Regl gününü bekle bazen çıkmayabilir .benimde ağrılarım aynı şekilde . Rabbim hayırlısi ile nasip etsin inşallah hepimiz bekliyoruz bol bol dua edelim.bu ay olmazsa umudumuz hep olsun birdahaki aya nasip olur biiznillahbenim de bata 4 gün var. Sol kasığımda ağrım oluyor bazen nefesimi kesiyor kramp giriyor biranda. erken test negatif çıktı. niye ağrım var hiç anlamıyorum. normalde olmaz hiç böyle
Daha 5 gün var canım ne olacağı belli olmaz hemen kötü düşünme gerçi bende senden farklı değilim şuanAslında iğneden sonra 10. Gün yapmak lazım en azından ben dayanamadım 3 gündür yaptım ama sabah kalkar kalkmaz değil. 3 günde çizgiler kayboldu yıkıldım. Tekrar koyulaşır mı bilmiyorum adete daha 5 gün var ama
Aynen canım pazar günü olmam lazım amaaa olmak istemiyorum hiç3 gün vardı dimi canım senin mesajlar da karışıyor
Ah ahh hepimiz güzel haber alırız inşallahAynen canım pazar günü olmam lazım amaaa olmak istemiyorum hiç
Inşallahhh❤Ah ahh hepimiz güzel haber alırız inşallah
Canım inan bende anlamadım bazılarında iğnenin etkisi 12. Güne kadar olmuş galiba. Ama öyle olmaz inşallah o zaman daha yıkım olur insana. İnan canım bu ay herşey ama herşey tersine gitti çok dua ettim bu ay tek doğrum bu olsun diye. Ama maalesef hiç umudum yok kendim dışında sizlere de çok dua ediyorum Allahım duysun sesimiziDaha 5 gün var canım ne olacağı belli olmaz hemen kötü düşünme gerçi bende senden farklı değilim şuanhiç bi belirtim yok ağrım sızım yok diye ümitsizliğe kapılmaya başlıyorum ama sonra toparlıyorum kendimi bende yarın test yapıcam çok merak ettim nasıl bi sonuç çıkıcak acaba
Valla burdan herkese yazmış olayım haber verin hep dua ediyorum inşallah hepimizin yüzü güler bu ayInşallahhh❤
Olmazsa da kendini çok yıpratma canım her işte bi hayır vardır eşin döndüğünde tekrar denemeye devam edersin eminim eşinde her göreve gittiğinde seni böyle bıraktığı için çok üzülüyodur. Kafanı dağıtıcak bişeyler bulmaya çalış stres yapınca bu işler daha zor oluyo. Ben gebe kaldığım ay tamamen kendimi salmıştım amaaann olmucak artık anladım aşılama yaptırmaya karar verdim dedim randevumuda almıştım o nedenlede canımız istediğinde ilişki yaşadık çocuk düşünerek yapmadık hiç doktora gitmeden bir gün önce öğrenmiştim ama maalesef kimyasalla sonuçlandı işte. Hiç ummadığımız bi an da mutlu haberler alabiliyoruz sıkma canınıCanım inan bende anlamadım bazılarında iğnenin etkisi 12. Güne kadar olmuş galiba. Ama öyle olmaz inşallah o zaman daha yıkım olur insana. İnan canım bu ay herşey ama herşey tersine gitti çok dua ettim bu ay tek doğrum bu olsun diye. Ama maalesef hiç umudum yok kendim dışında sizlere de çok dua ediyorum Allahım duysun sesimizi
Canım çok detaylı anlatamıyorum burdan ama inanki şuan herşey tersine gidiyor. Bende aşılamaya gidecektim ayın 8inde hasta olursam pat akşama gidiyorsun dediler eşime ne olduğumuzu anlamadık daha yeni gelmişti. Daha bir sürü şey varda işte. Ailemde çok uzakta. O yüzden bu ay çok istekliyim. Sana da geçmiş olsun canım stres en büyük etken zaten bunu biliyorum. Bari hayat diyorum üstümden şu stresi alsa yok o da olmuyor insanın herşey tersine gider mi.. İnşallah bu ay güzel haber alırız ama olmazsa isyan eşiğindeyim korkuyorum isyan etmekten. Psikolojim alt üst. Burada biraz sizlerle konuşunca umutlanıyorum derdimi atmaya çalışıyorum. İsteyen herkesin yüzü gülsün inşallah çok beklemedenOlmazsa da kendini çok yıpratma canım her işte bi hayır vardır eşin döndüğünde tekrar denemeye devam edersin eminim eşinde her göreve gittiğinde seni böyle bıraktığı için çok üzülüyodur. Kafanı dağıtıcak bişeyler bulmaya çalış stres yapınca bu işler daha zor oluyo. Ben gebe kaldığım ay tamamen kendimi salmıştım amaaann olmucak artık anladım aşılama yaptırmaya karar verdim dedim randevumuda almıştım o nedenlede canımız istediğinde ilişki yaşadık çocuk düşünerek yapmadık hiç doktora gitmeden bir gün önce öğrenmiştim ama maalesef kimyasalla sonuçlandı işte. Hiç ummadığımız bi an da mutlu haberler alabiliyoruz sıkma canını
