Ben tertemiz Bi negatif aldım canım. İnşallah sen güzel haber verirsin bugunİnşaAllahh canım
Daha önce hiç böyle adet öncesi akıntı gelmiş miydi?Kızlar bat 5 Eylül sabah 11 gibi kahverengi akıntım gelmiş çamaşırıma bulaşmış sonra hiç gelmedi bende adetim basliyor diye yarına randevu aldım doktorla görüşecem adetim tam sokulurse hormon testi yaptırmayi düşünüyorum sonra bu ay klomen kullanacam maddi açıdan da bu ay biraz sıkıntıdayim aşılama yaptiramayacam klomeni kullanmamın sebebi yumurta gelişimini öğrenmek eğer gelişim iyi olursa aşılama da iğne yerine hap kullanırım diye bir yandan da 3 gün varken kahverengi akıntı canımı sıktı devamı gelmedi genellikle sokulurdu karın ağrım var ara ara
Test yapacak mısınız inşallah güzel haber alırsınKızlarr benimde bat 4 Eylül çok korkuyorum adet olacağım diye
Canım durumun ne oldu? Bugun 10. Gün test yaptım negatif. İnşallah sende güzel haber vardırAmin canım sağolasın Allah razı olsun senden de
Günaydınbenimde 7 eylül bat bende ovülasyon ile takip ediyorum ama benimde tek çizgi sen hamişsen bana da umut olur artık :)
İnşallah canım. Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasınRegl gününü bekle bazen çıkmayabilir .benimde ağrılarım aynı şekilde . Rabbim hayırlısi ile nasip etsin inşallah hepimiz bekliyoruz bol bol dua edelim.bu ay olmazsa umudumuz hep olsun birdahaki aya nasip olur biiznillah
bende geliyorum galiba yanına ben de kaset test yaptım kocamannnnn negatifti 7 eylülde batı bekliyorumGünaydın
adet oldum bu ay da elendim
Valla aynen canım bi de bu kadar olumsuz haberi alınca iyice üzülüyor insanÇok umutsuz ve mutsuzum. Hava da kapalı. Bütün enerjim çekildi.
Testim kadar negatifim bugün
Bugün yarın adet olmam lazım canım karın ağrım var bakalım artıkCanım durumun ne oldu? Bugun 10. Gün test yaptım negatif. İnşallah sende güzel haber vardır
O kahverengi bana da geldi ama erken test negatif çıktı vücudum benimle alay ediyoKızlar bat 5 Eylül sabah 11 gibi kahverengi akıntım gelmiş çamaşırıma bulaşmış sonra hiç gelmedi bende adetim basliyor diye yarına randevu aldım doktorla görüşecem adetim tam sokulurse hormon testi yaptırmayi düşünüyorum sonra bu ay klomen kullanacam maddi açıdan da bu ay biraz sıkıntıdayim aşılama yaptiramayacam klomeni kullanmamın sebebi yumurta gelişimini öğrenmek eğer gelişim iyi olursa aşılama da iğne yerine hap kullanırım diye bir yandan da 3 gün varken kahverengi akıntı canımı sıktı devamı gelmedi genellikle sokulurdu karın ağrım var ara ara
Aynı gün değil miydik canım bizBugün yarın adet olmam lazım canım karın ağrım var bakalım artık
Canım Benmde 7 eylülbende geliyorum galiba yanına ben de kaset test yaptım kocamannnnn negatifti 7 eylülde batı bekliyorum
3 ay elendim aranızdan başka zamana kaldıkValla aynen canım bi de bu kadar olumsuz haberi alınca iyice üzülüyor insan
hadi bakalım hangimiz eleneceğiz görelim :/Canım Benmde 7 eylül
Canım sen iğne kullanmış mıydın kusura bakma msjlar karışıyorhadi bakalım hangimiz eleneceğiz görelim :/
Hayırlısı olsun canım umudumuzu kaybetmeyelimbende geliyorum galiba yanına ben de kaset test yaptım kocamannnnn negatifti 7 eylülde batı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?