Benimde öyle oldu canım ama bnm iğnenin etkisinden büyük ihtimalle. Şuan sadece yorgunluk uyku hali gibi var bende ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor genellikle benimde sağdaydı sağdan oluyorİnşallah bu ay sol yumurtalığımdan yumurtlama olmuştu ve şu an sol tarafım inanılmaz ağrıyor iğne batması gibi
Ayy aynen valla canım senin adetin ne zamandıBendede aynı belirti vardı üşüme, ağrı ve akıntı ama akıntı bugun olmadı hiç sadece üşüme devam ediyo ve adet olcakmış gibi bi his var vucudumda. Sürekli kendimizi dinleyip duruyoruz galiba keşke biraz salabilsek de rahatlasak
Siz test yapmış mıydınızBenimde öyle oldu canım ama bnm iğnenin etkisinden büyük ihtimalle. Şuan sadece yorgunluk uyku hali gibi var bende ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor genellikle benimde sağdaydı sağdan oluyor
Çok hafif ince bi çizgi var gibi sanki tekrardan şimdi yap bakalım ne çıkıcakYok yok değil ya telefonda net çekmiyor ki of. Gözle daha güzel gözüküyor girdiğim şekillere bak
Bi tane testim kaldı canım dayanıp yarın mı yapsam elimde ovulasyon testi var onu mu yapsamElinde test varsa bi daha yapsana canım sıvı alımını kes birkaç saat
Attım canım buraya az önceSiz test yapmış mıydınız
O zaman kalanı yarın sabaha sakla canım bi de ovulasyonla dene bakalım bazen onunla öğrenenleri de görüyoruz buradaBi tane testim kaldı canım dayanıp yarın mı yapsam elimde ovulasyon testi var onu mu yapsam
Sıvı alımını kesmek lazım akşama doğru yapsamÇok hafif ince bi çizgi var gibi sanki tekrardan şimdi yap bakalım ne çıkıcak
Sakın kullanma o zaman yarını bekle canım ovulasyon testiylede akşam 8-10 arası sıvı alımını kesip bi dene istersenBi tane testim kaldı canım dayanıp yarın mı yapsam elimde ovulasyon testi var onu mu yapsam
canım ben de onunla takip etmeye çalışıyorum. o akıntı geldiğinde çatlama mı olmuş oluyor? hemen mi değerlendirmek lazım yoksa ertesi gün mü?Benim umudum olan şey yumurtlama günü uzayan yumurta akı gibi akıntı geldinde birgün önce eşimle birlikte olduk ve o günü birlikte olduk umarım tutmuştur kendimi bununla avutuyorum eşim zaten şuan başka şehirde
flaslı resim çekip siyah beyaz gibi efektler yap tatlım varsa öyle görünüyorResimde bence cok gozukmuyor elimde gozukuyor gibi nebiliyim belki ben gormek istiyorum belki hic bir wey yok yarin sabah yada akwam birdaha yaparim resmi atarim yine
Ay canım ovulasyon testlerini internetten almıştım onlardan da bi kararsız kaldım çünkü iğne oluncaya kadar hiç çıkmadı halbuki 18 mm yumurtam vardı. Ama arasını karıştırırlen Bi tane daha gebelik testi buldumO zaman kalanı yarın sabaha sakla canım bi de ovulasyonla dene bakalım bazen onunla öğrenenleri de görüyoruz burada
Ay inwallahBende görüyorum gibi inşallah vardır canım
Canım internetten almıştım testleri arasından Bi tane daha gebelik testi çıktıSakın kullanma o zaman yarını bekle canım ovulasyon testiylede akşam 8-10 arası sıvı alımını kesip bi dene istersen
Canım o akıntı geldindee bildiğim kadarıyla çatlama oluyormuş en az 12saat en fazla 24 saat yumurta kaliyorumuscanım ben de onunla takip etmeye çalışıyorum. o akıntı geldiğinde çatlama mı olmuş oluyor? hemen mi değerlendirmek lazım yoksa ertesi gün mü?
flaslı resim çekip siyah beyaz gibi efektler yap tatlım varsa öyle görünüyorben ilk hamileliğimde öyle görebilmiştim. çok çok çook silik bir çizgi vardı. Hamilelik belirtileri gibi psikolojik olarak mı görüyorum acaba diye emin olamamıştım
Bence var burda cizgiYok yok değil ya telefonda net çekmiyor ki of. Gözle daha güzel gözüküyor girdiğim şekillere bak
Oyle yapiyim bir dogru soyluyorsu ncanım ben de onunla takip etmeye çalışıyorum. o akıntı geldiğinde çatlama mı olmuş oluyor? hemen mi değerlendirmek lazım yoksa ertesi gün mü?
flaslı resim çekip siyah beyaz gibi efektler yap tatlım varsa öyle görünüyorben ilk hamileliğimde öyle görebilmiştim. çok çok çook silik bir çizgi vardı. Hamilelik belirtileri gibi psikolojik olarak mı görüyorum acaba diye emin olamamıştım
İnşallaahhh vardır koyulaşır ikimizinki de Allahım çatlıycam meraktanBence var burda cizgi
Canım bende attım Bi kaç msj geri gidersen görürsün Bi bakar mısın. Ama ben gözle daha iyi görüyorum telefon o kısma tam odaklanmıyorcanım ben de onunla takip etmeye çalışıyorum. o akıntı geldiğinde çatlama mı olmuş oluyor? hemen mi değerlendirmek lazım yoksa ertesi gün mü?
O zaman test sonucunu bekliyoruz kuzumCanım internetten almıştım testleri arasından Bi tane daha gebelik testi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?