Hamilesin bence canım hayırlı olsun çizgi çok netGittim sabah doktorum acil ameliyata girmiş kan veremedim ya yarın sabah randevu aldık tekrardan gideceğim. Eve geldim yine çok az pembe lekem gelmişti. Bu normal testlerden yaptım. Normalde hep erken gebelik testinde gözükürdü bugün bu testte de görüldü
İnşallah canım inşallahGün gelmeden ümit kesme canım inşallah vardır
Gittim sabah doktorum acil ameliyata girmiş kan veremedim ya yarın sabah randevu aldık tekrardan gideceğim. Eve geldim yine çok az pembe lekem gelmişti. Bu normal testlerden yaptım. Normalde hep erken gebelik testinde gözükürdü bugün bu testte de görüldü
Bence hamilesin canım pozitif yine insalalh kandada görürsün kalp atisinida duyarsinGittim sabah doktorum acil ameliyata girmiş kan veremedim ya yarın sabah randevu aldık tekrardan gideceğim. Eve geldim yine çok az pembe lekem gelmişti. Bu normal testlerden yaptım. Normalde hep erken gebelik testinde gözükürdü bugün bu testte de görüldü
İnşallah canım benimBence hamilesin canım pozitif yine insalalh kandada görürsün kalp atisinida duyarsin
Çevremdeki bi kaç kişi bekle biraz dedi bilemedim ya beklemekte vakit gecmiyo cuma olsun direkman vermeye giderimKan verseydin canım keşke
var hatta dün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı =) nasıl gaza geldiysem =)birebir aynıyız sat 11 ağustos bat 7 eylül heyecan var mı sizde de? :)
bende yarın sabah kaset test deneyim diyorum bakalım sabahta bir negatif ben yazarım :)var hatta dün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı =) nasıl gaza geldiysem =)
hiç belli olmaz. herhangi bir belirti bir şey var mı sende?bende yarın sabah kaset test deneyim diyorum bakalım sabahta bir negatif ben yazarım :)
arada sanki adet olacakmışım gibi karnımda sancı oluyor arada bir bel ağrısı oluyor o bir de ateşim 37,4 37,2 falan hep yüksek yani üşütmüş te olabilirim...hiç belli olmaz. herhangi bir belirti bir şey var mı sende?
Koltuk altından mı ölçüyorsunarada sanki adet olacakmışım gibi karnımda sancı oluyor arada bir bel ağrısı oluyor o bir de ateşim 37,4 37,2 falan hep yüksek yani üşütmüş te olabilirim...
benim ateşim normal. gaz çok var oda hava sıcak diye hep her camı açıyoruz falan ondan sanırım. ara ara çok kramp oluyor kasıkta bide.arada sanki adet olacakmışım gibi karnımda sancı oluyor arada bir bel ağrısı oluyor o bir de ateşim 37,4 37,2 falan hep yüksek yani üşütmüş te olabilirim...
Benimde sat 9 ağustos bat 7 eylülsat 11 ağustos yumurtlama 22 - 23 bat 7 eylül bakalım neler olacak =)
bildiğim kadarıyla iğne o belirtilerin hepsini yapıyor. yani öyle bir oluyorsun ki resmen hamileyim sanıyorsun =( yanıltıcı oluyor ne yazık ki. şu an regl olacak gibiyim. hatta az önce wc ye gittim regl sandım ama yok rengi tuhaf bir akıntı söz konusu. aslında sabretmeyi bilmek lazım en doğru belirti regl gecikmesiBenimde sat 9 ağustos bat 7 eylül
24ünde çatlatma iğnesi oldum ara ara kasığımda ani ağrılar oluyor iğneden mi yoksa neden bilmiyorum sizde var mı belirti
İnşallah hepimiz hamile kalırız bu aysat 11 ağustos yumurtlama 22 - 23 bat 7 eylül bakalım neler olacak =)
Gerçekten iğneden 2 gün sonra öyle Bi mide bulantısı baş dönmesi yaşadım ki dayanamadım test yaptım nasıl pozitif çıktı hemen. İğnenin etkisiyle işte. Dün iğneden sonra 7.günümdü test yaptım silik çizgi çıktı. Bugun yaptım ama sabah değil. Negatif çıktı yani diyorum ki galiba benim bu ay da tutmadı gittikçe silikleşti diye böyle düşündüm. Uzun zaman bekleyince insan çok sabırsız oluyor artıkbildiğim kadarıyla iğne o belirtilerin hepsini yapıyor. yani öyle bir oluyorsun ki resmen hamileyim sanıyorsun =( yanıltıcı oluyor ne yazık ki. şu an regl olacak gibiyim. hatta az önce wc ye gittim regl sandım ama yok rengi tuhaf bir akıntı söz konusu. aslında sabretmeyi bilmek lazım en doğru belirti regl gecikmesi
Gaz olayı bende de var bence de o belirti değil yabenim ateşim normal. gaz çok var oda hava sıcak diye hep her camı açıyoruz falan ondan sanırım. ara ara çok kramp oluyor kasıkta bide.
Yok ofiste alından ölçtüğümüz cihaz var onunla ölçüyorum gün içerisindeKoltuk altından mı ölçüyorsun
AnladımYok ofiste alından ölçtüğümüz cihaz var onunla ölçüyorum gün içerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?