Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorsaydın cihazı canım ben çok rahat çekiştirmiştim hiç sorun yaşamadım

Yok ağrısından ve tek olmaktan dolayı dedim. İlkinde de anestezi olduğu halde ağrım çok oldu kanamam da öyle. Neyse canım boşver sinirlerim bozuldu zaten
Ama sen bu kadar stres yaparsan hicbir sonuca varamazsın canım biraz rahat olmaya çalış ne kadar istersen o kadar olmuyo gerçekten ve stresle daha da kötü olur stres her konuda zararlı biliyosun ilişkine bile zarar verebilir Allah korusun

Benimki stresi de geçti ya yoruldum çünkü. Neyse canım olacak olan olur ne diyim elimden bişey gelmiyor

Maviesil23 naptın komşu sesin çıkmadı
Tam bi çıkmazın içindeyim 4 gündür gelen giden yok her gün 2-3 saat adet sancısı çekiyorum ama olamıyorum, ilaçların etkisinden mi anlamadım Akşam saatinede aşı için randevu vardı ne olucaksa olsun diyorum artık. Salı günü erken gebelikte silik çizgi yine çıktı dün kaset testte çıkmadı o yüzden böyle kararsız kaldım. Aşıdan önce kan tahlili yaptırıp işi garantiye alcam artık

Iyi diyelim iyi olsun canım rahim filmi çekilecektin ne oldu
Çekilmedim canım. Zaten direk anestezili diyorlar onada kendim tek çektiremem. Eşim geldiğinde çektirsem aşılamaya zamanım kalmayacak, tekrar göreve gidecek. Bende artık herşeyi saldım öyle olacakmı böyle olacak mı diye düşünmekten stresten zaten olmuyor. Yoruldum artık çok akışına bıraktım.
Birazda para için istiyorlar gibi geldi çünkü daha 4 ay oldu çekileli, ben sürekli bunu çektirme imkanı nasıl bulabilirim 2 bin liraya yakın fiyat söylediler dışarıdan da kabul etmiyor.
Bende akışına bıraktım artık zaten eşimin işinden dolayı ne zaman gelecek ne zaman gidecek, yetişecek mi diye düşünmekten stres oluyorum,en iyisi akışına bırakmak ne yapayım başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…