Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla al benden de o kadar bu aralar sorunlarım var yine de bebek istemek belki yanlış ama napiyim kendime engel olamıyorum
Canım eşim apar topar göreve gitti 3 gün önce ailem de yok yapayalnız kaldım daha yeni gelmişti Bi de. Aşılamaya gidecektik bu ay. Diğer sorunlar cabası bari bu olsun dedim olmayacak belli. İstemek yanlış değil canım özellikle uzun süre beklediysen. Maddi sorunlar çözülebilir ama böyle uzun süre olmazsa insan psikolojik olarakta çöküyor

Benim maddi değil canım eşimle büyük sorunlarım var haline şükret yine de inşallah olur bi gün

Benim maddi değil canım eşimle büyük sorunlarım var haline şükret yine de inşallah olur bi gün
Canım benim inşallah sorunlarınız düzelir. İstemek senin en doğal hakkın Bi sorun varsa kendini suçlama. Herşey allahın elinde inşallah düzeltiriz bir gün kalbinden geçen seni bulsun inşallah

Hayırlısı olsun canım umudumuzu kaybetmeyelim
vallahi bunaldım sürekli testlerde hayalet hortlak çizgi aramaktan bıktım bıraktım saldım kanım büyüse hamileyim derim herhalde o kadar bıraktım yani :)

Canım benim inşallah sorunlarınız düzelir. İstemek senin en doğal hakkın Bi sorun varsa kendini suçlama. Herşey allahın elinde inşallah düzeltiriz bir gün kalbinden geçen seni bulsun inşallah
Düzeleceğini sanmıyorum canım ama teşekkür ederim guzel düşüncelerin için ❤

yok ben hiç kullanmadım bana doktor sen kendi kendine kalabilirsin çok sağlıklısın dedi ama tık yok
Ya canım ne güzel bak sağlıklısın kafanda bitirmen lazım. Gerçekten ailen falan yanındaysa daha sık git gel eşinle Bi uğraş bul kafandan atmaya çalış inan o zaman olacak. Ben de aşılamaya gidecektim bu ay olmazsa eşim göreve gitti apar topar. Böyle umutsuzca bekliyorum barı bu ay olsaydı diye

hem işe gidiyorum hem okuyorum derslerim var eve bile zor vakit ayırıyorum ama yine aklımda işte tamamen unutamıyorum nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…