- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
evet kuzum oyle valla, akısına bırakmak en ıyısı zaten kımınle konussam hepsı ummadıgı anda hamıle kalıyor ya şok oluyorumAynen öyle o yüzden dedim kabullenmek mi gerekiyor acaba diye. Çünkü iş güç olsada insanın aklında sürekli
Aynen öyle ya en zoru akıldan çıkarmak zaten stres yumurtlamayı çok etkiliyormuş zatenevet kuzum oyle valla, akısına bırakmak en ıyısı zaten kımınle konussam hepsı ummadıgı anda hamıle kalıyor ya şok oluyorum
canım inan hiçbir belirtim yoktu. ve inan bu sefer akışına bıraktım. geçen ay olmayınca çok moral bozmuştum. Üzülmeyim diye düşünmemeye çalıştım olursa olur olmazsa doktora giderim diye düşünmeye başlamıştım. evde de tadilat falan işleri var. bata 3 gün vardı dedim test yapayım da yoksa rahat rahat yapayım işlerimi dedim :) test yaptım çıktı :) İlk bebeğimde de aynı olmuştu. düşünüp kafa yormayı bırakırsan oluyor bence. Oyalanacak birşeyler bulmak lazım sanırım. Bu ay o kadar yoğun geçmişti ki benim. Bir haftasında falan da oğlum hastaydı. nerdeyse aklıma bile gelmedi.senın belırtılerın ne oldu canım
Geçen ay 12.günden sonra hayalet çizgi çıkmıştı hatta filtre uyguluyodum sizde görün diye ama bu kafamı karıştırdı umutlanmakta istemiyorum ama yinede bi umut doluyo içimeCanım ben hiç iğne kullanmadim bi fikrim yok ama sen geçen aylarda test yapmıştın onlarla kiyaslayabilirsin hiç bu kadar belirgin miydi ay heyecanlandım yaa
Ayy inşallah çıkar yaa hemen at buraya da ben bile heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum canimGeçen ay 12.günden sonra hayalet çizgi çıkmıştı hatta filtre uyguluyodum sizde görün diye ama bu kafamı karıştırdı umutlanmakta istemiyorum ama yinede bi umut doluyo içimeYarın tekrar yapıcam inşaAllah yine böyle net çıkar çıkmazsada hamiş olmadığımı anlarım zaten
valla ne yalan söyleyeyim hiç heyecan yok yaAyy inşallah çıkar yaa hemen at buraya da ben bile heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum canim
inşaAllahh canım hiç sevinemedim de iğne etkisidir diye düşünüyorum hala ama çizgi direk böyle çıktı. Bende bu kadar net çıkmasını beklemiyodum erken gebelik testi diye mi böyle oldu acabai
Canımm ben bu kadar net çizgiyi anca 7. Günde gördüm. Ay inşallah vardır
Normal testle de deneseydin keskeevalla ne yalan söyleyeyim hiç heyecan yok yayarın bu çizgi silikleşicekmiş gibi geliyo inşaAllahh öyle bişey olmaz tabi yarın ki testimide atarım canım
inşaAllahh canım hiç sevinemedim de iğne etkisidir diye düşünüyorum hala ama çizgi direk böyle çıktı. Bende bu kadar net çıkmasını beklemiyodum erken gebelik testi diye mi böyle oldu acaba
12li paket halinde bu testten almıştım canımNormal testle de deneseydin keskee
Valla canım erken gebelik testiyle çizgi görev vardı 11 12. Günlerde ama bu kadar net olanına denk gelmedim. Benim zaten hiç yoktu nerdeyse. İnşallah vardır da güzel haberler alırız yavalla ne yalan söyleyeyim hiç heyecan yok yayarın bu çizgi silikleşicekmiş gibi geliyo inşaAllahh öyle bişey olmaz tabi yarın ki testimide atarım canım
inşaAllahh canım hiç sevinemedim de iğne etkisidir diye düşünüyorum hala ama çizgi direk böyle çıktı. Bende bu kadar net çıkmasını beklemiyodum erken gebelik testi diye mi böyle oldu acaba
İnşaAllahh canım yaa amin çok aminnValla canım erken gebelik testiyle çizgi görev vardı 11 12. Günlerde ama bu kadar net olanına denk gelmedim. Benim zaten hiç yoktu nerdeyse. İnşallah vardır da güzel haberler alırız ya
İnşAllah canım haberini bekliyorum çok sevindim şimdidenİnşaAllahh canım yaa amin çok aminnyarın da aynı çıkar umarım
İnşAllah canım haberini bekliyorum çok sevindim şimdiden
Dünle bugun ki testin resmini birleştirdim kızlar çok arada kaldım inşaAllah bugunden sonra negatife doğru gitmezAyy inşallah çıkar yaa hemen at buraya da ben bile heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum canim
Inşallah iğnenin etkisi değildir canım hiç iğne kullanmadım o yüzden bi şey diyemiyorum yaaDünle bugun ki testin resmini birleştirdim kızlar çok arada kaldım inşaAllah bugunden sonra negatife doğru gitmez
Birbirlerine çok yakın canım inşallah iğne etkisi değildirDünle bugun ki testin resmini birleştirdim kızlar çok arada kaldım inşaAllah bugunden sonra negatife doğru gitmez
Inşallah iğnenin etkisi değildir canım hiç iğne kullanmadım o yüzden bi şey diyemiyorum yaa
İnşaAllah öyle değildir ama yarından itibaren silikleşcek gibi geliyo bana en iyisi 2 gün daha beklemek hayırlısıBirbirlerine çok yakın canım inşallah iğne etkisi değildir
İnşaAllah öyle değildir ama yarından itibaren silikleşcek gibi geliyo bana en iyisi 2 gün daha beklemek hayırlısı
Olumsuz düşünme hemen canım bak dilos ne diyo hiç bu kadar net çizgi görmedim diyooİnşaAllah öyle değildir ama yarından itibaren silikleşcek gibi geliyo bana en iyisi 2 gün daha beklemek hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?