Kuruma çizgisi dedikleri şey olmasın canimİnşallah canım benim sabah yaptığım testte hayalet çizgi gibi görüyorum ya ama atamıyorum net çekmiyor tel
At hadi bakiyim benimkine benziyormuİnşallah canım benim sabah yaptığım testte hayalet çizgi gibi görüyorum ya ama atamıyorum net çekmiyor tel
Ayyy inşaAllahh doğru görüyosundur canım yarın sabah ne olur ne olmaz tekrar dene istersenİnşallah canım benim sabah yaptığım testte hayalet çizgi gibi görüyorum ya ama atamıyorum net çekmiyor tel
Senin durum benimde kafamı çok karıştırdı canım herhangi bi belirtin var mı şuanMadem olmayacakkk niye kahverengi leke gelip beni umitlendirdi sinir oldum kendime şimdi
Canım ben hiç bu zamana kadar kuruma çizgisi görmedim kiKuruma çizgisi dedikleri şey olmasın canim
Canım hiç kuruma çizgisi görmedim bu zamana kadar iğnenin etkisi diye korkuyorumAyyy inşaAllahh doğru görüyosundur canım yarın sabah ne olur ne olmaz tekrar dene istersenama şu ihtimalide düşünmek lazım 4 saat sonra hayalet çizgisi çıktıysa kuruma çizgiside olabilir.
Canım valla bi üşüme bi ateş basması oluyo geceleri bi de dün akşam adet olacak gibi agrım vardı beyaz kremsi bi akinti gelmişti dedim kesin şimdi adet olurum bugün agrım da yok akıntı da yok kafam çok karisiikkkSenin durum benimde kafamı çok karıştırdı canım herhangi bi belirtin var mı şuan
Bence iğnenin etkisi olsa direkt pozitif çıkardı canım ya inşallah kuruma çizgisi de değildirCanım hiç kuruma çizgisi görmedim bu zamana kadar iğnenin etkisi diye korkuyorum
Ay silicem şimdi çok sinirim bozuldu gözükmüyor telefonda ya da ben kafayı yedimYok yok değil ya telefonda net çekmiyor ki of. Gözle daha güzel gözüküyor girdiğim şekillere bak
Yok yok değil ya telefonda net çekmiyor ki of. Gözle daha güzel gözüküyor girdiğim şekillere baks
Yarını beklemek çok zorBence iğnenin etkisi olsa direkt pozitif çıkardı canım ya inşallah kuruma çizgisi de değildir
İnşallah bu ay sol yumurtalığımdan yumurtlama olmuştu ve şu an sol tarafım inanılmaz ağrıyor iğne batması gibiİnşallah canım varsa sabah ilk idrarla daha belirgin çıkaf
Canım sen çizgiyi testin içini açınca mi gördün yoksa açmadan da görünüyor muydu ince bi çizgi var sanki ama bilemedim yaYarını beklemek çok zor
Düşünüp kendini iyice strese sokma canım kafanı dağıtıcak bişeyler bul bugun yarın tekrar dene bakalım ne çıkıcak sonuç bende adet olmazsam yarın test yapıcamCanım hiç kuruma çizgisi görmedim bu zamana kadar iğnenin etkisi diye korkuyorum
Açmadan gördüm canım inan gözle daha iyi gözüküyor kafamı karıştıran dün erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadıCanım sen çizgiyi testin içini açınca mi gördün yoksa açmadan da görünüyor muydu ince bi çizgi var sanki ama bilemedim ya
Attım bak canım testiDüşünüp kendini iyice strese sokma canım kafanı dağıtıcak bişeyler bul bugun yarın tekrar dene bakalım ne çıkıcak sonuç bende adet olmazsam yarın test yapıcam
Bendede aynı belirti vardı üşüme, ağrı ve akıntı ama akıntı bugun olmadı hiç sadece üşüme devam ediyo ve adet olcakmış gibi bi his var vucudumda. Sürekli kendimizi dinleyip duruyoruz galiba keşke biraz salabilsek de rahatlasakCanım valla bi üşüme bi ateş basması oluyo geceleri bi de dün akşam adet olacak gibi agrım vardı beyaz kremsi bi akinti gelmişti dedim kesin şimdi adet olurum bugün agrım da yok akıntı da yok kafam çok karisiikkk
Bende görüyorum gibi inşallah vardır canımBirdaha cektim
Eki Görüntüle 2910426
Elinde test varsa bi daha yapsana canım sıvı alımını kes birkaç saatAçmadan gördüm canım inan gözle daha iyi gözüküyor kafamı karıştıran dün erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?