Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım başka Bi doktora 1 yılı geçti de bari zaten 10 ay olmuş. Bazıları 6 aydan sonra başlıyor bazılar 1 yıl bekletiyor
bu düzene çatlatma da büyütme de vermem dedi yumurtalarım çok iyi gelişiyor saatle çalışan robot dibi hormon verip bozmuş oluruz dedi 2 tane doktor ya

Doğru diyorsun canım onda Bi sıkıntı yok ama dediğini ilk defa duydum denemek lazımm

Ben de pazartesi günü yaptım tek çizgi bıraktım ardan çok geçti bakmadım tekrar baktım ikinci çizgi var çok silik bı şekilde ama geçersiz oluyormuş sonradan çıkan sonuç maleseff
az evvel gördüm bir bayan yapmış saatler sonra çok silik çizgi görmüş 4 kala yaptığında (2 defa test yapmış üst üste iki gün) kan testi vermiş 12,57 beta çıkmış galiba bilemiyorum o yüzden bir de kaset test mi benimki kaset test erken gebelik değil

Benim kaset testte 20 ve üstünü ölçer yazıyor

Benimkide canım erken gebelik testi değildi ben oldu 2yildir istiyorum kısmet olmuyor kırmızılar gelene kadar umut var

Kızlar Bi belirtiniz var mı? Dünden beri ani uyku hali oluyor yarım saat sonra geçiyor. Bugun de uyudum ama sanki hiç uyumamış gibiyim kolumu kaldıracak halim yok
Bugün belirtim başladı kasıklarımda batma var anlayamıyorum adette olabilir ayaklarımı havaya diktttim yatıyorum fazla hareket etmiyorum

Benim kaset testte 20 ve üstünü ölçer yazıyor
benimkini de okudum öyle yazıyor 20 altındaysa göremiyoruz işte adet öncesi de 20 altı olması normal kiiii benim daha 5 var bilemiyorum ya ama yok galiba olanın 9 gün önceden çıkıyor vallahi
Benimkide canım erken gebelik testi değildi ben oldu 2yildir istiyorum kısmet olmuyor kırmızılar gelene kadar umut var
o zaman evet ihtimal var 20 altında belki de değer yani inşalahhhhhhh öyledir diyelim :)

İnşallah canım inşallah öyledir umarım biz ereken test yapmisizdir inşallah vardır

Aynen bende aynı şeyi düşündüm ya 20 altındaysa diye. Testi atmadım bekliyorum başında

İnşallah canım inşallah öyledir umarım biz ereken test yapmisizdir inşallah vardır
Benim umudum olan şey yumurtlama günü uzayan yumurta akı gibi akıntı geldinde birgün önce eşimle birlikte olduk ve o günü birlikte olduk umarım tutmuştur kendimi bununla avutuyorum eşim zaten şuan başka şehirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…