Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar benimde bat 9 Eylül nasipse bende beklemedeyim suanlik aniden kasigima giren bir ağrı var nefesimi kesiyo o derecede bu belirti olabilirmi yoksa erkenmi daha
Canim methaba brnimde 9 eylül beklemedyim gecmiyir zaman yarinla tam bir hafta var
Belirtim yok denecek gbi sag sol kasiklarimda biri biyiyor digeri basliyor gbi hafif agri var suan sagda bacakla kasik arasi gbi ates basmis gbi cozemiyorum yaniii

İnşaAllah yerleşme kanamasıdır En erken adetten 5 gün öncesinde de olabiliyo diye okumuştum. Umarım bi kaç güne gebelik haberini alırız

Benim 5 günüm kaldı normalde bu günlerde bedenim şişer ara ara ağrı girer bacaklarım ağrır net anlarım regl geliyor diye. Hiç biri yok şu anda

canlarım benim test daha gelmedi görüntüsü ama öncesinde birşey sormak istiyorum

göğüslerimde ağrı var kaç gündür
belim aşırı ağrıyor
kasıklarımda batma sancı sol bacağıma vuruyor ağrısı dün akşam mesela düğüne gitmiştim sandalyede otururken kalçamdan damar çekiyordu
birde canım aşırı derecede yemek yeme isteği tatlı türü normalde asla yiyemem tatlı türü
akşam düğünde bir akrabamız sen hamile gibisin dedi ben öyle hissediyorum dedi güldüm şuanda yok dedim ama sizce belirtilere göre varmıdır

Benim 23 ünde çatlama oldu dün kan verdim 0 çıktı kızlar Rabbim inşallah önümüzdeki ay olmayanlara nasip eder bu ay da olanlara sağlık ve mutluluk versin inşallah

Valla canım ben çok araştırıyorum belirti kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş senin dediklerin tabii ki belirti ama psikolojik de olabilir kendimizi çok kaptırıp sonra mutsuz olmayalım tam kesinleşinceye kadar inşallah vardır dualarım hepinize hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…