- 31 Ocak 2018
- 35
- 24
- 38
- 34
gittikçe silinmesi negatife dönmek mi bilmiyorum. teknik olarak çatlamada yumurta spermle buluştuysa zaten 10 11 günden önce rahim duvarına ulaşmıyor. o ulaşmadan da hgc hormonu çıkış yapmıyor. daha vakit var sanırım net bilgi içinGerçekten iğneden 2 gün sonra öyle Bi mide bulantısı baş dönmesi yaşadım ki dayanamadım test yaptım nasıl pozitif çıktı hemen. İğnenin etkisiyle işte. Dün iğneden sonra 7.günümdü test yaptım silik çizgi çıktı. Bugun yaptım ama sabah değil. Negatif çıktı yani diyorum ki galiba benim bu ay da tutmadı gittikçe silikleşti diye böyle düşündüm. Uzun zaman bekleyince insan çok sabırsız oluyor artık
Belirti var mı acaba veya test falan yaptınız mıAy bıan önce gelsin 6 Eylül öğrenelim
Evet öyle regl tarihimizi beklemeliyiz ama işte her ay negatif oluncagittikçe silinmesi negatife dönmek mi bilmiyorum. teknik olarak çatlamada yumurta spermle buluştuysa zaten 10 11 günden önce rahim duvarına ulaşmıyor. o ulaşmadan da hgc hormonu çıkış yapmıyor. daha vakit var sanırım net bilgi için
uzun zamandır mı deniyorsunuz? benim Endometriozis kistim var 5 cm en büyük endişem ondandı. Dr sağ yumurtanda kist o yüzden zayıf dedi. sol daha sağlıklıymış. daha 3 aydır deniyoruz bilmiyorum neler bekliyor biziEvet öyle regl tarihimizi beklemeliyiz ama işte her ay negatif oluncainşallah hepimiz bu ay hayırlı haber alırıx
Bende sat 8 Ağustos bat 5 Eylül 22 ağustos catlatma ignesi oldum.bende ayni belirti var bide vücudum çok sıcak.bide göğüs ucu hassasiyet i varBenimde sat 9 ağustos bat 7 eylül
24ünde çatlatma iğnesi oldum ara ara kasığımda ani ağrılar oluyor iğneden mi yoksa neden bilmiyorum sizde var mı belirti
Canım benimde aynı kistten var çikolata kisti 3 cm. 14 aydır deniyoruz ve benimde sağda kistim. Genelde de sağdan yumurtam oluyor. Ve hafif yumurta tembelliği var dedi. Rahim filmi çekildim Bi doktor hiç sıkıntı yok dedi kendi doktorum Bi tüpten yavaş geçmiş hafif tıkanıklık olabilir, açılmışta olabilir dedi(o çekmemişti filmi) ve rahim sola deviye çıktı. Onun için Bi sıkıntı olmaz engel olmaz diyorlar. Bu ayda olmazsa aşılamaya geçecektik ama eşim göreve gitti bakalım artık o yüzden bu ay olsun çok istiyorumuzun zamandır mı deniyorsunuz? benim Endometriozis kistim var 5 cm en büyük endişem ondandı. Dr sağ yumurtanda kist o yüzden zayıf dedi. sol daha sağlıklıymış. daha 3 aydır deniyoruz bilmiyorum neler bekliyor bizi
Benim sadece yumurta gelişen yerde batma tarzında ara ara ağrı oluyor. Hapşırırken falan oldu yani. Ağrım daha çoktu giderek azaldı. Ama senin 10 gün olmuş yarın test yapabilirsin canım inşallah tutmuşturBende sat 8 Ağustos bat 5 Eylül 22 ağustos catlatma ignesi oldum.bende ayni belirti var bide vücudum çok sıcak.bide göğüs ucu hassasiyet i var
Biraz daha beklemek istiyorum erken yapınca sonu hüsran oluyor canım.Benim sadece yumurta gelişen yerde batma tarzında ara ara ağrı oluyor. Hapşırırken falan oldu yani. Ağrım daha çoktu giderek azaldı. Ama senin 10 gün olmuş yarın test yapabilirsin canım inşallah tutmuştur
Bekleyebiliyorsan bekle canım insan bazen çok sabırsız oluyorBiraz daha beklemek istiyorum erken yapınca sonu hüsran oluyor canım.
