Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayneeennn okdar haklısın kı. bende mesela asılama tutmayanları gorunce uzuluyorum sonra dıyorum ya dur bır daha olmadan ne bu karalar baglıyorsun cok sınırlenıyorum kendıme. dedııgın gbı sonra ben telefonla tabı buraları karıştırırken esım fılm acıyor ben fılmde degılım oda tabıkı kendını vermıyorsun bıraz odaklan dıye kızıyor. bır kac gundur evde temızlık vs vardı bırde dugun telası baya rahattım :) cok fazla uzerıne gıdıyorum sanırım bıraz hayattan tat alarak yasamak beklemek lazım

Ayy elif hadi inşallah güzel haber verirsin canım benim <3

Evet canım burda hataydaymış bende yeni tanıdım. Sana bişeyler diyorum ama benimde bu aralar psikolojim baya kötü her konuda. O yüzden dedim sana hayatına odaklan hayat çok kısa diye. Aslında herşey boşta neyse şuan pek konuşamıyorum

Aynen öyle dediğin gibi film açıyoruz veya bir yere gidiyoruz ohoo ben kopmuşum tabi, dalmışım bişeylere sonra diyorum ki güzel anılarımızı kaçırıyoruz hep

Aynen öyle dediğin gibi film açıyoruz veya bir yere gidiyoruz ohoo ben kopmuşum tabi, dalmışım bişeylere sonra diyorum ki güzel anılarımızı kaçırıyoruz hep
Evet kuzum bende sonradan cok uzuluyorum , sende her ne olduysa sıkma canını, hersey gecıyor. ölümden gayrı herseye care var hayatta... Rabbım ımtıhanımızı kolaylaştırsın

Evet kuzum bende sonradan cok uzuluyorum , sende her ne olduysa sıkma canını, hersey gecıyor. ölümden gayrı herseye care var hayatta... Rabbım ımtıhanımızı kolaylaştırsın
Bende bu aralar çok ölüm haberi alıyorum hepte gencecik insanlar. Bugun o yüzden size böyle konuşuyorum. İnanın hayat çok kısa hayatımızı daha güzel yaşamamız lazım

Kızlar peceteye sildikce gelen açık pembe minicik damla var regl mi oluyorum acaba

Bende bu aralar çok ölüm haberi alıyorum hepte gencecik insanlar. Bugun o yüzden size böyle konuşuyorum. İnanın hayat çok kısa hayatımızı daha güzel yaşamamız lazım
Rabbim mekanlarını cennet eylesin.evet bazen çok kaptırıyoruz. Bende çok yakın zamanda amcami kaybettim 47yasinda kanserden.babamda iki yıldır kanserle savaşıyor. Rabbim sağlık versin en en önemlisi o gerçekten de.

Allah sağlık sıhhat versin babana canım bir an önce kurtulur bu illetten umarım. Rabbim sağlık versin bir de sıralı ölüm yoksa dayanmak çok zor dualarım sizinle canım

Allah sağlık sıhhat versin babana canım bir an önce kurtulur bu illetten umarım. Rabbim sağlık versin bir de sıralı ölüm yoksa dayanmak çok zor dualarım sizinle canım
Allah razı olsun canım benim aminnn. Bütün anne babalarımıza sağlık versin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…