Sorsaydın cihazı canım ben çok rahat çekiştirmiştim hiç sorun yaşamadımYok tekrar rahim filmi istedi. 4 ay önce çektirdiğimde cihaz bozuktu başka hastanede çektirip göstermiştim. Aşılamadan önce ben de kendim çekip görsem iyi olacak diyor
Sordum direk anestezili fiyat söylüyorlar zaten ben o halimle geri nasıl gelicem
Anestezisiz de bilmediğim için belki eski cihazlardandır çok ağrım olur diye güvenemiyorum, yani illa yanımda biri olması gerek
Eve kadar gelsem yeter kendime gelinceye kadar ama ona bile insan yok biliyor musun, doğru düzgün bilmediğim yer zaten
Eşim gelince çektirsem diğer ayda aşılama için giderim desem yine zaman yetişmeyecek çünkü göreve gidecek yine
Kaldım böyle işte ne yapıcam bilmiyorum
Aklıma gelmedi ani çıktım, birde bir tüpümden ilaç yavaş geçmiş tıkanıklık olabilir demişlerdi ondan şey yapıyorumSorsaydın cihazı canım ben çok rahat çekiştirmiştim hiç sorun yaşamadım
Hafif tikanikliksa hsg ile acilabiliyormus tıkanıklık canımAklıma gelmedi ani çıktım, birde bir tüpümden ilaç yavaş geçmiş tıkanıklık olabilir demişlerdi ondan şey yapıyorum
Yok ağrısından ve tek olmaktan dolayı dedim. İlkinde de anestezi olduğu halde ağrım çok oldu kanamam da öyle. Neyse canım boşver sinirlerim bozuldu zatenHafif tikanikliksa hsg ile acilabiliyormus tıkanıklık canım
Ama sen bu kadar stres yaparsan hicbir sonuca varamazsın canım biraz rahat olmaya çalış ne kadar istersen o kadar olmuyo gerçekten ve stresle daha da kötü olur stres her konuda zararlı biliyosun ilişkine bile zarar verebilir Allah korusunYok ağrısından ve tek olmaktan dolayı dedim. İlkinde de anestezi olduğu halde ağrım çok oldu kanamam da öyle. Neyse canım boşver sinirlerim bozuldu zaten
Benimki stresi de geçti ya yoruldum çünkü. Neyse canım olacak olan olur ne diyim elimden bişey gelmiyorAma sen bu kadar stres yaparsan hicbir sonuca varamazsın canım biraz rahat olmaya çalış ne kadar istersen o kadar olmuyo gerçekten ve stresle daha da kötü olur stres her konuda zararlı biliyosun ilişkine bile zarar verebilir Allah korusun
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah kalbine göre versinBenimki stresi de geçti ya yoruldum çünkü. Neyse canım olacak olan olur ne diyim elimden bişey gelmiyor
Tam bi çıkmazın içindeyim
Kan testi sonucum 1.8 çıktı canım iğne gecikme yaptı demek ki akşam hemen aşıya koşucam
Sağlık olsun canım ne diyelim en azından asi olmuş olacaksinKan testi sonucum 1.8 çıktı canım iğne gecikme yaptı demek ki akşam hemen aşıya koşucam
Aynen öyle kuzum her işte bi hayır vardırSağlık olsun canım ne diyelim en azından asi olmuş olacaksin
Ben iyiyim beklemedeyim canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor?kızlar nasılsınız?
Idare eder canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyorkızlar nasılsınız?
Dilosss naptın kuzumm aklımdan geçtin birdenBen iyiyim beklemedeyim canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Bişey yapmıyorum canım beklemedeyim eşim gelecek inşallah 10 güne. Sonra da aşılama için gidicem. Sen napıyorsun nasılsın?Dilosss naptın kuzumm aklımdan geçtin birden
Iyi diyelim iyi olsun canım rahim filmi çekilecektin ne olduBişey yapmıyorum canım beklemedeyim eşim gelecek inşallah 10 güne. Sonra da aşılama için gidicem. Sen napıyorsun nasılsın?
Çekilmedim canım. Zaten direk anestezili diyorlar onada kendim tek çektiremem. Eşim geldiğinde çektirsem aşılamaya zamanım kalmayacak, tekrar göreve gidecek. Bende artık herşeyi saldım öyle olacakmı böyle olacak mı diye düşünmekten stresten zaten olmuyor. Yoruldum artık çok akışına bıraktım.Iyi diyelim iyi olsun canım rahim filmi çekilecektin ne oldu
İyi canım. Şuan herşey yolunda ama daha kalp atışını duymadık. bekliyoruz. hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.Idare eder canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?