- 31 Ocak 2018
- 35
- 24
- 38
- 34
Acaba geç çıkan sonuç un geçerliliği varmiAynen bende aynı şeyi düşündüm ya 20 altındaysa diye. Testi atmadım bekliyorum başında
Ay amin amin inşallaaahhho zaman bayram olur buralar inşallah vardır ya inşalahhhhhhhhh şu mübarek cuma niyetine rabbim kabul etsin :)
Valla canım ben hiç bir zaman ne kuruma çizgisi gördüm ne başka bişey bence varsa çıkıyor. Ve üzülme ilk aydan hiç bişey bilmeden tutturan insanlar çookAcaba geç çıkan sonuç un geçerliliği varmi
İnşallah canım bende hayalet çizgi denilen şey çıkmıştı çok sonradan ablam demişti aldırış etme buna ama umudum olduValla canım ben hiç bir zaman ne kuruma çizgisi gördüm ne başka bişey bence varsa çıkıyor. Ve üzülme ilk aydan hiç bişey bilmeden tutturan insanlar çook
Bence hiçbirini yapma ben yaptım iyice strese girdim negatifi görünceBemim 4 gün kaldı ama genelde takvime göre 1 veya 2 gün erken olurum. Birde regl 1 hafta kala anlarım geliyor derim. Bu sefer sıfır his hiç regl olcak gibi değilim. Göğüs uçlarım karardı biraz ve büyüdü. Erken gelme olasılığı hep olduğu için takvime göre değil kendime göre normalde 2 gün falan var aslında. Kan mı versem erken gebelik testi mi yapsam bilemedim. Veya hiç birini yapmasam mı. Kafamda deli sorular
Valla baktım şimdi teste yine yok hiç kuruma çizgisi falan 4 saati geçti olurdu herhaldeİnşallah canım bende hayalet çizgi denilen şey çıkmıştı çok sonradan ablam demişti aldırış etme buna ama umudum oldu
Yapma canım yapmaa bu bataklığa düşme. Adet gününü bekle o gün gelmezse sabah yapBemim 4 gün kaldı ama genelde takvime göre 1 veya 2 gün erken olurum. Birde regl 1 hafta kala anlarım geliyor derim. Bu sefer sıfır his hiç regl olcak gibi değilim. Göğüs uçlarım karardı biraz ve büyüdü. Erken gelme olasılığı hep olduğu için takvime göre değil kendime göre normalde 2 gün falan var aslında. Kan mı versem erken gebelik testi mi yapsam bilemedim. Veya hiç birini yapmasam mı. Kafamda deli sorular
buraya atsaydın buradakiler ordinaryus mübarek :))Valla baktım şimdi teste yine yok hiç kuruma çizgisi falan 4 saati geçti olurdu herhalde
Hemde ne zorBeklemek çok zorrr negatif görmek çok zorr işimiz ne kadar da zor yahu
Tamam bekliyorum o halde. Gerçi ben negatifi görünce yıkılmıyorum oldu olmadı aşaması sıkıyorBence hiçbirini yapma ben yaptım iyice strese girdim negatifi görünce
Bi kere bile çizgi görebilseydim kesin atardımburaya atsaydın buradakiler ordinaryus mübarek :))
dur akşamda ben bakayım kurumu uçma yok olma çizgileri var mı? :)Bi kere bile çizgi görebilseydim kesin atardım
Yıkılmiyorsan yap o zaman görelim biz deTamam bekliyorum o halde. Gerçi ben negatifi görünce yıkılmıyorum oldu olmadı aşaması sıkıyorbu gece yola çıkıyorum pazar gece döncem oyalanmak için fırsat çok. Bekleyelim bakalım.
S skulentvera canım biz elendik galibaKizlar benim reglim 6 eylul sabah idrari ile test yaptim cook cok silik cizgi cikti hemen sizce hamilemiyim
Inwallah ya sonraki ay olur sizde de
Yarin sabah birdaha yapicam
Kesinlikle katılıyorum aklıma geldiği an belim ağrımaya başlıyorben bu belirti olayına da inanmıyorum artık ya çoğu psikolojik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?