Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar az önce Awox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 3 gün var demek ki dün gelen akıntı yerleşme kanaması değil miymiş yaniiii
büyük ihtimal değilmiş canım. Erken testlerin yanlışlık payı çok az oluyor
Ama erken yaptık diye içimizde de bir umut kalıyor. ben de dün akşam yaptım. Aynı durumdayım seninle HAyırlısı olsun hakkımızda.

takvime göre 6 eylül ama genelde 1-2 gün öncesinde de olabiliyordu. Benim sonuç doğru sanırım

Arkadaşlar az önce Awox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 3 gün var demek ki dün gelen akıntı yerleşme kanaması değil miymiş yaniiii
Canım aynı testten bende yaptım 1 2 saat önce gözle zor görülür 2. Çizgi çıktı. Ama çatlama iğnesinden sonra 9. Günüm o yüzden beklemedeyim daha hemde testi bilemedim

Bi bakıyorum çizgi görüyorum Bi bakıyorum yok. 3 gündür yapıyorum artık silik çizgiler kayboldu. Çatlatma iğnesinin etkisi bitti herhalde. Hayallerimiz başka bahara kaldı..

Gelen akıntı yerleşme kanaması değilse ne olabilir ki acaba üşütmüş olabilir misin? bir de yerleşme kanamasından sonra hcg en başta kana geçiyo bi kaç gün sonra da idrara karışıyo diye biliyorum bence adetine kadar bekle yine de hakkında hayırlısı olsun canım Bu ay olmazsa önümüzdeki ay alırsın inşaAllah mutlu haberi

Bi bakıyorum çizgi görüyorum Bi bakıyorum yok. 3 gündür yapıyorum artık silik çizgiler kayboldu. Çatlatma iğnesinin etkisi bitti herhalde. Hayallerimiz başka bahara kaldı..
Bat günümüz aynıydı canım seninle bende belki iğnenin etkisi geçmemiştir diye test yapmaya cesaret edemedim hala test yapmamakla hata mı ediyorum acaba kontrol etmem gerekir miydi benimde

Teşekkür ederim yorumun için canım acaba hâlâ ümit etmeye devam mi etsem diyordum ben de yorumunu gördüm inşallah sen de en kısa zamanda bebisine kavuşursun ❤❤❤

Kızlar bat 5 Eylül sabah 11 gibi kahverengi akıntım gelmiş çamaşırıma bulaşmış sonra hiç gelmedi bende adetim basliyor zannettim acaba devamı gelecek mi ya yarın doktor randevum var

Teşekkür ederim yorumun için canım acaba hâlâ ümit etmeye devam mi etsem diyordum ben de yorumunu gördüm inşallah sen de en kısa zamanda bebisine kavuşursun ❤❤❤
İnşaAllah canım hepimiz bebiş müjdeleriyle şenlenelim en kısa zamanda ümit et demek geliyo içimden ama olmazsa da üzülürsün diye çekiniyorum. Kafana takıp çok stres yapmak yerine yarın kan verip içini rahatlatsan iyi olmaz mı eğer yerleşme kanamasıysa üstünden 2 gün geçmiş olucak çıkar diye düşünüyorum kuzenimde de öyle olmuştu çünkü yerleşme kanamasından 2 gün sonra kanda görmüştü ve 2haftalıkken öğrenmişti ama idrar testi yapmışmıydı hatırlamıyorum.

Bat günümüz aynıydı canım seninle bende belki iğnenin etkisi geçmemiştir diye test yapmaya cesaret edemedim hala test yapmamakla hata mı ediyorum acaba kontrol etmem gerekir miydi benimde
Aslında iğneden sonra 10. Gün yapmak lazım en azından ben dayanamadım 3 gündür yaptım ama sabah kalkar kalkmaz değil. 3 günde çizgiler kayboldu yıkıldım. Tekrar koyulaşır mı bilmiyorum adete daha 5 gün var ama

Aslında onu da düşündüm canım ama şimdi o da negatif çıkarsa iyice üzülürüm galiba ben en iyisi adet gününü bekliyim gecikirse yapayım beklemek de çok zor ama o kahverengi leke benim kafamı karıştırdı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…