Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla buradaki herkese gönlü, yüreği, kalbi anne olmak isteyen Herkese Allah tez zamanda anne olmayı nasip etsin. Nacizade tek tavsiyem hiç bir belirtiyi hamileliğe yormadan, hayatın akışını bozmayıp adet gününden önce test yapmayın. 1 2 gün geçsin öyle yapın. Herkes yapmak sitrese sokar. İşleri iyice çıkmaza sokarz hem hamile iseniz erken öğrenseniz dert zaten beklemek sağlıklı mı o mı bu mı derken de ayrı dert. O kadar 8 ay uğraştım hiç vaktimin olmadığı yapmadığım etkinlik kalmadığı ay (kaynak suyuna girme, lazer epilasyon, yokuş yukarı 1.5 şelale tırmanışı, aşı ) hamile olduğumu öğrendim. O ay asla olmaz dediğim aydı. Kafa olarak hiç odaklanmamıştım. Belki hastalığın tedavisi var ama psikolojinin yok.

Vallahi benim kafam çok karışık adetime 3 gün var dün yerleşme kanaması gibi bi akıntı oldu devamı da gelmedi test yapmaya da cekiniyorum çıkmaz üzülürüm diye öyle bekliyorum
Acaba test yaptınız mı yada adet oldunuz mu

Benim de biraz belim agriyor gibi ilk gebeligimde goguslerim hassaslawmiwdi wimdi reglime 3 gun var ama hala hic bir wey hiss etmiyorum

Guzel düşüncelerin ve tavsiyelerin için çok sağ ol canım benim ❤

Kesinlikle haklısın canım tam boşveriyosun salıyosun kendini işte o ay olacağı tutuyo. Benimde ilk gebeliğimde öyle olmuştu doğru düzgün ilişki bile olmamıştı ama nasip işte tuttu. Bu dönemde stres en önemli düşmanımız tavsiyen ve iyi dileklerin için teşekkür ederiz

Amin canım ben sabah yine test yapmayı düşünüyorum sen yapacak mısın?
Bende testi dün internetten sipariş verdim geç gelsinde geç yapayım diye yarın eğer elime ulaşırsa yaparım doğru sonuç vereceğini sanmıyorum ama ilacın etkisinin geçip geçmediğini merak ediyorum. Burda birini okudum 12.günde testi pozitif çıkıp 13.günde negatifi görmüş o yüzden kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum.

Aynen bende okudum canım onu. Öyle olursa kötü gerçekten insan boşuna ümitlenir 10 günden sonra. Ama bende bugun negatif çıktı yarın 10.gün sabah yapıcam bakalım yine negatif çıkarsa adet tarihini beklerim artık. Ama aynı ilacı kullanıyor herkes bazısı benim gibi 9.günde negatife dönüyor bazısı 13. Güne kadar pozitif görüyor ilginç

Enn iyisini yapmışsın erken yapsan hep kafa karışıklığı

İlacın etkisi geçmiş demekki sende inşaAllah bi kaç güne çift çizgiyi görürsün yarın ki testini merak ediyorum canım beni de haberdar et olur mu

Kızlar bat 5 Eylül sabah 11 gibi kahverengi akıntım gelmiş çamaşırıma bulaşmış sonra hiç gelmedi bende adetim basliyor diye yarına randevu aldım doktorla görüşecem adetim tam sokulurse hormon testi yaptırmayi düşünüyorum sonra bu ay klomen kullanacam maddi açıdan da bu ay biraz sıkıntıdayim aşılama yaptiramayacam klomeni kullanmamın sebebi yumurta gelişimini öğrenmek eğer gelişim iyi olursa aşılama da iğne yerine hap kullanırım diye bir yandan da 3 gün varken kahverengi akıntı canımı sıktı devamı gelmedi genellikle sokulurdu karın ağrım var ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…