Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla bana da para için istiyorlarmış gibi geldi sen de ben bir daha çekilmek istemiyorum imkanım yok direkt aşılama denemek istiyorum deseydin ya özel hastane değil mi bu

Canım valla bana da para için istiyorlarmış gibi geldi sen de ben bir daha çekilmek istemiyorum imkanım yok direkt aşılama denemek istiyorum deseydin ya özel hastane değil mi bu
Evet canım özel hastane, bana dediki bir eşine sor düşünün olur derseniz gelirsin demişti. Bende tamam diyip çıktım zaten aşırı kalabalık doktor insan ister istemez acele ediyor sonradan aklıma geldi benimde. Nasipte varsa olur canım ne diyim artık durumum belli zaten

Veya hastane değişsen canım yok mu başka gidebileceğin bir yer

Veya hastane değişsen canım yok mu başka gidebileceğin bir yer
Valla canım olmazsa başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum, ama yabancı yer pek bilmediğim için iyi araştırmam lazım. Sen neler yapıyorsun iyi mi durumlar inşallah iyidir

Gidiyoruz da sonucu ne olur inan kestiremiyorum canım doktorun elinde de sihirli değnek yok işte insanın içinde olması lazım bakalım başka elimden gelen bi.sey yok bekliyorum mecbur
Gitmek bile bir adımdır canım inşallah faydası olur diyeyim. Doğru diyorsun sihirli değnek yok ama değişmek isteyen için çaba göstermek işte. İnşallah bir an önce gider seninde başından bu dertler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…