5 gün kaldı ,su damlattım benimki de gitmediSizin ne kadar var adete şimdi su damlattım çizgi gitmedi siz de deneyin
Çok sağlıklı bir sonuç değil yine de bi kaç kez forumda okumuştum ama umarım gebesinizdirYaptım gitmedi
Tam bilemiyorumama benim suana kadar yaptigim testlerde hic cizgi çıkmadı kuruma cizgisi bile yokdu yani5 gün kaldı ,su damlattım benimki de gitmedi
Canim methaba brnimde 9 eylül beklemedyim gecmiyir zaman yarinla tam bir hafta varMerhabalar benimde bat 9 Eylül nasipse bende beklemedeyim suanlik aniden kasigima giren bir ağrı var nefesimi kesiyo o derecede bu belirti olabilirmi yoksa erkenmi daha
İnşaAllah yerleşme kanamasıdırKızlar benim bugün adetin 23. Günü ben bu zamana kadar en fazla 26 günde adet oldum ve adetlerim aşırı ağrılı geçer az önce lavaboya gittim kahverengi bi akıntıgelmiş hic agrım da yok 23. Günde yerleşme kanaması denen şey olabilir mi ki
Inşallah canım teşekkür ederim ❤❤İnşaAllah yerleşme kanamasıdırEn erken adetten 5 gün öncesinde de olabiliyo diye okumuştum. Umarım bi kaç güne gebelik haberini alırız
TEST TYAPTIM ÇİZGİYİ GÖREBİLİYORUM AMA TAHLİL VERDİM İNŞALLAH TUTMUŞTURHaber verirsin canım olumlu ya da olumsuz.. olumlu haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sana da tabii
Inşallah canım testin fotoğrafını atsana bize deTEST TYAPTIM ÇİZGİYİ GÖREBİLİYORUM AMA TAHLİL VERDİM İNŞALLAH TUTMUŞTUR
evde vallahi ama eşimden istiyorum hemen atarım sizlerede çalıştığım için yanımda değildiInşallah canım testin fotoğrafını atsana bize de
Tamam bekliyoruz canımevde vallahi ama eşimden istiyorum hemen atarım sizlerede çalıştığım için yanımda değildi
Belirtin var mıydı canım niye erkenden test yaptinkızlar selam. benim de bat 6 eylül. Predictor yaptım negatif çıktıBu ay olmadı sanırım. İnşallah sizlerin olur
Inşallah hamilesindir canım haberdar et bizi gelismelerdenBenim 5 günüm kaldı normalde bu günlerde bedenim şişer ara ara ağrı girer bacaklarım ağrır net anlarım regl geliyor diye. Hiç biri yok şu anda
kasıklarımda batma oluyordu ara ara çok bir belirtim yoktu aslındaBelirtin var mıydı canım niye erkenden test yaptin
Olsun sen yine de adet gününün geçmesini bekle canimkasıklarımda batma oluyordu ara ara çok bir belirtim yoktu aslındaheyecandan bekleyemedim erken testlerden yaptım canım
Üzülme canım Allah bize de nasip eder inşallah bi gün ümidini kaybetmeBenim 23 ünde çatlama oldu dün kan verdim 0 çıktı kızlar Rabbim inşallah önümüzdeki ay olmayanlara nasip eder bu ay da olanlara sağlık ve mutluluk versin inşallah
Valla canım ben çok araştırıyorum belirti kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş senin dediklerin tabii ki belirti ama psikolojik de olabilir kendimizi çok kaptırıp sonra mutsuz olmayalım tam kesinleşinceye kadar inşallah vardır dualarım hepinize hepimizecanlarım benim test daha gelmedi görüntüsü ama öncesinde birşey sormak istiyorum
göğüslerimde ağrı var kaç gündür
belim aşırı ağrıyor
kasıklarımda batma sancı sol bacağıma vuruyor ağrısı dün akşam mesela düğüne gitmiştim sandalyede otururken kalçamdan damar çekiyordu
birde canım aşırı derecede yemek yeme isteği tatlı türü normalde asla yiyemem tatlı türü
akşam düğünde bir akrabamız sen hamile gibisin dedi ben öyle hissediyorum dedi güldüm şuanda yok dedim ama sizce belirtilere göre varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?