Bence adet gününü bekle canım kesin sonuç içinkızlar benımde bat 4 yada 5 eylül . Bugün catlamadan sonra 11. günüm. Şeffaf akıntım mevcut bide yumurtlamdan sonra gögüs sızım var elim değince ve yüzüstü uzanınca sizce test ne zaman yapaylıyım yada benım gibi belirtisi olan var mı ?
Gözünaydın canımDün yumurtlamadan sonra 12. Gunde silik çizgi ile adetime 5 yada 6 gun var iken ogrendm bugun kan testin de 66 cikti değerim.bel agrisi ve kasıkta agrim vardi ara ara
Inşallah canım güzel haberlerini bekleriz❤Benim de bat 7 eylül sabırsızlıkla o günü bekliyorum. 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum bugun 8.günümdeyim ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşadım ama şimdi ağrım çok hafif arada devam ediyo, akıntım yok ve göğüslerimde acı var hepimizde belirtiler farklı olmuş. İnşaAllah hepimiz bu eylül ayında güzel haberler alırız❤
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler insallahDün yumurtlamadan sonra 12. Gunde silik çizgi ile adetime 5 yada 6 gun var iken ogrendm bugun kan testin de 66 cikti değerim.bel agrisi ve kasıkta agrim vardi ara ara
Ay canım çok teşekkür ederimAhh bizim bu sabırsızlığımız işte engel olamıyoruz kendimize bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. Aşılamayla gebe kalma ihtimalim vardı normal yolla zor görünüyodu eşimin değerleri kötü çıkmıştı çok şükür ki 3ay içinde düzeldi ve düzelir düzelmez hamilelik haberimi aldım maalesef kimyasalla sonuçlandı ama en azından normal yolla hamile kalabildiğimi görmüş oldum her halimize bin şükür. Rabbim hepimize bi gün bu mutluluğu nasip edicektir inşaAllahUmarım eşine görevdeyken hamilelik haberini verirsin Önümüzde 4-5 gün daha var umudumuzu yitirmeyelim dualarımda olucaksın
Inşallah canım 2 gunde bir kan vericemHayırlı olsun canım sağlıkla ilerler insallah
Hayırlısı olsun canım bizlere de dua etInşallah canım 2 gunde bir kan vericem
Ederim tabikide. Pko var bende bu ay ovulasyon takibi yaptim ve yumurtlama masaji yaptim bence cok faydasi var birde inofolic kullandım ilk kez... insallah isteyen herkese nasip eder AllahHayırlısı olsun canım bizlere de dua et
Bende de hafif yumurta tembelliği ve çikolata kisti var. Doktora sordum inofolic combi kullanabilir miyim diye kullan demişti. 10 gün önce başlamıştım inşallah faydası olmuşturEderim tabikide. Pko var bende bu ay ovulasyon takibi yaptim ve yumurtlama masaji yaptim bence cok faydasi var birde inofolic kullandım ilk kez... insallah isteyen herkese nasip eder Allah
Insallah olur canım baya etkili bi folik asit yumurtaliklar içinBende de hafif yumurta tembelliği ve çikolata kisti var. Doktora sordum inofolic combi kullanabilir miyim diye kullan demişti. 10 gün önce başlamıştım inşallah faydası olmuştur
Yumurtlama masajı nasıl oluyor canimEderim tabikide. Pko var bende bu ay ovulasyon takibi yaptim ve yumurtlama masaji yaptim bence cok faydasi var birde inofolic kullandım ilk kez... insallah isteyen herkese nasip eder Allah
Canım sen pembe olanı mı kullandın mavi mi. Mavi pkolular için ben de pko yok ama hafif yumurta tembelliği diye sordum doktora kullan dediInsallah olur canım baya etkili bi folik asit yumurtaliklar için
Birgebeningünlüğünde görmüştüm ben instagramdaYumurtlama masajı nasıl oluyor canim
Instagramda bir gebenin gunlugu sayfasi var orada var masajin nasıl yapildigi canim. Youtube sayfasi da ebru ceylan..Yumurtlama masajı nasıl oluyor canim
Mavi olanı kullandim canımCanım sen pembe olanı mı kullandın mavi mi. Mavi pkolular için ben de pko yok ama hafif yumurta tembelliği diye sordum doktora kullan dedi
İnşallah bana da faydasınolurMavi olanı kullandim canım
Insallah canm dualarim sizlerleİnşallah bana da faydasınolur
Anladım canım bakarım bi benim bugün adetin 23. Günü ben bu zamana kadar en fazla 26 günde adet oldum ve adetlerim aşırı ağrılı geçer az önce lavaboya gittim kahverengi bi akıntıgelmiş hic agrım da yok 23. Günde yerleşme kanaması denen şey olabilir mi kiInstagramda bir gebenin gunlugu sayfasi var orada var masajin nasıl yapildigi canim. Youtube sayfasi da ebru ceylan..
Ben cok inanmazdim böyle seylere sacma bulurdum.. ama gercekten etkili masajsiz 23.gunde yumurtlayan ben masjla 16. Gun yumurtladim bu ay
Geldi mi adetin canimKızlar herkese merhaba ben de bir umut mucize bekliyorum bat 1 eylül benim de bugün inanılmaz sancım oldu bugün ama ara ara birden kesildi test yaptım tabiki negatif ihtimal var mıdır acaba yaa yaşayan var mı bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?