Canım valla bana da para için istiyorlarmış gibi geldi sen de ben bir daha çekilmek istemiyorum imkanım yok direkt aşılama denemek istiyorum deseydin ya özel hastane değil mi buÇekilmedim canım. Zaten direk anestezili diyorlar onada kendim tek çektiremem. Eşim geldiğinde çektirsem aşılamaya zamanım kalmayacak, tekrar göreve gidecek. Bende artık herşeyi saldım öyle olacakmı böyle olacak mı diye düşünmekten stresten zaten olmuyor. Yoruldum artık çok akışına bıraktım.
Birazda para için istiyorlar gibi geldi çünkü daha 4 ay oldu çekileli, ben sürekli bunu çektirme imkanı nasıl bulabilirim 2 bin liraya yakın fiyat söylediler dışarıdan da kabul etmiyor.
Bende akışına bıraktım artık zaten eşimin işinden dolayı ne zaman gelecek ne zaman gidecek, yetişecek mi diye düşünmekten stres oluyorum,en iyisi akışına bırakmak ne yapayım başka çarem yok
Ayy sağlıkla kucağına al inşallah canımbenimİyi canım. Şuan herşey yolunda ama daha kalp atışını duymadık. bekliyoruz. hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.
Amin canım çok sağol. Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah bebeklerimize kavuşmayıAyy sağlıkla kucağına al inşallah canımbenim
Evet canım özel hastane, bana dediki bir eşine sor düşünün olur derseniz gelirsin demişti. Bende tamam diyip çıktım zaten aşırı kalabalık doktor insan ister istemez acele ediyor sonradan aklıma geldi benimde. Nasipte varsa olur canım ne diyim artık durumum belli zatenCanım valla bana da para için istiyorlarmış gibi geldi sen de ben bir daha çekilmek istemiyorum imkanım yok direkt aşılama denemek istiyorum deseydin ya özel hastane değil mi bu
İnşAllah bir an önce duyarsınız sağ salim gelsin inşallah, bizleri de arada duanda unutmaİyi canım. Şuan herşey yolunda ama daha kalp atışını duymadık. bekliyoruz. hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.
Veya hastane değişsen canım yok mu başka gidebileceğin bir yerEvet canım özel hastane, bana dediki bir eşine sor düşünün olur derseniz gelirsin demişti. Bende tamam diyip çıktım zaten aşırı kalabalık doktor insan ister istemez acele ediyor sonradan aklıma geldi benimde. Nasipte varsa olur canım ne diyim artık durumum belli zaten
Valla canım olmazsa başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum, ama yabancı yer pek bilmediğim için iyi araştırmam lazım. Sen neler yapıyorsun iyi mi durumlar inşallah iyidirVeya hastane değişsen canım yok mu başka gidebileceğin bir yer
Aynı benim durumlar canım fazla bir değişiklik yok akışına bıraktımValla canım olmazsa başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum, ama yabancı yer pek bilmediğim için iyi araştırmam lazım. Sen neler yapıyorsun iyi mi durumlar inşallah iyidir
Doktora gidecektiniz noldu canımAynı benim durumlar canım fazla bir değişiklik yok akışına bıraktım
Gidiyoruz da sonucu ne olur inan kestiremiyorum canım doktorun elinde de sihirli değnek yok işte insanın içinde olması lazım bakalım başka elimden gelen bi.sey yok bekliyorum mecburDoktora gidecektiniz noldu canım
Gitmek bile bir adımdır canım inşallah faydası olur diyeyim. Doğru diyorsun sihirli değnek yok ama değişmek isteyen için çaba göstermek işte. İnşallah bir an önce gider seninde başından bu dertlerGidiyoruz da sonucu ne olur inan kestiremiyorum canım doktorun elinde de sihirli değnek yok işte insanın içinde olması lazım bakalım başka elimden gelen bi.sey yok bekliyorum mecbur
Unuturmuyum hiçİnşAllah bir an önce duyarsınız sağ salim gelsin inşallah, bizleri de arada duanda unutma
Inşallah canım sağ olGitmek bile bir adımdır canım inşallah faydası olur diyeyim. Doğru diyorsun sihirli değnek yok ama değişmek isteyen için çaba göstermek işte. İnşallah bir an önce gider seninde başından bu dertler
Allah razı olsunUnuturmuyum hiçhep kalbimde ağzımda. inşallah allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder en kısa zamanda
Yeni gördüm mesajını canım. Daha gelmedi önümüzdeki hafta gelecek inşallah.Dilos6342 canım ne yaptın geldi mi eşin gittin mi hastaneye merak ettim seni
Diloscumm ben mesajı görmemişim naptın canım benimYeni gördüm mesajını canım. Daha gelmedi önümüzdeki hafta gelecek inşallah.
Pek sık girmiyorum son zamanlarda sen napıyorsun nasıl gidiyor?
İyiyim canım napayim sen napiyorsun nasılsın, normaldir bende Bayadır girmiyordumDiloscumm ben mesajı görmemişim naptın canım benim
Iyiyim ben de canım hastane işlerinde gelişme var mıİyiyim canım napayim sen napiyorsun nasılsın, normaldir bende Bayadır girmiyordum
Vallahi canım şansıma tam bugün adetin 2Iyiyim ben de canım hastane işlerinde gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?