- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
var mı testin görüntüsü peki bakalım ?Kizlar benim reglim 6 eylul sabah idrari ile test yaptim cook cok silik cizgi cikti hemen sizce hamilemiyim
Bugün regl günüm olmazsam sizce yarın test yapsam mıBenim böyle ara ara ağrı oluyor ama hafif. Bi de bu uyku hali olunca
Ben bu ay olmaza aşılamaya gidecektim eşim göreve gitti maalesef 2 3 ay yokum. Etiketlediğim arkadaşla adet tarihimiz aynı eylül 7 o yüzden bizde bekliyoruz yarın sabah tekrar mutlakaInwallah ya sonraki ay olur sizde de
Sabah yapın tabiki geç döllenme vs. İhtimali yoksa çıkar bence testteBugün regl günüm olmazsam sizce yarın test yapsam mı
Evet canım varsa testini atInwallah ya sonraki ay olur sizde de
İnşallah güzel haberler veririm burdaSabah yapın tabiki geç döllenme vs. İhtimali yoksa çıkar bence testte
Kan testi ver canimKizlar benim reglim 6 eylul sabah idrari ile test yaptim cook cok silik cizgi cikti hemen sizce hamilemiyim
İnşallah canım bekliyoruz hepimize nasip olsunİnşallah güzel haberler veririm burda
hele ben aklıma gelmese de sabah bir kısa süreli başım döndü kasıklarımda arada sırada sancı var akıntı sıfır bak bunlar hep amerikanın değil benim beynimin oyunu :)Kesinlikle katılıyorum aklıma geldiği an belim ağrımaya başlıyor
Evet canım varsa testini at
Ben olduğum yerde uyukluyorum:)hele ben aklıma gelmese de sabah bir kısa süreli başım döndü kasıklarımda arada sırada sancı var akıntı sıfır bak bunlar hep amerikanın değil benim beynimin oyunu :)
Çok hafif gördüm sankiBakin bir wey goruyormusunuz
Belki benim gozume gozukuyor diye duwunuyorumÇok hafif gördüm sanki
benim sabahki testime benziyor sanki ben göremediğim için atmıştım ama belli olmaz gören arkadaşlar çıkabilir :)Bakin bir wey goruyormusunuz
Resimde bence cok gozukmuyor elimde gozukuyor gibi nebiliyim belki ben gormek istiyorum belki hic bir wey yok yarin sabah yada akwam birdaha yaparim resmi atarim yinebenim sabahki testime benziyor sanki ben göremediğim için atmıştım ama belli olmaz gören arkadaşlar çıkabilir :)
Canım o kısmı kesip atsana tekrarBelki benim gozume gozukuyor diye duwunuyorum
BekleCanım o kısmı kesip atsana tekrar
Bak şimdi gaza geldimKizlar benim reglim 6 eylul sabah idrari ile test yaptim cook cok silik cizgi cikti hemen sizce hamilemiyim
En azından bir erken gebelik 1 de kaset test denenebilir. Ben bu ay yumurta çatlama gününü nokta atışı değerlendirdik diye nedense bi ara baya emindim tuttuğuna. Ama şimdi hiç bir his belirti yok oda garibime gidiyor. Bide bu ay çok alakasız kişiler beni rüyalarında hamile gördüğünü söylediler .Yıkılmiyorsan yap o zaman görelim biz de
Yarın yapıcam sanırım özellikle test almadım tutamam ve yaparım diye yarın yaparım tabi regl olmazsamİnşallah canım bekliyoruz hepimize nasip olsunbence şimdi yapsan bile çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?