Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu ay sol yumurtalığımdan yumurtlama olmuştu ve şu an sol tarafım inanılmaz ağrıyor iğne batması gibi
Benimde öyle oldu canım ama bnm iğnenin etkisinden büyük ihtimalle. Şuan sadece yorgunluk uyku hali gibi var bende ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor genellikle benimde sağdaydı sağdan oluyor

Ayy aynen valla canım senin adetin ne zamandı

kızlar sonuç nasıl?

canım ben de onunla takip etmeye çalışıyorum. o akıntı geldiğinde çatlama mı olmuş oluyor? hemen mi değerlendirmek lazım yoksa ertesi gün mü?
Resimde bence cok gozukmuyor elimde gozukuyor gibi nebiliyim belki ben gormek istiyorum belki hic bir wey yok yarin sabah yada akwam birdaha yaparim resmi atarim yine
flaslı resim çekip siyah beyaz gibi efektler yap tatlım varsa öyle görünüyor ben ilk hamileliğimde öyle görebilmiştim. çok çok çook silik bir çizgi vardı. Hamilelik belirtileri gibi psikolojik olarak mı görüyorum acaba diye emin olamamıştım

O zaman kalanı yarın sabaha sakla canım bi de ovulasyonla dene bakalım bazen onunla öğrenenleri de görüyoruz burada
Ay canım ovulasyon testlerini internetten almıştım onlardan da bi kararsız kaldım çünkü iğne oluncaya kadar hiç çıkmadı halbuki 18 mm yumurtam vardı. Ama arasını karıştırırlen Bi tane daha gebelik testi buldum

Canım o akıntı geldindee bildiğim kadarıyla çatlama oluyormuş en az 12saat en fazla 24 saat yumurta kaliyorumus

Oyle yapiyim bir dogru soyluyorsu n

Canım bende attım Bi kaç msj geri gidersen görürsün Bi bakar mısın. Ama ben gözle daha iyi görüyorum telefon o kısma tam odaklanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…