Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yap yap ben de heyecanlandım

Aynısını bende yaşadım alakasız birisi öyle beni görmüş hamile şekilde. Hatta söyle kız kaç aylıksın dedi

Merhaba kızlar. nasılsınız? Ben 23 agustos ovitrelle kullandım. Bugün test yapdım ikinci çizgi çıxdı. Erkenmi yapmışım? Hamilelik ola bilirmi?

Eklentiler

• F20C6212-5B9F-43A5-BF4C-3081BE0F3CDF.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kızlar. nasılsınız? Ben 23 agustos ovitrelle kullandım. Bugün test yapdım ikinci çizgi çıxdı. Erkenmi yapmışım? Hamilelik ola bilirmi?
Ay canım bende 24ünde kullandım çatlatma iğnesini bugun 10. Gün negatif çıktı. Sen Bi gün önce olmuşsun iğnenin etkisi kalmamıştır var gibi

Bende de şuan hâlâ bişey yok dün gece biraz adet olcakmış gibi sancım oldu geçti çok şiddetli bel ağrısı yaşadım oturamadım hatta uzandım, ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum bir de afedersin gaz sıkıntım çıkmaya başladı büyük ihtimal adet olucam adetten önce bu belirtileri yaşarım genelde. Hakkımızda hayılırlısı olsun keşke hepimiz güzel haberler alsaydık

Ay canım bende 24ünde kullandım çatlatma iğnesini bugun 10. Gün negatif çıktı. Sen Bi gün önce olmuşsun iğnenin etkisi kalmamıştır var gibi
Ay inşAllah vardır artık bu ayda olmazsa aşılama düşünüyoruz. 3yıldır istiyoruz 2dış gebelik oldu. Umutlanmakda istemiyorum henüz ama dayanamayıp yapıyorum işte

Ay inşAllah vardır artık bu ayda olmazsa aşılama düşünüyoruz. 3yıldır istiyoruz 2dış gebelik oldu. Umutlanmakda istemiyorum henüz ama dayanamayıp yapıyorum işte
Geçmiş olsun canım bende aşılamaya gidecektim bu ay olmazsa eşim göreve gitti. Hayallerim suya düştü. Ben görüyorum bana da dua et bu ay olmasına çok ihtiyacım var

14.güne kadar ne olur ne olmaz sabahları tekrarlamaya devam et canım çizgi gittikce koyulaşıyosa doğrudur inşaAllahhh vardırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…