Yine de adet olana kadar üzülmesek mi acaba3 ay elendim aranızdan başka zamana kaldık
Bende öyle Bi şans var ki son zamanlarda herşeyim ters gidiyor. Bari tek doğrum bu olsun dedim ama hiç sanmıyorumYine de adet olana kadar üzülmesek mi acaba
Valla al benden de o kadar bu aralar sorunlarım var yine de bebek istemek belki yanlış ama napiyim kendime engel olamıyorumBende öyle Bi şans var ki son zamanlarda herşeyim ters gidiyor. Bari tek doğrum bu olsun dedim ama hiç sanmıyorum
Canım eşim apar topar göreve gitti 3 gün önce ailem de yok yapayalnız kaldım daha yeni gelmişti Bi de. Aşılamaya gidecektik bu ay. Diğer sorunlar cabası bari bu olsun dedim olmayacak belli. İstemek yanlış değil canım özellikle uzun süre beklediysen. Maddi sorunlar çözülebilir ama böyle uzun süre olmazsa insan psikolojik olarakta çöküyorValla al benden de o kadar bu aralar sorunlarım var yine de bebek istemek belki yanlış ama napiyim kendime engel olamıyorum
canım benim adetim 3eylul iki gün oynar ama geneldeAynı gün değil miydik canım biz
Benim maddi değil canım eşimle büyük sorunlarım var haline şükret yine de inşallah olur bi günCanım eşim apar topar göreve gitti 3 gün önce ailem de yok yapayalnız kaldım daha yeni gelmişti Bi de. Aşılamaya gidecektik bu ay. Diğer sorunlar cabası bari bu olsun dedim olmayacak belli. İstemek yanlış değil canım özellikle uzun süre beklediysen. Maddi sorunlar çözülebilir ama böyle uzun süre olmazsa insan psikolojik olarakta çöküyor
İnşallah nasip olur bu ay hepimize çok dua ediyorumcanım benim adetim 3eylul iki gün oynar ama genelde
İnşallah canım inşallah bende dua ediyorum bugün cuma günü bol bol dua edelimİnşallah nasip olur bu ay hepimize çok dua ediyorum
Canım benim inşallah sorunlarınız düzelir. İstemek senin en doğal hakkın Bi sorun varsa kendini suçlama. Herşey allahın elinde inşallah düzeltiriz bir günBenim maddi değil canım eşimle büyük sorunlarım var haline şükret yine de inşallah olur bi gün
Evet canım edelim haberlerinizi bekliyorumİnşallah canım inşallah bende dua ediyorum bugün cuma günü bol bol dua edelim
yok ben hiç kullanmadım bana doktor sen kendi kendine kalabilirsin çok sağlıklısın dedi ama tık yokCanım sen iğne kullanmış mıydın kusura bakma msjlar karışıyorkeşke elenmesek ama
vallahi bunaldım sürekli testlerde hayalet hortlak çizgi aramaktan bıktım bıraktım saldım kanım büyüse hamileyim derim herhalde o kadar bıraktım yani :)Hayırlısı olsun canım umudumuzu kaybetmeyelim
Düzeleceğini sanmıyorum canım ama teşekkür ederim guzel düşüncelerin için ❤Canım benim inşallah sorunlarınız düzelir. İstemek senin en doğal hakkın Bi sorun varsa kendini suçlama. Herşey allahın elinde inşallah düzeltiriz bir günkalbinden geçen seni bulsun inşallah
Ya canım ne güzel bak sağlıklısın kafanda bitirmen lazım. Gerçekten ailen falan yanındaysa daha sık git gel eşinle Bi uğraş bul kafandan atmaya çalış inan o zaman olacak. Ben de aşılamaya gidecektim bu ay olmazsa eşim göreve gitti apar topar. Böyle umutsuzca bekliyorum barı bu ay olsaydı diyeyok ben hiç kullanmadım bana doktor sen kendi kendine kalabilirsin çok sağlıklısın dedi ama tık yok
Ne demek canım yüzün gülsün en kısa zamandaDüzeleceğini sanmıyorum canım ama teşekkür ederim guzel düşüncelerin için ❤
hem işe gidiyorum hem okuyorum derslerim var eve bile zor vakit ayırıyorum ama yine aklımda işte tamamen unutamıyorum nasıl olacak bilmiyorumYa canım ne güzel bak sağlıklısın kafanda bitirmen lazım. Gerçekten ailen falan yanındaysa daha sık git gel eşinle Bi uğraş bul kafandan atmaya çalış inan o zaman olacak. Ben de aşılamaya gidecektim bu ay olmazsa eşim göreve gitti apar topar. Böyle umutsuzca bekliyorum barı bu ay olsaydı diye
Adet oldumDaha önce hiç böyle adet öncesi akıntı gelmiş miydi?
Erken olmuşsun aynı gün olacaktık gerçi benim de ağrılarım var daAdet oldum
O kafadan atmak zaten öyle bir zor ki. Eşin baktırdı mı hiç kendine?hem işe gidiyorum hem okuyorum derslerim var eve bile zor vakit ayırıyorum ama yine aklımda işte tamamen unutamıyorum nasıl olacak bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki ay bütün güzellikler seninle olsunAdet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?