Olur mu öyle canım benim helal olsun tabiki de istediğin kadar anlatabilirsin sıkıntı yok insan konuştukça rahatlıyoCanım çok detaylı anlatamıyorum burdan ama inanki şuan herşey tersine gidiyor. Bende aşılamaya gidecektim ayın 8inde hasta olursam pat akşama gidiyorsun dediler eşime ne olduğumuzu anlamadık daha yeni gelmişti. Daha bir sürü şey varda işte. Ailemde çok uzakta. O yüzden bu ay çok istekliyim. Sana da geçmiş olsun canım stres en büyük etken zaten bunu biliyorum. Bari hayat diyorum üstümden şu stresi alsa yok o da olmuyor insanın herşey tersine gider mi.. İnşallah bu ay güzel haber alırız ama olmazsa isyan eşiğindeyim korkuyorum isyan etmekten. Psikolojim alt üst. Burada biraz sizlerle konuşunca umutlanıyorum derdimi atmaya çalışıyorum. İsteyen herkesin yüzü gülsün inşallah çok beklemedenbiraz dertlendim hakkını helal et çok doluyum
Yok canım eşim asker memleketimizden çok uzaktayız. Bir iki kişi var buralarda ama hepsi afedersin sonradan görme ve her işi rast gittiği için görüşmek dahi istemiyorumOlur mu öyle canım benim helal olsun tabiki de istediğin kadar anlatabilirsin sıkıntı yok insan konuştukça rahatlıyoRabbim inşaAllah müjdeli haberi almanı nasip eder tez zamanda Nerde yaşıyosun hiç akrabaların arkadaşların yok mu yakınlarında
Yani yanlış anlatmış olmayayım, ailesi yakında istediği herşey olur ama şikayet eder, yeri geldimi çok gösteriş yaparlar. Nefret ediyorum öyle insanlardan nispetlerini dinleyeceğime tek başıma oturuyorum evimdeOlur mu öyle canım benim helal olsun tabiki de istediğin kadar anlatabilirsin sıkıntı yok insan konuştukça rahatlıyoRabbim inşaAllah müjdeli haberi almanı nasip eder tez zamanda Nerde yaşıyosun hiç akrabaların arkadaşların yok mu yakınlarında
Anladım canım senin işler karışık duruyo gerçekten. İnşaAllah tez zamanda bebiş haberi alırsında beraberinde hayatın da güzelleşir Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllahYani yanlış anlatmış olmayayım, ailesi yakında istediği herşey olur ama şikayet eder, yeri geldimi çok gösteriş yaparlar. Nefret ediyorum öyle insanlardan nispetlerini dinleyeceğime tek başıma oturuyorum evimde
Sağol canım duan için inşallah bir gün güzel günler göreceğizAnladım canım senin işler karışık duruyo gerçekten. İnşaAllah tez zamanda bebiş haberi alırsında beraberinde hayatın da güzelleşir Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllah
İnşaAllah canımSağol canım duan için inşallah bir gün güzel günler göreceğiz
Benim akıntım yok canım ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Bugun ani Bi uyku hali baş dönmesi oldu 5 10 dk geçti sonra. Ama afedersin özür dileyerek yazıyorum her adet öncesi ishal olurum o başladı bugun. Bütün hayaller suya düştü o yüzdenİnşaAllah canımbu arada hiç belirtin var mı bende son 2-3 saattir yoğun akıntı başladı beyazla sarı renk arası, yoğun kıvamda, sürekli günlük ped değiştirmek zorunda kaldım acaba adet mi olucam kafam karıştı
Benimde adet ayin 6si test yaptim neqativ cikdi bir kac saat sonra silik cizgi cikti kafam kariwtiİnşaAllah canımbu arada hiç belirtin var mı bende son 2-3 saattir yoğun akıntı başladı beyazla sarı renk arası, yoğun kıvamda, sürekli günlük ped değiştirmek zorunda kaldım acaba adet mi olucam kafam karıştı
Kırmızıyı görene kadar umut etmeye devam edelim kuzumBenim akıntım yok canım ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Bugun ani Bi uyku hali baş dönmesi oldu 5 10 dk geçti sonra. Ama afedersin özür dileyerek yazıyorum her adet öncesi ishal olurum o başladı bugun. Bütün hayaller suya düştü o yüzden
Bir kaç saat sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir canım. Yumurtlaman ne gün oldu üstünden en az 12-13 gün geçmesi lazım çünkü aslında en doğrusu adet gününü beklemek ama biz sabırsızlar için bu biraz zor işteBenimde adet ayin 6si test yaptim neqativ cikdi bir kac saat sonra silik cizgi cikti kafam kariwti
Hic bilmiyorum ne zaman yumurtlama gunu aslinda bir oglum var 2 yasinda bir tanede kiz istiyorum iki aydir korunmuyorum neden olmuyorki bilmiyoruBir kaç saat sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir canım. Yumurtlaman ne gün oldu üstünden en az 12-13 gün geçmesi lazım çünkü aslında en doğrusu adet gününü beklemek ama biz sabırsızlar için bu biraz zor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?