Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip kuzum hayırlısı böyleymiş demek ki aşı olmak istiyodum zaten adet olduğum gibi hemen aşıya gidicem aşıdan sonrada hiç bişey kullanmadan denicem bakarsın tutar benimde
İnşAllah tutar canım yaa haberlerini bekliyorum hatta yıl bitmeden hepinizden

Yani ben demiştim bak bunun gururu olmaz herkeste bişey çıkabilir eğer istiyorsan testi bi verelim diye konuşmuştum. O olur verelim demesine rağmen bunları söyledim çünkü aklından geçenleri tahmin ettim
Testi yaptırırken çok zorlanmadan ikna oldu ama olmuyor şimdi işte... gerçi ayın 1inde regl olmam gerekiyordu ama daha olmadım. Belki Rabbim benim üzüldüğümü tamamen anladı yüzüme güldü diye düşünüyorum. Ama umutlanamıyorum da geçen ay bugün gelmişti

Allah yardımcın olsun canım biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Allahın takdiri inşallah bu ay güzel bir haber alırsın çok isterim

Hangi test canım o adet gününe kadar silik çıkan var çatlatma iğnesinden sonra ama ilk senin belirgindi canım bende ondan yola çıkmıştım. Benim çok erken silindi çünkü. Bu arada S skulentvera sen napıyorsun canım nasıl gidiyor

Prodoctor erken gebelik testi adet sancım var ama gala silik çizgi gösteriyo anlamadım verdiğim paraya acıdım bundan sonra çok kararlıyım aslaaa adetim gecikmeden test falan yapmıcam ve 5₺lik testle yapıcam

Prodoctor erken gebelik testi adet sancım var ama gala silik çizgi gösteriyo anlamadım verdiğim paraya acıdım bundan sonra çok kararlıyım aslaaa adetim gecikmeden test falan yapmıcam ve 5₺lik testle yapıcam
Sürekli silik çizgi çıkartıyor dedikleri test miydi ya o? Canım varsa 5 TL olan testte de belli oluyor zaten adet öncesi bile yani. Çünkü zaten algıladığı beta hcg değeri 20. Bakalım sen aşını ol bir de öyle dene belki sana da öyle denk gelir

Aynen öyle yapıcam canım adet olur olmaz hemen aşıya koşucam seninle aynı an da beklemeye başlıcaz yine inşaAllah kasım bizim ayımız olur

Aynen öyle yapıcam canım adet olur olmaz hemen aşıya koşucam seninle aynı an da beklemeye başlıcaz yine inşaAllah kasım bizim ayımız olur
İnşallah canım yaa benimde herşey eşime bağlı şuanlık beklemedeyim belki kasımdan önce değerlendirme imkanım olur belli olmaz bakalım bende adet olursam tekrardan hormonlarıma baktırmaya gidicem ne olur ne olmaz kasımda aşılama yaptıracak durumda olursak önceden kontrolden geçeyim

iyiyim canım cumartesi günü hsg çektireceğim buralardan uzaklaştım biraz araştırma falan yapmıyorum belirti falan da aramayacağım bıraktım yani olmuyor zorla olduramıyorum da yapacak bir şey yok..... sen ne yapıyorsun ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…