- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
bu düzene çatlatma da büyütme de vermem dedi yumurtalarım çok iyi gelişiyor saatle çalışan robot dibi hormon verip bozmuş oluruz dedi 2 tane doktor yaCanım başka Bi doktora 1 yılı geçti de bari zaten 10 ay olmuş. Bazıları 6 aydan sonra başlıyor bazılar 1 yıl bekletiyor
Doğru diyorsun canım onda Bi sıkıntı yok ama dediğini ilk defa duydum denemek lazımmgeldiğinde sık deneme yap sen şöyle düşün erkekte ilk spermler yapışkan değil 2. defa gelen spermler çok yapışkan olur 180 dalika da bir birleşme olursa şansın artar ama spermleri sağlıklıysa yoksa gün aşırı olmalı olur bence sen neden 14 aydır diyrsun adam 3 ay yok bile :)
az evvel gördüm bir bayan yapmış saatler sonra çok silik çizgi görmüş 4 kala yaptığında (2 defa test yapmış üst üste iki gün) kan testi vermiş 12,57 beta çıkmış galiba bilemiyorum o yüzden bir de kaset test mi benimki kaset test erken gebelik değilBen de pazartesi günü yaptım tek çizgi bıraktım ardan çok geçti bakmadım tekrar baktım ikinci çizgi var çok silik bı şekilde ama geçersiz oluyormuş sonradan çıkan sonuç maleseff
Hadi yaaa o zaman canım bekle hsg çekil ama ondan da bişey çıkacağını sanmıyorumbu düzene çatlatma da büyütme de vermem dedi yumurtalarım çok iyi gelişiyor saatle çalışan robot dibi hormon verip bozmuş oluruz dedi 2 tane doktor ya
Benim kaset testte 20 ve üstünü ölçer yazıyoraz evvel gördüm bir bayan yapmış saatler sonra çok silik çizgi görmüş 4 kala yaptığında (2 defa test yapmış üst üste iki gün) kan testi vermiş 12,57 beta çıkmış galiba bilemiyorum o yüzden bir de kaset test mi benimki kaset test erken gebelik değil
Siz bilirsiniz beklemek daha iyi aslındaZor tutuyorum kendimi yapmak için ama yapmayacağım
dene tabi umutsuzluğa pat diye kapılma kistten şundan bundan nem alma sen dene herşeyi formülü var emin olDoğru diyorsun canım onda Bi sıkıntı yok ama dediğini ilk defa duydum denemek lazımm
Benimkide canım erken gebelik testi değildi ben oldu 2yildir istiyorum kısmet olmuyor kırmızılar gelene kadar umut varaz evvel gördüm bir bayan yapmış saatler sonra çok silik çizgi görmüş 4 kala yaptığında (2 defa test yapmış üst üste iki gün) kan testi vermiş 12,57 beta çıkmış galiba bilemiyorum o yüzden bir de kaset test mi benimki kaset test erken gebelik değil
Bugün belirtim başladı kasıklarımda batma var anlayamıyorum adette olabilir ayaklarımı havaya diktttim yatıyorum fazla hareket etmiyorumKızlar Bi belirtiniz var mı? Dünden beri ani uyku hali oluyor yarım saat sonra geçiyor. Bugun de uyudum ama sanki hiç uyumamış gibiyim kolumu kaldıracak halim yok
benimkini de okudum öyle yazıyor 20 altındaysa göremiyoruz işte adet öncesi de 20 altı olması normal kiiii benim daha 5 var bilemiyorum ya ama yok galiba olanın 9 gün önceden çıkıyor vallahiBenim kaset testte 20 ve üstünü ölçer yazıyor
o zaman evet ihtimal var 20 altında belki de değer yani inşalahhhhhhh öyledir diyelim :)Benimkide canım erken gebelik testi değildi ben oldu 2yildir istiyorum kısmet olmuyor kırmızılar gelene kadar umut var
İşte aşılamaya gidecektik bakalım inşallah hiç birine gerek kalmaz. Daha adet günümüz gelmedi bu aydan da ümidimizi kesmeyelimdene tabi umutsuzluğa pat diye kapılma kistten şundan bundan nem alma sen dene herşeyi formülü var emin ol
ben bu belirti olayına da inanmıyorum artık ya çoğu psikolojik benceBugün belirtim başladı kasıklarımda batma var anlayamıyorum adette olabilir ayaklarımı havaya diktttim yatıyorum fazla hareket etmiyorum
çıkmadık candan akmadık kandan umut kesilmez :)İşte aşılamaya gidecektik bakalım inşallah hiç birine gerek kalmaz. Daha adet günümüz gelmedi bu aydan da ümidimizi kesmeyelim
Erken olmuşsun aynı gün olacaktık gerçi benim de ağrılarım var da
Amin inşallah .Geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki ay bütün güzellikler seninle olsun
Benim böyle ara ara ağrı oluyor ama hafif. Bi de bu uyku hali oluncaBugün belirtim başladı kasıklarımda batma var anlayamıyorum adette olabilir ayaklarımı havaya diktttim yatıyorum fazla hareket etmiyorum
İnşallah canım inşallah öyledir umarım biz ereken test yapmisizdir inşallah vardırbenimkini de okudum öyle yazıyor 20 altındaysa göremiyoruz işte adet öncesi de 20 altı olması normal kiiii benim daha 5 var bilemiyorum ya ama yok galiba olanın 9 gün önceden çıkıyor vallahi
o zaman evet ihtimal var 20 altında belki de değer yani inşalahhhhhhh öyledir diyelim :)
Aynen bende aynı şeyi düşündüm ya 20 altındaysa diye. Testi atmadım bekliyorum başındabenimkini de okudum öyle yazıyor 20 altındaysa göremiyoruz işte adet öncesi de 20 altı olması normal kiiii benim daha 5 var bilemiyorum ya ama yok galiba olanın 9 gün önceden çıkıyor vallahi
o zaman evet ihtimal var 20 altında belki de değer yani inşalahhhhhhh öyledir diyelim :)
çöpün dibini boyladı da bakarım akşam olmadı :)))Aynen bende aynı şeyi düşündüm ya 20 altındaysa diye. Testi atmadım bekliyorum başında
Benim umudum olan şey yumurtlama günü uzayan yumurta akı gibi akıntı geldinde birgün önce eşimle birlikte olduk ve o günü birlikte olduk umarım tutmuştur kendimi bununla avutuyorum eşim zaten şuan başka şehirdeİnşallah canım inşallah öyledir umarım biz ereken test yapmisizdir inşallah vardır
o zaman bayram olur buralar inşallah vardır ya inşalahhhhhhhhh şu mübarek cuma niyetine rabbim kabul etsin :)Aynen bende aynı şeyi düşündüm ya 20 altındaysa diye. Testi atmadım bekliyorum başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?