Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim sabah yaptığım testte hayalet çizgi gibi görüyorum ya ama atamıyorum net çekmiyor tel
Ayyy inşaAllahh doğru görüyosundur canım yarın sabah ne olur ne olmaz tekrar dene istersen ama şu ihtimalide düşünmek lazım 4 saat sonra hayalet çizgisi çıktıysa kuruma çizgiside olabilir.

Ayyy inşaAllahh doğru görüyosundur canım yarın sabah ne olur ne olmaz tekrar dene istersen ama şu ihtimalide düşünmek lazım 4 saat sonra hayalet çizgisi çıktıysa kuruma çizgiside olabilir.
Canım hiç kuruma çizgisi görmedim bu zamana kadar iğnenin etkisi diye korkuyorum

Senin durum benimde kafamı çok karıştırdı canım herhangi bi belirtin var mı şuan
Canım valla bi üşüme bi ateş basması oluyo geceleri bi de dün akşam adet olacak gibi agrım vardı beyaz kremsi bi akinti gelmişti dedim kesin şimdi adet olurum bugün agrım da yok akıntı da yok kafam çok karisiikkk

Yok yok değil ya telefonda net çekmiyor ki of. Gözle daha güzel gözüküyor girdiğim şekillere bak

Eklentiler

• IMG_20210903_132200.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 30
Canım sen çizgiyi testin içini açınca mi gördün yoksa açmadan da görünüyor muydu ince bi çizgi var sanki ama bilemedim ya
Açmadan gördüm canım inan gözle daha iyi gözüküyor kafamı karıştıran dün erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı

Bendede aynı belirti vardı üşüme, ağrı ve akıntı ama akıntı bugun olmadı hiç sadece üşüme devam ediyo ve adet olcakmış gibi bi his var vucudumda. Sürekli kendimizi dinleyip duruyoruz galiba keşke biraz salabilsek de rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…