Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kafadan atmak zaten öyle bir zor ki. Eşin baktırdı mı hiç kendine?
baktırdık komple ona sperm hareketi düşük ama gebeliğe engel değil demişti vitamin yazdı geçen ay tekrar yaptırdı testi gayet güzel hiç bir sıkıntı yok dedi artık Allaha kaldık anlayacağın

Anladım canım ama yine de bir sorun olmaması çok iyi. Kaç zamandır deniyorsunuz? Hiç hsg çekildin mi? Gerçi benim gibi Bi sorun olsa da önce kafada bitiyor. Kesicem artık bu kafayı

Anladım canım ama yine de bir sorun olmaması çok iyi. Kaç zamandır deniyorsunuz? Hiç hsg çekildin mi? Gerçi benim gibi Bi sorun olsa da önce kafada bitiyor. Kesicem artık bu kafayı
yok bir o kaldı zaten 3 yıldır evliyim ama 10 aydır bu kadar üstüne düşerek deniyoruz arada atladığım aylarda oldu ama bakalım doktor 1 yılı doldur öyle çekilsin bari çok acele ediyorsun dedi :/

sorun olmaması daha kötü bence sorunu çözersin olur yoksa neyi çözeceğini bilmemek daha kötü emin ol sebepsiz olması kocaman bir bilinmez

Benimde testim negatifti pazartesi günü aslında umudum yok bu ay için ama göğüs ağrım var kabarcıklar var göğsümde ve affedersiniz süt gibi akışkan akıntı var inşallah bunlar bir belirtidir yaa

Inşallah canım inşallah rabbim hayal kırıklığı yasatmasin

sorun olmaması daha kötü bence sorunu çözersin olur yoksa neyi çözeceğini bilmemek daha kötü emin ol sebepsiz olması kocaman bir bilinmez
Canım şöyle diyeyim benim çikolata kistim var sağda ve genelde yumurtam sağdan gelişir. Hafif yumurta tembelliği de var dedi. Hsg çektirdim (kendi doktorum da çektiremedim cihaz bozuktu) başka doktorda çektirdim sorun yok dedi. Kendi doktoruma gösterdim bir tüpünden yavaş geçmiş dedi. Anlıyacağın böyle üst üste geldi. Ve bu kist kendi kendine atılan Bi kist değil ve yapışıp kalıyor tüplere. Şansım çok azalıyor yani. Sende haklısın Bi sorun olmayınca insan çok düşünür sana bişey diyemiyorum. Ama eğer olmazsa, aşılamanın böyle sebepsiz olmadığında ve erkek faktörlü sıkıntı olduğunda başarılı olduğunu duymuştum

yok bir o kaldı zaten 3 yıldır evliyim ama 10 aydır bu kadar üstüne düşerek deniyoruz arada atladığım aylarda oldu ama bakalım doktor 1 yılı doldur öyle çekilsin bari çok acele ediyorsun dedi :/
Bana da 6 ay dene dediler ama kist olunca doktor yumurta büyütme için ilaca başladı 5. Ayda

yumurta tembelliği gebeliğe engel değil arkadaşıma öyle söyledi diye ağladı o ay hamile kaldı doğurdu bile kist belki engelliyor olabilir ve doğal yolla kalma ihitmalin var senin bence eşinle yeterli birleşme olmuyor olabilir öyle düşünüyorum ben.

İnşallah kimse ellenmez birbirimize mutlu haber veririz
amiiiiiiin inşallah ama bu sabah yaptım bem beyazdı attım çöpe akşam çöpten alıp tekrar tekrar bakmam inşallah bata 5 kaldı :))

Bana da 6 ay dene dediler ama kist olunca doktor yumurta büyütme için ilaca başladı 5. Ayda
en azından bir şey veriyorlar öyle düşün bana hiç bir şey vermedi gayet sağlıklısın vereceğim hiç bir ilaç yok diye gönderiyorlar

Canım 14 aydır evliyim 2 buçuk ayı görevdeydi. Şimdi yine gitti bende yumurta tembelliğine fazla takılmıyorum çünkü ilaçla güzelce büyüyüp kendi kendine çatlıyordu yumurtam bu ay tersine gitti sadece. Dediğim gibi genelde sağdan gelişiyor yumurtam ve kistte orda o çok engelliyor

amiiiiiiin inşallah ama bu sabah yaptım bem beyazdı attım çöpe akşam çöpten alıp tekrar tekrar bakmam inşallah bata 5 kaldı :))
Ben de pazartesi günü yaptım tek çizgi bıraktım ardan çok geçti bakmadım tekrar baktım ikinci çizgi var çok silik bı şekilde ama geçersiz oluyormuş sonradan çıkan sonuç maleseff

geldiğinde sık deneme yap sen şöyle düşün erkekte ilk spermler yapışkan değil 2. defa gelen spermler çok yapışkan olur 180 dalika da bir birleşme olursa şansın artar ama spermleri sağlıklıysa yoksa gün aşırı olmalı olur bence sen neden 14 aydır diyrsun adam 3 ay yok bile :)

Kızlar Bi belirtiniz var mı? Dünden beri ani uyku hali oluyor yarım saat sonra geçiyor. Bugun de uyudum ama sanki hiç uyumamış gibiyim kolumu kaldıracak halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…