Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olumsuz düşünme hemen canım bak dilos ne diyo hiç bu kadar net çizgi görmedim diyoo
Hiç belirtim yok ama bi de kuruluk başladı adetten önce öyle olur genelde az önce bi tane daha yaptım sabahkine göre daha silik çıktı. İğnenin etkisi geçmedi demek ki neyse ki çok da ümitlenmemiştim zaten. Hakkım da hayırlısı olsun, aşımı olmadım hala ne yalan söyliyim son 1 haftadır çok da olsun taraftarı değilim aşı olmak istiyorum çünkü

Bende eğer bu sefer sonuç alamazsam aşımı olcam kuzu
Baya erteledik iğne ilaç derken

Bende eğer bu sefer sonuç alamazsam aşımı olcam kuzu
Baya erteledik iğne ilaç derken
Aynen öyle canım şu gün geçsin bu gün geçsin belki olur diye diye erteledik durduk. Etrafımda da korona olanlar çıkmaya başladı gözüm korktu artık. Hamile olsam kendimi 3 ay nasıl korurum bilmiyorum o yüzden adet olduğum gibi aşımı olucam hemen 2 ay sonra tekrar başlarım denemelere belki de hayırlısı böyledir

Aynen kuzu bende öyle düşünüyorum
Keske bu zamana kadar yaptırsaydım diyorum ama işte
Hayırlısı insallah
Senin testleri gördüm bu arada, bana silikleşme gelmedi dünle bugün arasında
İnsallah yarınada devam eder aynı koyuluk=)

Canım aşıdan sonra korunmana gerek yok bildiğim kadarıyla. Ben ilk aşımı zaten yumurtlama günü olmuştum korunmadım da. İkinciyi de olucam inşallah aşılama yapılmadan önce. Ne enteresan ki aşıdan sonra çocuk sahibi olamayanlar bile olmuş?
Doktor da bunun açıklamasına hücreler ona baskı yaptığı için mi ne demiş vallahi tam hatırlamıyorum. Yani aşıya yöneliyorsun aslında o yüzden de çoğu kişi de aşı oldum zaten bu ay olmaz gibi o rahatlıkla yaklaştığı için hamile kalıyor. İnan şuan doktorun tam ne dediğini hatırlamıyorum ama bulursam atayım.
Bu arada çizgiler arası fark pek göremedim canım ama anladığım kadarıyla ikisini de sabah uyanır uyanmaz yaptın. Bugun 2.kez yaptığında daha silik olması normal. Ama dediğim gibi bende bu kadar net çizgiyi 7. Günde gördüm.
Hatta burdan biriyle daha konuştum onunda adet olana kadar devam etmişti çizgisi ama çok çok silikti. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım çook isterim

İnşaAllahh canımm pozitifi görmeyi hem istiyorum hem istemiyorum aslında çok arada kaldım benim doktorumda geçen ay kesinlikle aşıyı olmalısın korunmana bile gerek yok demişti eğer olmazsan ve hamileyken korona olursan senin için daha kötü olur ilaç bile kullanamayacağın için zor atlatırsın dedi. Kimsenin dediğine kulak asma için rahat olsun yaptır aşını dedi ama ben yaptırmadım yine Geçen kasım ayında korona geçirdim ve gerçekten çok ağır geçirmiştim hastanelik olma durumuna gelmiştim ama çok şükür ki oralara düşmeden atlattım. O ağrıyı o acıyı bildiğim için tekrardan olmaktan çok korkmaya başladım. Aşıdan sonra hamile kalanları ben de duydum burda da denk geldim canım. Dediğin gibi nasıl olsa aşı olduk bu ay olmaz diyip kafa rahat olduğu için mi oluyo anlamadım Bendeki şansla ben bu ay hamile kalırım aşı olana kadar da hamiş hamiş korona olurum kesin ben bu hastalık konularında o kadar şanssızım maalesef

Negatifi görürsek haftaya aşıya o zaman Bakalım yarın durumlar nasıl olucak hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllahh

Bunu eşinize gösterdiniz mi peki? Zaten bu süreç can sıkıcı eşinizin de böyle yapması iyice vakit kaybı aslında. İnşallah bir an önce ikna olur
Gösteremedim maalesef çok kırıcı oluyor bazen bu konuda çekindim onun için. Ama naturallen diye macun var adetim gelirse onu kullanacağız ikimizde ikna ettim bunun için. İnşallah bu macun fayda eder

Canım öyle kötü düşünme benim doktorum da aynı şekilde düşünüyor hatta hamileyken de aşınızı olun diyor. Çoğu doktor bu yönde konuşuyor ben hiç atlatmadım ama annemlerden bildiğim kadarıyla çok kötü geçiyor. Hamilelikte zaten bunu atlatmak daha zor. Eğer bebiş varsa bile zamanını tam olarak bilmiyorum ama aşını ol benim fikrim ihmal etme canım. Herşey gönlünce olsun ben yine inşallah bebiş vardır diyorum

Gösteremedim maalesef çok kırıcı oluyor bazen bu konuda çekindim onun için. Ama naturallen diye macun var adetim gelirse onu kullanacağız ikimizde ikna ettim bunun için. İnşallah bu macun fayda eder
Benim fikrim çekinmenize gerek yok en iyisi doktora gitmesi. Böyle yapa yapa zamanınızı harcıyorsunuz aslında. Kadın da bir sorun çıkınca nasıl koştura koştura gidiyor erkekte öyle olmalı. Erkek gururu kadın gururu diye düşünmüyorum ben bu olayı. Kadın elinden geleni yapıyorsa erkekte yapmalı eğer istiyorsanız. Sizi bilmiyorum ama eşim böyle yapsa zaten çocuk yapmak istemezdim herhalde böyle davrandığı için. Kimseye duyurmanıza da gerek yok sadece gidecek tedavi olacak bu. Benim eşimde ilk başta veriririm testi falan diyordu ama böyle çok şeydi nasıl anlatsam gururuna dokunuyor gibi. Bende hatta kızdım biz bu yola çıkıyorsak istiyorsak herkes tedavisini olacak diye. Yani benim düşüncem bu zaten çoğu şeyi kadınlar çekiyor çocuk olmasa etraftakiler bi hamile kalamadın falan derler kadına. Hiç erkeklere bişey söyleyen olmaz. Çoğu lafı da duyguyu da kadınlar çekiyor. İnşallah sizin etrafınızda öyle cahil kişiler yoktur. Ama benim görüşüm bunun gururu olmaz eğer ben olsaydım net konuşurdum.
Sizin iyiliğiniz için diyorum vakit kaybetmeyin yoksa üzülen koşturan yine siz oluyorsunuz

Yani ben demiştim bak bunun gururu olmaz herkeste bişey çıkabilir eğer istiyorsan testi bi verelim diye konuşmuştum. O olur verelim demesine rağmen bunları söyledim çünkü aklından geçenleri tahmin ettim

Hadi inşaAllah canım inşaAllah doğru hissediyosundur bebiş varsada olurum artık aşımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…