiç sevinemedim de iğne etkisidir diye düşünüyorum hala ama çizgi direk böyle çıktı. Bende bu kadar net çıkmasını beklemiyodum erken gebelik testi diye mi böyle oldu acaba

Normal testle de deneseydin keskee

Valla canım erken gebelik testiyle çizgi görev vardı 11 12. Günlerde ama bu kadar net olanına denk gelmedim. Benim zaten hiç yoktu nerdeyse. İnşallah vardır da güzel haberler alırız ya

Eklentiler

• DAEA723D-116D-4E51-8A1F-6774070A6283.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…