- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Bu ay umutluydumÜzülme canım Allah bize de nasip eder inşallah bi gün ümidini kaybetme
Inşallah canım üzülmeBu ay umutluydumnasip olmadı Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
TABİKİDE CANIMM KENDİMİZİ DİNLEYEBİLİYORUZZ HAAYIRLISI ARTIKValla canım ben çok araştırıyorum belirti kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş senin dediklerin tabii ki belirti ama psikolojik de olabilir kendimizi çok kaptırıp sonra mutsuz olmayalım tam kesinleşinceye kadar inşallah vardır dualarım hepinize hepimize
Canım test sonucun çıkmadı mı daha foto da atmadıncanlarım benim test daha gelmedi görüntüsü ama öncesinde birşey sormak istiyorum
göğüslerimde ağrı var kaç gündür
belim aşırı ağrıyor
kasıklarımda batma sancı sol bacağıma vuruyor ağrısı dün akşam mesela düğüne gitmiştim sandalyede otururken kalçamdan damar çekiyordu
birde canım aşırı derecede yemek yeme isteği tatlı türü normalde asla yiyemem tatlı türü
akşam düğünde bir akrabamız sen hamile gibisin dedi ben öyle hissediyorum dedi güldüm şuanda yok dedim ama sizce belirtilere göre varmıdır
NORMALDE TELDE BÖYLE ÇIKIYOR AMACanım test sonucun çıkmadı mı daha foto da atmadın
Şimdi geldi kuzum valla eşim ancak attı ya kusura bakmayın şimdi bakarken şaş olacaktım düzgün çek diyip durdum eşimeNORMALDE TELDE BÖYLE ÇIKIYOR AMA
Çizgi var görünüyor canım bu normal kaset test miNORMALDE TELDE BÖYLE ÇIKIYOR AMA
yok canım benim bu 6 gün öncesine kadar test sonucu veren varya o içini açtım dayanamayıpÇizgi var görünüyor canım bu normal kaset test mi
Anladım canım inşallah vardır sen kan testi de vermiştin değil mi onun sonucu çıkmadı mı daha bi de adetine kaç gün var daha önce yazdıysan kusura bakma unuttum onu canımyok canım benim bu 6 gün öncesine kadar test sonucu veren varya o içini açtım dayanamayıp
valla takvime göre yarın ama geçen ay ayın 6 sında adet olmuştumAnladım canım inşallah vardır sen kan testi de vermiştin değil mi onun sonucu çıkmadı mı daha bi de adetine kaç gün var daha önce yazdıysan kusura bakma unuttum onu canım
Çok iyi anlıyorum canım inşallah olumlu sonuç alırsın çok sevirim sonucu benimle de paylaş olur mu ☺valla takvime göre yarın ama geçen ay ayın 6 sında adet olmuştum
sabha sağlık ocagına gittik eşimle heyecandan saat 5 veya 6 gibi çıkacakmış laboratuvarı aradım vallahi heyecandan
tamam kuzum sende durumlar nedirÇok iyi anlıyorum canım inşallah olumlu sonuç alırsın çok sevirim sonucu benimle de paylaş olur mu ☺
Vallahi benim kafam çok karışık adetime 3 gün var dün yerleşme kanaması gibi bi akıntı oldu devamı da gelmedi test yapmaya da cekiniyorum çıkmaz üzülürüm diye öyle bekliyorumtamam kuzum sende durumlar nedir
inşallah vardır kuzum inşallah ya rabbim kucağımızı boş bırakmasın ayrıca kimsenin bırakmasınVallahi benim kafam çok karışık adetime 3 gün var dün yerleşme kanaması gibi bi akıntı oldu devamı da gelmedi test yapmaya da cekiniyorum çıkmaz üzülürüm diye öyle bekliyorum
Amin canım çok aminnnninşallah vardır kuzum inşallah ya rabbim kucağımızı boş bırakmasın ayrıca kimsenin bırakmasın
İlk 10 dk çıkarsa geçerli sayılıyorKızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
Canım merhaba benim de endimetriozis kistim var 5 cm civarında aynı sağ yumurtalikta takip altındayım bir senedir evliyim doktor bi sene dene olmazsa tedaviye başlarız dedi çünkü hormonlar adet düzenim herseyim normal senin doktorun nasıl yönlendirdi acaba kuzumuzun zamandır mı deniyorsunuz? benim Endometriozis kistim var 5 cm en büyük endişem ondandı. Dr sağ yumurtanda kist o yüzden zayıf dedi. sol daha sağlıklıymış. daha 3 aydır deniyoruz bilmiyorum neler bekliyor bizi
