Yani en fazla derken en erken demek istedim 26 30 arası değişti bu zamana kadar genellikle 28 günde oluyorumKızlar benim bugün adetin 23. Günü ben bu zamana kadar en fazla 26 günde adet oldum ve adetlerim aşırı ağrılı geçer az önce lavaboya gittim kahverengi bi akıntıgelmiş hic agrım da yok 23. Günde yerleşme kanaması denen şey olabilir mi ki
Hayır canım ya hala gelmedi normal akıntım var gündüz ki sancıdan da eser yok resmenGeldi mi adetin canim
Hmm benim de kahverengi akıntıgeldi normalde pazar günü falan adet olmam lazım ama bilemedimHayır canım ya hala gelmedi normal akıntım var gündüz ki sancıdan da eser yok resmen
Bekleyelim bakalım umarım herkesin mucizesi gerçek olurHmm benim de kahverengi akıntıgeldi normalde pazar günü falan adet olmam lazım ama bilemedim
Bugün benim de böyle oldu ,ilk başta negatifti 1-2 saat sonra çok çok hafif bir çizgi vardı ..internette 10dakikadan sonrasına bakmayın gibi şeyler yazıyor ama ben de çok merak ediyorumKızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
Bekleyelim bakalım umarım herkesin mucizesi gerçek olur
Böyle olduğunda teste su damlatın diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama silinirse kuruma çizgisiymiş sanırımKızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
Deneyim bi cnm teşekkür ederimBöyle olduğunda teste su damlatın diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama silinirse kuruma çizgisiymiş sanırım
Canım adetten hemen önce değilse olabilir inşallah yerleşme kanamasıdırYani en fazla derken en erken demek istedim 26 30 arası değişti bu zamana kadar genellikle 28 günde oluyorum
Adetime 5.gün falan var da bilmiyorum canım yaCanım adetten hemen önce değilse olabilir inşallah yerleşme kanamasıdır
Yaptım gitmediBöyle olduğunda teste su damlatın diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama silinirse kuruma çizgisiymiş sanırım
Sizin ne kadar var adete şimdi su damlattım çizgi gitmedi siz de deneyinBugün benim de böyle oldu ,ilk başta negatifti 1-2 saat sonra çok çok hafif bir çizgi vardı ..internette 10dakikadan sonrasına bakmayın gibi şeyler yazıyor ama ben de çok merak ediyorum
Ama normalde 5 gün önceden kanama olmaz kiAdetime 5.gün falan var da bilmiyorum canım ya
Yerleşme kanaması ne zaman oluyor bilmiyorum ki ben deAma normalde 5 gün önceden kanama olmaz ki
Bazen adet günü bazen Bi kaç gün önce oluyormuşYerleşme kanaması ne zaman oluyor bilmiyorum ki ben de
Hmmm bakalım hayırlısıBazen adet günü bazen Bi kaç gün önce oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?