Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi en iyisi en ucuz kaset testlerden yapmak canım onlar yanıltmiyo en azından oldun mu adet

Güzel haberler verirsin inşallah bize
Inşallah canım benim. Doktorumu aradım acaba korona aşısından dolayı gecikme olabilir mi diye sordum. Eğer bi hafta önce yaptırdıysan iki üç gün olabilir dedi. Ama ben geçen ay başında yaptırdığımı söyledim. Yok üzerinden bir ay geçmiş onunla alakalı olamaz dedi. Cuma günü ikinci doz olcam ama sabahında önce test yapacağım sonrasında olacağım aşıyı

Inanamiyorummmmmmm regl e 3 gun var kan vermeye koşuyorum
Tebrikler canım benim. Darısı başımıza inşallah. Ben de beklemedeyim şu anda. Reglimde 3günlük gecikmedeyim. Cuma gününe kadar beklemedeyim. Sabah ilk idrarla test yapacağım nasipse. Cuma günü ikinci doz olcam öğleden sonra onuniçin aşıyı ona göre yaptıracağım

Ne yapayım canım bende aynı işte beklemeye devam. En iyisini yapmışsın oluruna bırak canım. Elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi yapacak bişeyimiz yok
Adet olmadın değil mi daha

Ben tam yumurtlama günü yaptırmıştım ilk aşıyı canım bi gecikme olmadı diye hatırlıyorum daha 2.sini yaptırmadım. İnşallah hayırlısı olur senin için

Ne yapayım canım bende aynı işte beklemeye devam. En iyisini yapmışsın oluruna bırak canım. Elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi yapacak bişeyimiz yok
Adet olmadın değil mi daha
oldum canım 4. günüm bugün cumartesi günü rahim filmi çektireceğim bakalım ondan sonra ne çıkacak.... artık hayırlısı olsun bir kaç ay kafamdan çıkartacağım zaten okullar da açıldı derslerle kafamı dağıtırım biraz olmuyorsa yapacak bir şey yok...

Ben tam yumurtlama günü yaptırmıştım ilk aşıyı canım bi gecikme olmadı diye hatırlıyorum daha 2.sini yaptırmadım. İnşallah hayırlısı olur senin için
Anladım canım. Doktor da alakası yok dedi beklemedeyim bakalım inşallah bu defa Rabbim nasip eder de bende sizler için dua etmeye başlarım.

Hepinize merhabalar size bir sorum olucak benim beklenen adet tarihim 2 ekimdi ama ben hala regl olmadım bel ağrım sırt ağrım var göğüs hassasiyetim bı hayli fazla test yapmadım kasıklarım ara ara ağrıyo oldum saniyorum lavaboya gidiyorum ama bişey yok sabah şeffaf bı akıntım vardi şuan o da yok testte negatif görmekten korkuyorum sizce ne yapmalıyım bebis var mıdır korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle bu arada 4. Denememdi diğer denemelerimde hiç gecikme yaşamadım

Merhaba canım benim aynı şekilde benim reglimde 1veya2 ekim olması gerekiyordu ama daha olmadım bende. Benim belim ağrıyor arasıra, başım az ağrıyor ve iki üç gün göğüs hassasiyeti vardı şimdi sadece uçları hassas... beklemedeyim bakalım inşallah bu defa Rabbim nasip eder....

Ooo ekimdede olabilir diyosun yani hadi bakalım adetliyken hormonlarına baktırman çok mantıklı canım diğer ay hemen oyalanmadan aşılamaya geçmiş olursun. Bende perşembeye doktorumdan randevu aldım adet olursam hormonlarıma baktırırım diye sonrada hsg çektiricem kasımda da aşılamaya geçerim inşaAllah
Vallahi en iyisi en ucuz kaset testlerden yapmak canım onlar yanıltmiyo en azından oldun mu adet
Kesinlikle canım boşu boşuna erken gösteren testlere para veriliyo. Bugun 15.günüm hala silik çizgi çıkıyo dünden beride adet ağrım var ama bugun ağrım yok hala adet olmadım. Kesin olurum diye bekliyorum çünkü geçen ay da böyle olmuştu

Test yapsana canım ben de merak ettim

Yaa canım bi tane 5 liraliklardan al da öğrenelim artık

Anladım canım inşallah temiz çıkar diyelim. Haberlerini bekliyorum kafana takma canım kendini olumsuzluğa itme. İnan bir ölüme çare yok gerisi hallolur gider Allahın izniyle..

Bu ay içinde çektireceksin dimi canım hsgyi. İnşallah gerek kalmaz diyeyim ben yine de. Ama adet olursan da üzülme hemen hormonlarına baktırırsın bitince de hsg çektirirsin. Ekim de dinlenip kasımda aşılama yaparız belki beraber ya da nasip olur aşılamaya gerek kalmaz. Biz elimizden geleni yapalım da. Hayat çok kısa ya bugun daha da iyi anladım üzüntüye yer vermeyeceksin hayatında gerçekten. Biz elimizden geleni yapalım günlerimizi güzel geçirelim bir gün nasip olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…