Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence adet gününü bekle canım kesin sonuç için

Dün yumurtlamadan sonra 12. Gunde silik çizgi ile adetime 5 yada 6 gun var iken ogrendm bugun kan testin de 66 cikti değerim.bel agrisi ve kasıkta agrim vardi ara ara
Gözünaydın canım Adetten önce olmasına rağmen çok iyi çıkmış değerin. Rabbim hayırlısıyla böyle devam etmesini nasip etsin darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşaAllah

Inşallah canım güzel haberlerini bekleriz❤

Ay canım çok teşekkür ederim Bende erkek faktörlü sorunlarda aşılamanın daha başarılı olduğunu duymuştum ama ne mutlu ki sana düzelmiş. İnşallah bişeye gerek kalmadan bu ay kavuşuruz mucizelerimize

Ederim tabikide. Pko var bende bu ay ovulasyon takibi yaptim ve yumurtlama masaji yaptim bence cok faydasi var birde inofolic kullandım ilk kez... insallah isteyen herkese nasip eder Allah
Bende de hafif yumurta tembelliği ve çikolata kisti var. Doktora sordum inofolic combi kullanabilir miyim diye kullan demişti. 10 gün önce başlamıştım inşallah faydası olmuştur

Yumurtlama masajı nasıl oluyor canim
Instagramda bir gebenin gunlugu sayfasi var orada var masajin nasıl yapildigi canim. Youtube sayfasi da ebru ceylan..
Ben cok inanmazdim böyle seylere sacma bulurdum.. ama gercekten etkili masajsiz 23.gunde yumurtlayan ben masjla 16. Gun yumurtladim bu ay

Kızlar herkese merhaba ben de bir umut mucize bekliyorum bat 1 eylül benim de bugün inanılmaz sancım oldu bugün ama ara ara birden kesildi test yaptım tabiki negatif ihtimal var mıdır acaba yaa yaşayan var mı bu durumu

Anladım canım bakarım bi benim bugün adetin 23. Günü ben bu zamana kadar en fazla 26 günde adet oldum ve adetlerim aşırı ağrılı geçer az önce lavaboya gittim kahverengi bi akıntıgelmiş hic agrım da yok 23. Günde yerleşme kanaması denen şey olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…