Ay inanmıyorum şansa bak başka bi yere gitseydiniz keşkeVallahi canım şansıma tam bugün adetin 2
Günü ve doktor izine ayrılmış cenaze dolayısıyla yani anlayacağın kaldı
Bizde memlekete geldik canım hic denk gelmedi anlayacaginAy inanmıyorum şansa bak başka bi yere gitseydiniz keşke
vardır bunda da bir hayır inşallahBizde memlekete geldik canım hic denk gelmedi anlayacagin
İnşallah canım sen napiyorsun iyi misinvardır bunda da bir hayır inşallah
iyiyim çok şükür canım hep aklımdasın ya bekliyorum güzel bir haber verirsin diye her girdikçeİnşallah canım sen napiyorsun iyi misin
Benden uzun bir süre bisey çıkmaz sanırımiyiyim çok şükür canım hep aklımdasın ya bekliyorum güzel bir haber verirsin diye her girdikçe
Biz buralardayız canım sen yoktun uzun zamandır
Aynı canım vize haftası okul dersler hiç doktora falan gidemiyorum açıkçası sadece inofolic diye bişey kullan dedi bir doktor arkadaş onu kullanıyorum Ocak sonu tekrar denemelere başlayacağım sen ne yaptın ne var ne yok
Ben bir ara hiç girmedim de baya şey kaçırmışım çok üzüldüm canim gerçekten yıpratıcı bir süreç hem maddi hem maneviBiz buralardayız canım sen yoktun uzun zamandırBende hala bebiş yok maalesef aşılama yaptırdım ama tutmadı dün bitti adetim 2-3 ay ara vermeye karar verdik bu süreçler çok yıprattı bizi sen de ne var ne yok geldi mi eşin
Bende inofolic kullandım canım neredeyse 3 ay boyuncaAynı canım vize haftası okul dersler hiç doktora falan gidemiyorum açıkçası sadece inofolic diye bişey kullan dedi bir doktor arkadaş onu kullanıyorum Ocak sonu tekrar denemelere başlayacağım sen ne yaptın ne var ne yok
Bu arada canım nasıl bir süreç geçirdin neler kullandın asilamada. Ben gonal f 900 başladım adetin 2. Gününden 5 gün boyunca 75 attım. 10mm olmuş yumurta ama sanırım yeterli olmadı doktor dozu arttırdı 112.5 at 3 gün boyunca salı günü gel dedi.Biz buralardayız canım sen yoktun uzun zamandırBende hala bebiş yok maalesef aşılama yaptırdım ama tutmadı dün bitti adetim 2-3 ay ara vermeye karar verdik bu süreçler çok yıprattı bizi sen de ne var ne yok geldi mi eşin
bunu da sordum aslında bana pco yok dedi ama senin gibi hiç nbir sorunu olmayıp çocuğu olmayan bir çok hastam ilk ay hamile kaldı dedi bana 5 gün kullan dedi sadece sen ne kadar kullandın? :)Bende inofolic kullandım canım neredeyse 3 ay boyunca
Genelde pko olanlar kullanıyormuş sanırım bende aşılama için başladım ama hiç umudum yok maalesef
3 ay boyunca her gün 2 adet canım 5 güne de şaşırdım bak hatta daha yeni bitti normal folk asite başladım. Bende de yok pko ama hafif yumurta tembelliği var demişti ya ben doktora sordum kullanayım mi diye kullan dedi sadecebunu da sordum aslında bana pco yok dedi ama senin gibi hiç nbir sorunu olmayıp çocuğu olmayan bir çok hastam ilk ay hamile kaldı dedi bana 5 gün kullan dedi sadece sen ne kadar kullandın? :)
Ay tam aklımdan geçtin bi gireyim dedim bildirimin gelmiş ben şok kaç gündür de girmiyordum
Yaa canim aşılaman tutmamış üzüldümBiz buralardayız canım sen yoktun uzun zamandırBende hala bebiş yok maalesef aşılama yaptırdım ama tutmadı dün bitti adetim 2-3 ay ara vermeye karar verdik bu süreçler çok yıprattı bizi sen de ne var ne yok geldi mi eşin
Yaa bende dedim ses yok bu kızlardan bi yazayımAy tam aklımdan geçtin bi gireyim dedim bildirimin gelmiş ben şok kaç gündür de girmiyordumcanım ben bir şey yapmıyorum şu an eşimleyim ama bebek işlerine ara verdim bir süre. Senin üstteki mesajları okudum sinir oldum ben senin doktora sanki tedavin devam etsin de daha çok para alalım kafasında gibi özel hastanelere bu sebeple soğuk bakıyorum ben keşke düzgün bir devlet hastanesine gidebilsen yazık verdiğin zamana da paraya da bu yaklaşım tamamen ticari amaclı geldi bana üzüldüm
Bana sadece 5 gün sabah akşam kullanacaksın dedi fazla kullanmana gerek yok dedi pembe kutulu bir şey bende içtim 5. Gün bıraktım ve sanırım o gün yumurtladım3 ay boyunca her gün 2 adet canım 5 güne de şaşırdım bak hatta daha yeni bitti normal folk asite başladım. Bende de yok pko ama hafif yumurta tembelliği var demişti ya ben doktora sordum kullanayım mi diye kullan dedi sadece
Canım inofolic combi degil mi kullandığın benimki maviydi çünkü pembe olan normal folik asitBana sadece 5 gün sabah akşam kullanacaksın dedi fazla kullanmana gerek yok dedi pembe kutulu bir şey bende içtim 5. Gün bıraktım ve sanırım o gün yumurtladımyumurtamı olgunlaştırdı sanırım benim bakalım ne olacak bu ay ama bu ay çocuğa hiç zamanım yok açıkçası gün aşırı deneyemiyorum vizeler var hem
Yok canım combi değil pembe olanıydı normal ınofolic olandı sadece folik asit mi diye baktım üzerine de insülin direncini düşürüp yumurta gelişmesine yardımcı oluyormuşCanım inofolic combi degil mi kullandığın benimki maviydi çünkü pembe olan normal folik asit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?