Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bemim 4 gün kaldı ama genelde takvime göre 1 veya 2 gün erken olurum. Birde regl 1 hafta kala anlarım geliyor derim. Bu sefer sıfır his hiç regl olcak gibi değilim. Göğüs uçlarım karardı biraz ve büyüdü. Erken gelme olasılığı hep olduğu için takvime göre değil kendime göre normalde 2 gün falan var aslında. Kan mı versem erken gebelik testi mi yapsam bilemedim. Veya hiç birini yapmasam mı. Kafamda deli sorular

Valla canım ben hiç bir zaman ne kuruma çizgisi gördüm ne başka bişey bence varsa çıkıyor. Ve üzülme ilk aydan hiç bişey bilmeden tutturan insanlar çook
İnşallah canım bende hayalet çizgi denilen şey çıkmıştı çok sonradan ablam demişti aldırış etme buna ama umudum oldu

Bence hiçbirini yapma ben yaptım iyice strese girdim negatifi görünce

Yapma canım yapmaa bu bataklığa düşme. Adet gününü bekle o gün gelmezse sabah yap

Bence hiçbirini yapma ben yaptım iyice strese girdim negatifi görünce
Tamam bekliyorum o halde. Gerçi ben negatifi görünce yıkılmıyorum oldu olmadı aşaması sıkıyor bu gece yola çıkıyorum pazar gece döncem oyalanmak için fırsat çok. Bekleyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…