- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Yaptım canım ama silikleşiyo sanki büyük ihtimal yarın negatife döner diye düşünüyorumMaviesil23 naptın canım yine test yaptın mi
Yaa dönmez inşallah bana da biraz silik geldi diğerlerine göreYaptım canım ama silikleşiyo sanki büyük ihtimal yarın negatife döner diye düşünüyorum
Evet canım silik duruyo yakındanda belli oluyo zaten o yüzden yarına tamamen silinirYaa dönmez inşallah bana da biraz silik geldi diğerlerine göre
Tüh ya o kadar da düğün telaşı var aklımdan çıkardım diyordunEvet canım silik duruyo yakındanda belli oluyo zaten o yüzden yarına tamamen silinir
Nasip kuzum hayırlısı böyleymiş demek kiTüh ya o kadar da düğün telaşı var aklımdan çıkardım diyordun
İnşAllah tutar canım yaa haberlerini bekliyorumNasip kuzum hayırlısı böyleymiş demek kiaşı olmak istiyodum zaten adet olduğum gibi hemen aşıya gidicem aşıdan sonrada hiç bişey kullanmadan denicem bakarsın tutar benimde
Testi yaptırırken çok zorlanmadan ikna oldu ama olmuyor şimdi işte... gerçi ayın 1inde regl olmam gerekiyordu ama daha olmadım. Belki Rabbim benim üzüldüğümü tamamen anladı yüzüme güldü diye düşünüyorum. Ama umutlanamıyorum da geçen ay bugün gelmiştiYani ben demiştim bak bunun gururu olmaz herkeste bişey çıkabilir eğer istiyorsan testi bi verelim diye konuşmuştum. O olur verelim demesine rağmen bunları söyledim çünkü aklından geçenleri tahmin ettim
Allah yardımcın olsun canım biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Allahın takdiri inşallah bu ay güzel bir haber alırsın çok isterimTesti yaptırırken çok zorlanmadan ikna oldu ama olmuyor şimdi işte... gerçi ayın 1inde regl olmam gerekiyordu ama daha olmadım. Belki Rabbim benim üzüldüğümü tamamen anladı yüzüme güldü diye düşünüyorum. Ama umutlanamıyorum da geçen ay bugün gelmişti
Naptın canımmNasip kuzum hayırlısı böyleymiş demek kiaşı olmak istiyodum zaten adet olduğum gibi hemen aşıya gidicem aşıdan sonrada hiç bişey kullanmadan denicem bakarsın tutar benimde
Inşallah canım ya. Daha beklemedeyim bakalımAllah yardımcın olsun canım biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Allahın takdiri inşallah bu ay güzel bir haber alırsın çok isterim
Bugun 14.günüm sabah yine silik çizgi çıktı canım nasıl bi testse en ufak bişeyi bile gösteriyo bi daha bu testi asla kullanmamNaptın canımm
Güzel haberler verirsin inşallah bizeInşallah canım ya. Daha beklemedeyim bakalım
Hangi test canım o adet gününe kadar silik çıkan var çatlatma iğnesinden sonra ama ilk senin belirgindi canım bende ondan yola çıkmıştım. Benim çok erken silindi çünkü. Bu arada S skulentvera sen napıyorsun canım nasıl gidiyorBugun 14.günüm sabah yine silik çizgi çıktı canım nasıl bi testse en ufak bişeyi bile gösteriyo bi daha bu testi asla kullanmamara ara adet sancım da vuruyo adet olucam kesin eminim umutlar önümüzdeki aya kaldı artık
Prodoctor erken gebelik testiHangi test canım o adet gününe kadar silik çıkan var çatlatma iğnesinden sonra ama ilk senin belirgindi canım bende ondan yola çıkmıştım. Benim çok erken silindi çünkü. Bu arada S skulentvera sen napıyorsun canım nasıl gidiyor
Sürekli silik çizgi çıkartıyor dedikleri test miydi ya o? Canım varsa 5 TL olan testte de belli oluyor zaten adet öncesi bile yani. Çünkü zaten algıladığı beta hcg değeri 20. Bakalım sen aşını ol bir de öyle dene belki sana da öyle denk gelirProdoctor erken gebelik testiadet sancım var ama gala silik çizgi gösteriyo anlamadım verdiğim paraya acıdım bundan sonra çok kararlıyım aslaaa adetim gecikmeden test falan yapmıcam ve 5₺lik testle yapıcam
Aynen öyle yapıcam canım adet olur olmaz hemen aşıya koşucamSürekli silik çizgi çıkartıyor dedikleri test miydi ya o? Canım varsa 5 TL olan testte de belli oluyor zaten adet öncesi bile yani. Çünkü zaten algıladığı beta hcg değeri 20. Bakalım sen aşını ol bir de öyle dene belki sana da öyle denk gelir
İnşallah canım yaa benimde herşey eşime bağlı şuanlık beklemedeyimAynen öyle yapıcam canım adet olur olmaz hemen aşıya koşucamseninle aynı an da beklemeye başlıcaz yine inşaAllah kasım bizim ayımız olur
iyiyim canım cumartesi günü hsg çektireceğim buralardan uzaklaştım biraz araştırma falan yapmıyorum belirti falan da aramayacağım bıraktım yani olmuyor zorla olduramıyorum da yapacak bir şey yok..... sen ne yapıyorsun ne var ne yok?Hangi test canım o adet gününe kadar silik çıkan var çatlatma iğnesinden sonra ama ilk senin belirgindi canım bende ondan yola çıkmıştım. Benim çok erken silindi çünkü. Bu arada S skulentvera sen napıyorsun canım nasıl gidiyor
Tebrik ederimmm❤❤Inanamiyorummmmmmmregl e 3 gun var kan vermeye koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?