Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
TABİKİDE CANIMM KENDİMİZİ DİNLEYEBİLİYORUZZ HAAYIRLISI ARTIK

Canım test sonucun çıkmadı mı daha foto da atmadın

Anladım canım inşallah vardır sen kan testi de vermiştin değil mi onun sonucu çıkmadı mı daha bi de adetine kaç gün var daha önce yazdıysan kusura bakma unuttum onu canım
valla takvime göre yarın ama geçen ay ayın 6 sında adet olmuştum

sabha sağlık ocagına gittik eşimle heyecandan saat 5 veya 6 gibi çıkacakmış laboratuvarı aradım vallahi heyecandan

Vallahi benim kafam çok karışık adetime 3 gün var dün yerleşme kanaması gibi bi akıntı oldu devamı da gelmedi test yapmaya da cekiniyorum çıkmaz üzülürüm diye öyle bekliyorum
inşallah vardır kuzum inşallah ya rabbim kucağımızı boş bırakmasın ayrıca kimsenin bırakmasın

Canım merhaba benim de endimetriozis kistim var 5 cm civarında aynı sağ yumurtalikta takip altındayım bir senedir evliyim doktor bi sene dene olmazsa tedaviye başlarız dedi çünkü hormonlar adet düzenim herseyim normal senin doktorun nasıl yönlendirdi acaba kuzum

Benim kistim 2016 dan beri var zaman zaman 7 cm oldu. Bir grup doktor ameliyat olmalısın dedi bir grup doktor ise sakın olma dedi. Açıkcası çok güvendiğim bir dr ise bir süre denersin çocuğun olmazsa önce ameliyat sonra iyileşmenin hemen ardından tüp bebek dedi. Sen ne düşünüyorum dersen. 7 cm aşmadıkça ameliyat düşünmüyorum. Hormonlar normal regl zamanı şaşmıyor bu çok önemli bir şey. Evet 1 yumurta işlevini yitiriyor ama diğeri gayet normal çalışıyor. 1 sene denedin ve olmadıysa şu ihtimal var bizim kistimizin özelliği çevre dokulara yapışmak. Bu yüzden kanallarına yapışma olabilir. Bağırsak mesela kimi zaman etkileniyor. Son kontrolümde dr buna da baktı sorun yok dedi. Belki bir kaç dr görüşü almak gerekiyordur senin içinde. Ben en az 5 6 doktora gittim bu süreçte. En ama en başarılı olan Yusuf Ziya Yergök bu doktoru araştırmanı öneririm. Referans ile hasta alıyor. Eğer düşünürsen seve seve Referans olurum. Bu zamana kadar en net en doğru bilgiyi o verdi. Ve hastaları ile olan ilgi alakası çok güzel. Güvende hissediyorsun. Bunun haricinde tolga taşçı çok başarılı. Şu anda ise gittiğim doktor Ahmet Göçmen. Başka bir çok doktora gittim ama içlerinde en mantıklı davranan bu 3 dr oldu. Çok zor bir süreç bana geçen gittiğim bir dr yumurta üretmiyorsun. Yumurtalıkların aşağıda duruyor yerinde değiller. Büyük ihtimalle tüp bebek yapman gerekecek uğraşmaya değmez dedi. Yıkıldım resmen. Sonra Ahmet beye gittim ve hiç alakası olmadığını her şeyin kisti olan birine göre çok yolunda olduğunu söyledi. Karmakarışık bir mesele anlayacağın..

Canım aydınlatıcı bir msj yazmışsın teşekkür ederim öncelikle benimde kistim 2017 senesinden beri var şiddetli adet sancısı dışında bir belirti yok bende bi çok doktora gittim ve evlenmemin mantıklı olduğunu ve hemen çocuk olmasını önerdiler ve 1 sene denememi istediler bir sene sonra olmazsa önümüze bakarız dediler hakkımızda hayırlısı olsun doktor bana kistin ile hamile kalırsın hersey normal fakat biraz zaman ister dedi o zamanı da Allah biliyor o ne zaman isterse o zaman olacak Rabbım en kısa zamanda hayırlısını versin cümlemize

Merhabalar benimde bat 9 Eylül nasipse bende beklemedeyim suanlik aniden kasigima giren bir ağrı var nefesimi kesiyo o derecede bu belirti olabilirmi yoksa erkenmi daha
benim de bata 4 gün var. Sol kasığımda ağrım oluyor bazen nefesimi kesiyor kramp giriyor biranda. erken test negatif çıktı. niye ağrım var hiç anlamıyorum. normalde olmaz hiç böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…