Canım bugun de silik çıkmış net çekmiyor telefon atamadım inşallah giderek koyulaşırgittikçe silinmesi negatife dönmek mi bilmiyorum. teknik olarak çatlamada yumurta spermle buluştuysa zaten 10 11 günden önce rahim duvarına ulaşmıyor. o ulaşmadan da hgc hormonu çıkış yapmıyor. daha vakit var sanırım net bilgi için
İnşallahBenim de bat 7 eylül sabırsızlıkla o günü bekliyorum. 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum bugun 8.günümdeyim ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşadım ama şimdi ağrım çok hafif arada devam ediyo, akıntım yok ve göğüslerimde acı var hepimizde belirtiler farklı olmuş. İnşaAllah hepimiz bu eylül ayında güzel haberler alırız❤
Aaa aynı ben canım benimde bat 7 eylül ve 24ünde iğne oldum. Aynı şekilde benimde ağrım çok oldu şuan hafifledi ara ara batma oluyorBenim de bat 7 eylül sabırsızlıkla o günü bekliyorum. 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum bugun 8.günümdeyim ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşadım ama şimdi ağrım çok hafif arada devam ediyo, akıntım yok ve göğüslerimde acı var hepimizde belirtiler farklı olmuş. İnşaAllah hepimiz bu eylül ayında güzel haberler alırız❤
Ben dün ve bugun ilk idrarla değil ama test yaptım dayanamadım silik çizgi var dün daha belirgindi ama. İnşallah giderek koyulaşırBenim de bat 7 eylül sabırsızlıkla o günü bekliyorum. 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum bugun 8.günümdeyim ilk günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşadım ama şimdi ağrım çok hafif arada devam ediyo, akıntım yok ve göğüslerimde acı var hepimizde belirtiler farklı olmuş. İnşaAllah hepimiz bu eylül ayında güzel haberler alırız❤
Ben test yapmaya cesaret edemedim hala kendimi tutmaya çalışıyorum. Arada kasıkta batmalar bende de oluyo ve göğüslerim biraz acıyo inşaAllah gebelik belirtilerinden biridirBen dün ve bugun ilk idrarla değil ama test yaptım dayanamadım silik çizgi var dün daha belirgindi ama. İnşallah giderek koyulaşır
Ay canım inşallah öyle olur bu ay. Benim göğüste bişey yok ama sıcak basması var ve ara ara kasık ağrım yumurta gelişen yerde. Canım ben dayanamadım ama sen bekle 10 günden önce geçmiyormuş galiba bu ay hiç istemediğim kadar istiyorum çünkü eşim yine göreve gitti en azından umut olsun bana diyeBen test yapmaya cesaret edemedim hala kendimi tutmaya çalışıyorum. Arada kasıkta batmalar bende de oluyo ve göğüslerim biraz acıyo inşaAllah gebelik belirtilerinden biridirGittikçe azalan çizgide belki iğnedekş hcg hormonunun etkisinin geçmesidir belki bi kaç gün sonra tekrar koyulaşmaya başlar Allahtan ümit kesilmez
Dün yumurtlamadan sonra 12. Gunde silik çizgi ile adetime 5 yada 6 gun var iken ogrendm bugun kan testin de 66 cikti değerim.bel agrisi ve kasıkta agrim vardi ara arakızlar benımde bat 4 yada 5 eylül . Bugün catlamadan sonra 11. günüm. Şeffaf akıntım mevcut bide yumurtlamdan sonra gögüs sızım var elim değince ve yüzüstü uzanınca sizce test ne zaman yapaylıyım yada benım gibi belirtisi olan var mı ?
Ahh bizim bu sabırsızlığımız işte engel olamıyoruz kendimize bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. Aşılamayla gebe kalma ihtimalim vardı normal yolla zor görünüyodu eşimin değerleri kötü çıkmıştı çok şükür ki 3ay içinde düzeldi ve düzelir düzelmez hamilelik haberimi aldım maalesef kimyasalla sonuçlandı ama en azından normal yolla hamile kalabildiğimi görmüş oldum her halimize bin şükür. Rabbim hepimize bi gün bu mutluluğu nasip edicektir inşaAllahAy canım inşallah öyle olur bu ay. Benim göğüste bişey yok ama sıcak basması var ve ara ara kasık ağrım yumurta gelişen yerde. Canım ben dayanamadım ama sen bekle 10 günden önce geçmiyormuş galiba bu ay hiç istemediğim kadar istiyorum çünkü eşim yine göreve gitti en azından umut olsun bana diyeinşallah hayırlı haber alırız ya inşallah
Ver canım nolcak her gün verÇevremdeki bi kaç kişi bekle biraz dedi bilemedim ya beklemekte vakit gecmiyo cuma olsun direkman vermeye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?