Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir ara hiç girmedim de baya şey kaçırmışım çok üzüldüm canim gerçekten yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi eşim geldi ama anca baslayabildik canım bende şuan igne vuruyorum 1 haftadır yarın da tekrar kontrolüm var aşılama olacaktı bu ay ama bende umutsuzum pek yeterli büyümemiş sanırım yumurta ve doktor benden başka yerde çektir rahim filmini kabul ederim demesine rağmen sürekli benimde görmem lazım diyor şimdi. Olumsuz konuştu önce film çekelim tekrar dedi
Bende eşimin durumundan dolayı aşılamayi bir an önce denemek istedim çünkü ağustos ayından beri erteleniyor. Ama tutmazsa tekrar film isterim haberin olsun dedi kaç aydır aynı şeyi diyor hevesli girdiğim kapıdan kötü çıktım anlayacağın

Bende inofolic kullandım canım neredeyse 3 ay boyunca
Genelde pko olanlar kullanıyormuş sanırım bende aşılama için başladım ama hiç umudum yok maalesef

Bu arada canım nasıl bir süreç geçirdin neler kullandın asilamada. Ben gonal f 900 başladım adetin 2. Gününden 5 gün boyunca 75 attım. 10mm olmuş yumurta ama sanırım yeterli olmadı doktor dozu arttırdı 112.5 at 3 gün boyunca salı günü gel dedi.
Igne 1100 lira tuttu , aşılama içinde doktor bir ay önce 800 lira demişti suan 1500 civarı dedi şok oldum. Hastane aşırı fırsatçı zaten resmen bir dogum parası veriyoruz
Zaten doktor da olumsuz konuştu sırf rahim filmini kendi çekmedi diye bütün sinirim alt üst oldu hiç tutacağını sanmıyorum bende
Napalim artik salıcam bende çünkü yoruldum. Hem iş sebebiyle uzuyor hem o yüzden daha çok zorlanıyoruz. Bir de psikolojik sürekli orda burdayım ,herseyin de belirsiz olması çok yıprattı artık. Ne zaman zamanımız olursa o zaman gerisini getiririz elimizden başka birsey gelmiyor maalesef
Artık akışına bırakmamız lazım artık sanırım ikimiz içinde söylüyorum
İnşallah güzel günleri bizde gorucez

Bende inofolic kullandım canım neredeyse 3 ay boyunca
Genelde pko olanlar kullanıyormuş sanırım bende aşılama için başladım ama hiç umudum yok maalesef
bunu da sordum aslında bana pco yok dedi ama senin gibi hiç nbir sorunu olmayıp çocuğu olmayan bir çok hastam ilk ay hamile kaldı dedi bana 5 gün kullan dedi sadece sen ne kadar kullandın? :)

bunu da sordum aslında bana pco yok dedi ama senin gibi hiç nbir sorunu olmayıp çocuğu olmayan bir çok hastam ilk ay hamile kaldı dedi bana 5 gün kullan dedi sadece sen ne kadar kullandın? :)
3 ay boyunca her gün 2 adet canım 5 güne de şaşırdım bak hatta daha yeni bitti normal folk asite başladım. Bende de yok pko ama hafif yumurta tembelliği var demişti ya ben doktora sordum kullanayım mi diye kullan dedi sadece

O olurbigun Maviesil23 S skulentvera
Merhaba kızlar nerelerdesiniz ne durumdasiniz
Ay tam aklımdan geçtin bi gireyim dedim bildirimin gelmiş ben şok kaç gündür de girmiyordum canım ben bir şey yapmıyorum şu an eşimleyim ama bebek işlerine ara verdim bir süre. Senin üstteki mesajları okudum sinir oldum ben senin doktora sanki tedavin devam etsin de daha çok para alalım kafasında gibi özel hastanelere bu sebeple soğuk bakıyorum ben keşke düzgün bir devlet hastanesine gidebilsen yazık verdiğin zamana da paraya da bu yaklaşım tamamen ticari amaclı geldi bana üzüldüm

Yaa canim aşılaman tutmamış üzüldüm

Yaa bende dedim ses yok bu kızlardan bi yazayım bende Bayadır girmiyordum ama sevindim senin adına inşallah hayırlısı neyse o olur aceleye gerek yok
Sorma canım burda araştırma hastanesi var ama komşum aşılama olmuş memnun kalmamış o yüzden tereddütte kalmıştım
Bana haziranda cihaz bozukken başka hastanede çektir bir an önce aklında kalmasın kabul ederim demişti. Ağustos ayından beri benimde görmem lazım diyor inanır mısın 2 gün kapısından üzgün çıktım yani. Bi tutmasında öyle konuş dimi zaten ben sürekli geliyorum sana
Ama bugün yüzüm gülerek çıktım Allahtan yumurta güzel gelişmiş dedi iki tane 14 mm var şuan önümüzdeki haftaya kadar aşılama bakalım son 2 gün daha igne aticam. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah artık akışına bıraktım çok umut bağlamak istemiyorum nasipte varsa yaşarız artık

Bana sadece 5 gün sabah akşam kullanacaksın dedi fazla kullanmana gerek yok dedi pembe kutulu bir şey bende içtim 5. Gün bıraktım ve sanırım o gün yumurtladım yumurtamı olgunlaştırdı sanırım benim bakalım ne olacak bu ay ama bu ay çocuğa hiç zamanım yok açıkçası gün aşırı deneyemiyorum vizeler var hem

Canım inofolic combi degil mi kullandığın benimki maviydi çünkü pembe olan normal folik asit

Canım inofolic combi degil mi kullandığın benimki maviydi çünkü pembe olan normal folik asit
Yok canım combi değil pembe olanıydı normal ınofolic olandı sadece folik asit mi diye baktım üzerine de insülin direncini düşürüp yumurta gelişmesine yardımcı oluyormuş Ovülasyon testi de yapamadım bu ay çünkü hiç vaktim yok bakalım ne olacak göreceğim sen ne yaptın nasıl gidiyor hala mola da mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…