Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de yorgunluk uyku hali var ama şu 3 gündür çok üzgünüm o yüzden diye düşünüyorum. İnşallah güzel haber alırız ya inşallah

Yo bi şey değil artık sabr edemiyorum o yüzden fikir almak istedim. İğneyi ilk kullanışım o yüzden etkisinin kaç gün kaldığını bilmiyordum
Bende ilk kez kullandım daha önce test yaptın mı hiç? Ben 7.günden itibaren yaptım çizgi kayboldu bugun 10. Gün negatifti. Bakalım hayırlısı olsun

Bende ilk kez kullandım daha önce test yaptın mı hiç? Ben 7.günden itibaren yaptım çizgi kayboldu bugun 10. Gün negatifti. Bakalım hayırlısı olsun
Hayır yapmadım 23 agustos akşam saatlerinde iğneyi yaptım. 22-24-25-26 agustos degerlendurdik. Dün bide bugün yaptım ikisindede pozitiv çıkıyo

Bende de yorgunluk uyku hali var ama şu 3 gündür çok üzgünüm o yüzden diye düşünüyorum. İnşallah güzel haber alırız ya inşallah
Yorgunluk uyku hali moral bozukluğundanda olabilir canım bugun bende öyleyim artık bende ümitsiz düşünmeye başladım. kasıklarımda adet olcakmış gibi hafif hafif kasılma oluyo sanki büyük ihtiml erken de olabilirim o yüzden hiç test bile yapmadım yine de güzel haberler almak nasip olur inşaAllahh

Hayır yapmadım 23 agustos akşam saatlerinde iğneyi yaptım. 22-24-25-26 agustos degerlendurdik. Dün bide bugün yaptım ikisindede pozitiv çıkıyo
Ben 24ü sabah yaptım. Bugun negatifi gördüm ama çok hafif Bi çizgi var gibi telefonda güzel çekmiyor atamıyorum

Kızlar hayalet bir çizgi görüyorum gibi ama atamıyorum buraya telefon net çekmiyor

İnşallah canım benim sabah yaptığım testte hayalet çizgi gibi görüyorum ya ama atamıyorum net çekmiyor tel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…