- 23 Haziran 2019
- 93
- 41
- 18
- 27
İnşAllah olur kim istiyorsa Rabbim hiç kimsenin kucağını boş koymasın inşAllahGeçmiş olsun canım bende aşılamaya gidecektim bu ay olmazsa eşim göreve gitti. Hayallerim suya düştü. Ben görüyorum bana da dua et bu ay olmasına çok ihtiyacım var
İnşallah canım haber ver bana da aynı durumdayızİnşAllah olur kim istiyorsa Rabbim hiç kimsenin kucağını boş koymasın inşAllah
3yıl içinde 2dış gebelik oldu zaten hiç bi problem yokken3 ay daha cok cabuk ya bir yil bekle sen inwallah olur
Afedersin ya uc ay okumuwum3 ay daha cok cabuk ya bir yil bekle sen inwallah olur
Ah inwallah olur benim gorumcemde de uc yil sonra oldu tedavi ile3yıl içinde 2dış gebelik oldu zaten hiç bi problem yokken
Bende de yorgunluk uyku hali var ama şu 3 gündür çok üzgünüm o yüzden diye düşünüyorum. İnşallah güzel haber alırız ya inşallahBende de şuan hâlâ bişey yok dün gece biraz adet olcakmış gibi sancım oldu geçti çok şiddetli bel ağrısı yaşadım oturamadım hatta uzandım, ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum bir de afedersin gaz sıkıntım çıkmaya başladı büyük ihtimal adet olucamadetten önce bu belirtileri yaşarım genelde. Hakkımızda hayılırlısı olsun keşke hepimiz güzel haberler alsaydık
Yo bi şey değilAfedersin ya uc ay okumuwum
İnşAllah 3yıldır zaten bende tedavi görüyorum doktorlarda hiç bir şey bulamıyorAh inwallah olur benim gorumcemde de uc yil sonra oldu tedavi ile
Bende ilk kez kullandım daha önce test yaptın mı hiç? Ben 7.günden itibaren yaptım çizgi kayboldu bugun 10. Gün negatifti. Bakalım hayırlısı olsunYo bi şey değilartık sabr edemiyorum o yüzden fikir almak istedim. İğneyi ilk kullanışım o yüzden etkisinin kaç gün kaldığını bilmiyordum
Hayır yapmadım 23 agustos akşam saatlerinde iğneyi yaptım. 22-24-25-26 agustos degerlendurdik. Dün bide bugün yaptım ikisindede pozitiv çıkıyoBende ilk kez kullandım daha önce test yaptın mı hiç? Ben 7.günden itibaren yaptım çizgi kayboldu bugun 10. Gün negatifti. Bakalım hayırlısı olsun
Yorgunluk uyku hali moral bozukluğundanda olabilir canım bugun bende öyleyim artık bende ümitsiz düşünmeye başladım. kasıklarımda adet olcakmış gibi hafif hafif kasılma oluyo sanki büyük ihtiml erken de olabilirim o yüzden hiç test bile yapmadımBende de yorgunluk uyku hali var ama şu 3 gündür çok üzgünüm o yüzden diye düşünüyorum. İnşallah güzel haber alırız ya inşallah
Hic beklemedigin anda olucak inwallahİnşAllah 3yıldır zaten bende tedavi görüyorum doktorlarda hiç bir şey bulamıyor
İnşAllah. Ama bu ayda olmasa artık aşılama yapıcazHic beklemedigin anda olucak inwallah
Inwallah Allah hayirli sapsaglam evlat versin inwallahİnşAllah. Ama bu ayda olmasa artık aşılama yapıcaz
İnşAllah. İsteyen her kese nasib olsunInwallah Allah hayirli sapsaglam evlat versin inwallah
Ben 24ü sabah yaptım. Bugun negatifi gördüm ama çok hafif Bi çizgi var gibi telefonda güzel çekmiyor atamıyorumHayır yapmadım 23 agustos akşam saatlerinde iğneyi yaptım. 22-24-25-26 agustos degerlendurdik. Dün bide bugün yaptım ikisindede pozitiv çıkıyo
İnşallah canım benim sabah yaptığım testte hayalet çizgi gibi görüyorum ya ama atamıyorum net çekmiyor telYorgunluk uyku hali moral bozukluğundanda olabilir canım bugun bende öyleyim artık bende ümitsiz düşünmeye başladım. kasıklarımda adet olcakmış gibi hafif hafif kasılma oluyo sanki büyük ihtiml erken de olabilirim o yüzden hiç test bile yapmadımyine de güzel haberler almak nasip olur inşaAllahh
Gözlerim mi kamaşıyor ben mi yanlış görüyorum yoksa var mı offfKızlar hayalet bir çizgi görüyorum gibi ama atamıyorum buraya telefon net çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?