İnşallah canım varsa sabah ilk idrarla daha belirgin çıkafYarın yapıcam sanırım özellikle test almadım tutamam ve yaparım diye yarın yaparım tabi regl olmazsam
Hadi yap yap ben de heyecanlandımBak şimdi gaza geldim
En azından bir erken gebelik 1 de kaset test denenebilir. Ben bu ay yumurta çatlama gününü nokta atışı değerlendirdik diye nedense bi ara baya emindim tuttuğuna. Ama şimdi hiç bir his belirti yok oda garibime gidiyor. Bide bu ay çok alakasız kişiler beni rüyalarında hamile gördüğünü söylediler .
Şimdi daha net gördüm inşallah vardır yarın sabah tekrar deneyin
Aynısını bende yaşadım alakasız birisi öyle beni görmüş hamile şekilde. Hatta söyle kız kaç aylıksın dediBak şimdi gaza geldim
En azından bir erken gebelik 1 de kaset test denenebilir. Ben bu ay yumurta çatlama gününü nokta atışı değerlendirdik diye nedense bi ara baya emindim tuttuğuna. Ama şimdi hiç bir his belirti yok oda garibime gidiyor. Bide bu ay çok alakasız kişiler beni rüyalarında hamile gördüğünü söylediler .
Ayy gozukuyormu sahiden?Şimdi daha net gördüm inşallah vardır yarın sabah tekrar deneyin
Ben gördüm gibi canım hemen böyle çıktıysa kurumasını bekle o yanındaki hafif kırmızılıklar falan gitsin iyice o zaman belli olurAyy gozukuyormu sahiden?
Ay canım bende 24ünde kullandım çatlatma iğnesini bugun 10. Gün negatif çıktı. Sen Bi gün önce olmuşsun iğnenin etkisi kalmamıştır var gibiMerhaba kızlar. nasılsınız? Ben 23 agustos ovitrelle kullandım. Bugün test yapdım ikinci çizgi çıxdı. Erkenmi yapmışım? Hamilelik ola bilirmi?
Çizgiyi çok hafif bende gördüm sanki ama yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bence inşaAllahh vardır bebişinBirdaha cektim
Eki Görüntüle 2910426
Ay inşAllah vardır artık bu ayda olmazsa aşılama düşünüyoruz. 3yıldır istiyoruz 2dış gebelik oldu. Umutlanmakda istemiyorum henüz ama dayanamayıp yapıyorum işteAy canım bende 24ünde kullandım çatlatma iğnesini bugun 10. Gün negatif çıktı. Sen Bi gün önce olmuşsun iğnenin etkisi kalmamıştır var gibi
Bunu saat 11de yaptim hemende ciktiBen gördüm gibi canım hemen böyle çıktıysa kurumasını bekle o yanındaki hafif kırmızılıklar falan gitsin iyice o zaman belli olur
İnşAllah sizdede olurAy canım bende 24ünde kullandım çatlatma iğnesini bugun 10. Gün negatif çıktı. Sen Bi gün önce olmuşsun iğnenin etkisi kalmamıştır var gibi
Ayy inwallah yarim yapib yine atarim resimi bi bakarsinizÇizgiyi çok hafif bende gördüm sanki ama yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bence inşaAllahh vardır bebişin
Geçmiş olsun canım bende aşılamaya gidecektim bu ay olmazsa eşim göreve gitti. Hayallerim suya düştü. Ben görüyorum bana da dua et bu ay olmasına çok ihtiyacım varAy inşAllah vardır artık bu ayda olmazsa aşılama düşünüyoruz. 3yıldır istiyoruz 2dış gebelik oldu. Umutlanmakda istemiyorum henüz ama dayanamayıp yapıyorum işte
14.güne kadar ne olur ne olmaz sabahları tekrarlamaya devam et canım çizgi gittikce koyulaşıyosa doğrudur inşaAllahhh vardırrMerhaba kızlar. nasılsınız? Ben 23 agustos ovitrelle kullandım. Bugün test yapdım ikinci çizgi çıxdı. Erkenmi yapmışım? Hamilelik ola bilirmi?
Ay inşAllah vardır artık bu ayda olmazsa aşılama düşünüyoruz. 3yıldır istiyoruz 2dış gebelik oldu. Umutlanmakda istemiyorum henüz ama dayanamayıp yapıyorum i
Dayanabilirsen yarın sabah tekrar test yap canım kan ver demicem biraz beklemek daha iyiBunu saat 11de yaptim hemende cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?