Amin canım aminnAllah razı olsun canım benimaminnn. Bütün anne babalarımıza sağlık versin Allah'ım
Çizgi yok gibi amaEki Görüntüle 2927101
Testim bu şekilde
Yok canım ya yapmadım cumaya kadar beklemedeyim bakalım inşallah bu defa Rabbim nasip eder de bende sizler için dua etmeye başlarım.Test yaptın mi hiç canım
Benim sadece hafiften böbrek ağrısı varBen test yaptım hayal meyal çizgi çıktı incecik resim çekince belli olmuyor ama çıplak gözle görülebilir şekilde ama bugün kasıklarım bıçak saplanır gibi agirmaya başladı henüz kanamam yok olurum diye bekliyorum ama inşallah olmam bir de tok karına ve sıvı alımı yaptım belki de ondan belirgin bı çizgi çıkmadı
Inşallah canım benim ya çok bekledim çok... Inşallah bu defa Rabbim nasip eder inşallahAyy elif hadi inşallah güzel haber verirsin canım benim <3
İnşAllah inşallah haberlerini bekliyorumYok canım ya yapmadım cumaya kadar beklemedeyim bakalım inşallah bu defa Rabbim nasip eder de bende sizler için dua etmeye başlarım.
sen eşin uzakta daha da kötüsün aslında kendimi şükürsüz kötü biri gibi hissediyorum böyle görünce de sen daha çok mücadele ediyorsun aslında çok üstüne düşünce de olmuyor biliyor musun biraz unutmak lazım... Senin neyin var başka bir hastalık mı çıktı yoksa ? :OEvet canım burda hataydaymış bende yeni tanıdım. Sana bişeyler diyorum ama benimde bu aralar psikolojim baya kötü her konuda. O yüzden dedim sana hayatına odaklan hayat çok kısa diye. Aslında herşey boşta neyse şuan pek konuşamıyorum
Inşallah canım benim ama açık pembe renkli sadece peceteye gelen bi lekelenme oldu az önce. Sanırım adetim gelecek. Bekleyip göreceğiz bakalımİnşAllah inşallah haberlerini bekliyorum
Benim adetim de dediğin gibi 3 gün önceden geldi bu ay canım inşallah seninki gelmemiştirInşallah canım benim ama açık pembe renkli sadece peceteye gelen bi lekelenme oldu az önce. Sanırım adetim gelecek. Bekleyip göreceğiz bakalım
Valla benim bugün de geçseydi 4 gün gecikme olacaktı ama sanırım az önce gelen adetim herhalde. Kana dönüşecek mi bakacağımBenim adetim de dediğin gibi 3 gün önceden geldi bu ay canım inşallah seninki gelmemiştir
İnşAllah olmaz, olursa da sıkma canınıValla benim bugün de geçseydi 4 gün gecikme olacaktı ama sanırım az önce gelen adetim herhalde. Kana dönüşecek mi bakacağım
Maalesef regl olmuşum çok üzüldüm. Bi süre uzaklaşmak istiyorum sayfadanİnşAllah olmaz, olursa da sıkma canını
Sen bilirsin canım daha iyi olur senin için düşünüp durmazsın. Bir an önce inşallah eşinde ikna olurMaalesef regl olmuşum çok üzüldüm. Bi süre uzaklaşmak istiyorum sayfadan
Inşallah canım ya ikna olsa keşke... yıprandım artıkSen bilirsin canım daha iyi olur senin için düşünüp durmazsın. Bir an önce inşallah eşinde ikna olur
Sorma valla bende yıprandım benimki de yalnızlıktanInşallah canım ya ikna olsa keşke... yıprandım artık
Yalnızlık daha iyi canım bazı insanlar da yalnızlığa hasretSorma valla bende yıprandım benimki de yalnızlıktan
Herkesin kendi derdi işte. Neyse benim derdimi benim gibiler anlar canımYalnızlık daha iyi canım bazı insanlar da yalnızlığa hasret
Neden doktora gidemiyorsun canım uzak miHerkesin kendi derdi işte. Neyse benim derdimi benim gibiler anlar canım
Doktora bile gidemiyorsun çünkü neden kimseyi tanımıyorsun
Adam gelince gitsen zaman kısıtlı yine yetişmeyecek neyse
Yok tekrar rahim filmi istedi. 4 ay önce çektirdiğimde cihaz bozuktu başka hastanede çektirip göstermiştim. Aşılamadan önce ben de kendim çekip görsem iyi olacak diyorNeden doktora gidemiyorsun canım uzak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?