Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bugün adetin 23. Günü ben bu zamana kadar en fazla 26 günde adet oldum ve adetlerim aşırı ağrılı geçer az önce lavaboya gittim kahverengi bi akıntıgelmiş hic agrım da yok 23. Günde yerleşme kanaması denen şey olabilir mi ki

Yani en fazla derken en erken demek istedim 26 30 arası değişti bu zamana kadar genellikle 28 günde oluyorum

Kızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo

Eklentiler

• D7CC37B1-449F-47F1-A1D4-4E1571A9EF40.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 45
Bugün benim de böyle oldu ,ilk başta negatifti 1-2 saat sonra çok çok hafif bir çizgi vardı ..internette 10dakikadan sonrasına bakmayın gibi şeyler yazıyor ama ben de çok merak ediyorum

Böyle olduğunda teste su damlatın diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama silinirse kuruma çizgisiymiş sanırım

Bugün benim de böyle oldu ,ilk başta negatifti 1-2 saat sonra çok çok hafif bir çizgi vardı ..internette 10dakikadan sonrasına bakmayın gibi şeyler yazıyor ama ben de çok merak ediyorum
Sizin ne kadar var adete şimdi su damlattım çizgi gitmedi siz de deneyin

Merhabalar benimde bat 9 Eylül nasipse bende beklemedeyim suanlik aniden kasigima giren bir ağrı var nefesimi kesiyo o derecede bu belirti olabilirmi yoksa erkenmi daha

Çatlamanin 11.gunu bata 8 gün varken kan verdim negatifti şuan bat 5 Eylül bu aralar başım dönüyor gibi hissediyorum denge kaybı yaşıyorum 2 gündür falan göğüs ağrım halen devam ediyor 1 haftayı geçti belki psikolojik belki demirim düştü ondan basım dönüyor gibi oluyor beklemedeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…