Benim kistim 2016 dan beri var zaman zaman 7 cm oldu. Bir grup doktor ameliyat olmalısın dedi bir grup doktor ise sakın olma dedi. Açıkcası çok güvendiğim bir dr ise bir süre denersin çocuğun olmazsa önce ameliyat sonra iyileşmenin hemen ardından tüp bebek dedi. Sen ne düşünüyorum dersen. 7 cm aşmadıkça ameliyat düşünmüyorum. Hormonlar normal regl zamanı şaşmıyor bu çok önemli bir şey. Evet 1 yumurta işlevini yitiriyor ama diğeri gayet normal çalışıyor. 1 sene denedin ve olmadıysa şu ihtimal var bizim kistimizin özelliği çevre dokulara yapışmak. Bu yüzden kanallarına yapışma olabilir. Bağırsak mesela kimi zaman etkileniyor. Son kontrolümde dr buna da baktı sorun yok dedi. Belki bir kaç dr görüşü almak gerekiyordur senin içinde. Ben en az 5 6 doktora gittim bu süreçte. En ama en başarılı olan Yusuf Ziya Yergök bu doktoru araştırmanı öneririm. Referans ile hasta alıyor. Eğer düşünürsen seve seve Referans olurum. Bu zamana kadar en net en doğru bilgiyi o verdi. Ve hastaları ile olan ilgi alakası çok güzel. Güvende hissediyorsun. Bunun haricinde tolga taşçı çok başarılı. Şu anda ise gittiğim doktor Ahmet Göçmen. Başka bir çok doktora gittim ama içlerinde en mantıklı davranan bu 3 dr oldu. Çok zor bir süreç bana geçen gittiğim bir dr yumurta üretmiyorsun. Yumurtalıkların aşağıda duruyor yerinde değiller. Büyük ihtimalle tüp bebek yapman gerekecek uğraşmaya değmez dedi. Yıkıldım resmen. Sonra Ahmet beye gittim ve hiç alakası olmadığını her şeyin kisti olan birine göre çok yolunda olduğunu söyledi. Karmakarışık bir mesele anlayacağın..Canım merhaba benim de endimetriozis kistim var 5 cm civarında aynı sağ yumurtalikta takip altındayım bir senedir evliyim doktor bi sene dene olmazsa tedaviye başlarız dedi çünkü hormonlar adet düzenim herseyim normal senin doktorun nasıl yönlendirdi acaba kuzum
Canım aydınlatıcı bir msj yazmışsın teşekkür ederim öncelikle benimde kistim 2017 senesinden beri var şiddetli adet sancısı dışında bir belirti yok bende bi çok doktora gittim ve evlenmemin mantıklı olduğunu ve hemen çocuk olmasını önerdiler ve 1 sene denememi istediler bir sene sonra olmazsa önümüze bakarız dediler hakkımızda hayırlısı olsun doktor bana kistin ile hamile kalırsın hersey normal fakat biraz zaman ister dedi o zamanı da Allah biliyor o ne zaman isterse o zaman olacak Rabbım en kısa zamanda hayırlısını versin cümlemizeBenim kistim 2016 dan beri var zaman zaman 7 cm oldu. Bir grup doktor ameliyat olmalısın dedi bir grup doktor ise sakın olma dedi. Açıkcası çok güvendiğim bir dr ise bir süre denersin çocuğun olmazsa önce ameliyat sonra iyileşmenin hemen ardından tüp bebek dedi. Sen ne düşünüyorum dersen. 7 cm aşmadıkça ameliyat düşünmüyorum. Hormonlar normal regl zamanı şaşmıyor bu çok önemli bir şey. Evet 1 yumurta işlevini yitiriyor ama diğeri gayet normal çalışıyor. 1 sene denedin ve olmadıysa şu ihtimal var bizim kistimizin özelliği çevre dokulara yapışmak. Bu yüzden kanallarına yapışma olabilir. Bağırsak mesela kimi zaman etkileniyor. Son kontrolümde dr buna da baktı sorun yok dedi. Belki bir kaç dr görüşü almak gerekiyordur senin içinde. Ben en az 5 6 doktora gittim bu süreçte. En ama en başarılı olan Yusuf Ziya Yergök bu doktoru araştırmanı öneririm. Referans ile hasta alıyor. Eğer düşünürsen seve seve Referans olurum. Bu zamana kadar en net en doğru bilgiyi o verdi. Ve hastaları ile olan ilgi alakası çok güzel. Güvende hissediyorsun. Bunun haricinde tolga taşçı çok başarılı. Şu anda ise gittiğim doktor Ahmet Göçmen. Başka bir çok doktora gittim ama içlerinde en mantıklı davranan bu 3 dr oldu. Çok zor bir süreç bana geçen gittiğim bir dr yumurta üretmiyorsun. Yumurtalıkların aşağıda duruyor yerinde değiller. Büyük ihtimalle tüp bebek yapman gerekecek uğraşmaya değmez dedi. Yıkıldım resmen. Sonra Ahmet beye gittim ve hiç alakası olmadığını her şeyin kisti olan birine göre çok yolunda olduğunu söyledi. Karmakarışık bir mesele anlayacağın..
benim de bata 4 gün var. Sol kasığımda ağrım oluyor bazen nefesimi kesiyor kramp giriyor biranda. erken test negatif çıktı. niye ağrım var hiç anlamıyorum. normalde olmaz hiç böyleMerhabalar benimde bat 9 Eylül nasipse bende beklemedeyim suanlik aniden kasigima giren bir ağrı var nefesimi kesiyo o derecede bu belirti olabilirmi yoksa erkenmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?