Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canlar, benımde asılama kasıma kaldı ekımde dugun olacak sehır dısına gıdıp gelecegım ıcın erteledım rıske atmak ıstemedım. kesınlkle cok halısın bız elımızden gelenı yapalı gerısı takdırı ılahı. Rabbım hepımıze kolaylık versın

Bir gün nasip olacak inşaAllah ben de inanıyorum bu ay hsg yi çektiricem inşaAllah bi problem çıkmaz Problem çıkmazsa hiç ilaç kullanmıcam akışına bırakıcam kasıma kadar. Eğer tutmazsa da kasım ayında aşılamada beraber gün sayarız inşaAllah

İnşAllah kızlar canımız sağ olsun gerisi hallolur üzmeyin kendinizii hep beraber aşılama bekleriz olmadı. Belki hepimize birden nasip olur inşallah. Üzmeyin gerçekten kendinizi hayat çok kısa

İnşAllah kızlar canımız sağ olsun gerisi hallolur üzmeyin kendinizii hep beraber aşılama bekleriz olmadı. Belki hepimize birden nasip olur inşallah. Üzmeyin gerçekten kendinizi hayat çok kısa
kesınlıkle canım, hayırlısıyla nasıp olsun hepimize . ben uzulmuyorum ya artık demekkı zamanı gelmemıs herseyın bır zamanı var. Rabbım en ıyısını bılır .daha fazla bekletmesın ınsallahh

Yaaa çok güzel olur aynı da an da bebişlerimizi beklemek çooookk aminn çoookk o zamana kadar iyi çalışıp bol bol dua ediyoruz kızlar

Herkesin bir imtihanı var canım küçük büyük bir sürü şey yaşanıyor hayatımızda. Önemli olan isyan etmeden başa çıkabilmek. Evet üzülüyoruz sorguluyoruz bazen ama elimizden geleni yapmaktan başka çare yok. Biz üzüldükçe stres yaptıkça olmayacak. Biliyorum kafadan atmak çok zor ama yarın ömrüm bitse bugun için üzülmeye değer mi diyorum bazen. O yüzden güzel günlerinizi gölgelemeyin, elinizden geleni yapın gerisi Allaha kalmış. İnşallah hepimizi çok bekletmeden gelir bebişlerimiz.

Yaaa çok güzel olur aynı da an da bebişlerimizi beklemek çooookk aminn çoookk o zamana kadar iyi çalışıp bol bol dua ediyoruz kızlar
İnşAllah inşallah çok isterim ben şimdi Akdeniz diyetine göz gezdiriyorum inşallah uygulamaya çalışıcam. Hem gebelik için hemde zayıflamak için doktor önermiş. Zaten beslenme tarzıma çok benziyor zorlanmayacağımı düşünüyorum. Birde aynı doktorun önerdiği d vitamini arı sütüne devam. İnşallah faydasını görürüz

tabiki ımtıhan dünyası. sabradeceğiz inşallaahh. her konu için aynı sey geçerlı aslında günlerdir buraya girmiyorum mesela bıraz uzaklaşmak adına. bazende ıyı gelıyor bılmıyorum ama akısına bıraktıgımda kesınlıkle cok daha huzurluyum.

Anladım canım inşallah temiz çıkar diyelim. Haberlerini bekliyorum kafana takma canım kendini olumsuzluğa itme. İnan bir ölüme çare yok gerisi hallolur gider Allahın izniyle..
vallahi artık umudum yok ne yalan söyleyim okul bitene kadar deneyeceğim sonrası tüp bebek gibi görünüyor cumartesi günü de hsg de ne çıkarsa bakacağım artık sağlık olsun kısmette bu varmış...

Aynen öyle canım bende aşılama döneminde pek girmemeyi düşünüyorum herşeyi akışına bırakıp doktora güvenip hayatıma devam etmeyi. Böyle birbirimizle konuşuyoruz o sorun değil de elde olmadan araştırıyoruz bir de sonra kafaya takıyoruz

evet ya bakıyorum mesela soyle mı boylemı arastır falan saatlerce bu konuyla meşgul olmuşum binlerce sayfada dolaşmışım aksam ısten gelıyorum yemekten sonra saattlerce bazen burdayım. ınsan ıster ıstemez beklentı ve strese gırıyor. Allah sonumuzu hayır etsın ınsallah :)

Canım elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz var mı? Yok. Şöyle düşünmemiz lazım eğer bu bebek işi olmasaydı hayatımızı nasıl geçirecektik? Okul ev iş ne olursa bizde onlara yönelicez. Tedaviye yetebilecek maddi durumun var mı mesela? Varsa halledebileceğimiz şeyler için üzülmeyeceğiz o zaman. Üzüldükçe hayallerimizi de erteliyoruz çünkü. Ben sana her ay ümitlen bekle demiyorum. Hayatına devam et sadece inan bu çok iyi gelecek. Ayrıca d vitamini arı sütünü propolis bunları dene mutlaka takviye olarak bunları doktor öneriyor bende onun vesilesiyle kullanıyorum bakalım belki işe yarar belli mi olur?

hepsini kullanıyorum ama inancım hevesim bitti gitti kırıldı yani artık ne olursa olur razıyım tüp bebek için bütçem var ama şu an okul masraflarım da var ancak okuldan sonra yapabilirim o yüzden artık acele etmiyorum artık her ay olduğu gibi adeti beklemeyeceğim ovülasyon testi falan da yapmam olursa olur olmazsa kader...

Evet bende öyleyim canım bak bak nereye kadar. Bazen cahillik mutluluk getiriyor vallahi :) herşeyin ihtimaline bakıyoruz mesela aşılama yaptırıcaz aa acaba yüzde kaç tutar. Ee bilince noluyor strese giriyoruz daha da. Bak ne güzel demişsin akşam işten geliyorum saatlerce burda geçiriyorum diye. Ama bir yandan akıp geçen hayatı kaçırıyorsun dimi. Ben kendimden örnek veriyorum mesela stres oluyorum bak bak sürekli sonra eşim işten geliyor ona da yansıyor canımız sıkılıyor aklım sürekli orda. Etrafımda olan biteni hayatımı kaçırıyorum aslında

Doktor diyor ki Pco olanlarda ovulasyon testi işe yaramıyor çünkü üst üste pik çıkabiliyor diye. Normal şekilde kullananlarda da bu testler stres yaratıyor diyor. Mfk yöntemi yazıp bakabilirsin canım YouTubedan. Bir ara kullanmayacağım demiştin ya o yüzden dedim. Bunların bildiğim kadarıyla hormonlara kötü bir şeyi yok. İnşallah canım inşallah bir gün hepimiz güzel günler göreceğiz

Ben test yaptım hayal meyal çizgi çıktı incecik resim çekince belli olmuyor ama çıplak gözle görülebilir şekilde ama bugün kasıklarım bıçak saplanır gibi agirmaya başladı henüz kanamam yok olurum diye bekliyorum ama inşallah olmam bir de tok karına ve sıvı alımı yaptım belki de ondan belirgin bı çizgi çıkmadı

bahsettiğin doktor mehmet fatih karslı mı yoksa :) cerrahpaşa da ihtisasında (fatih hoca ihtisastayken) eğitim almıştım biliyorum bunları da :) amaaaaaa yine de artık hiç bir şeye inanmak istemiyorum ya yıldım yoruldum ben vallahi saldım bırakıyorum belki o zaman olur ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…