Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende attım Bi kaç msj geri gidersen görürsün Bi bakar mısın. Ama ben gözle daha iyi görüyorum telefon o kısma tam odaklanmıyor
canım bunda var gibi ama bekleyen test mi bu orasını anlayamadım. 10 dk geçince sonucu değerlendirmeyin diyorlar. Boşuna hayal kırıklığı yaşamanı istemem Erken test yaparsan varsa çıkar kasetteki doğruysa

Evet bekleyen test ama denediğimden beri yaptığım hiçbir testte kuruma çizgisi görmedim 2 gün beklettiğim bile oldu yine göremedim ondan heyecan yaptım. Bide çatlatma iğnesi olmuştum bugun 10. Günüm dün erken gebelik testi yaptım öğleden sonra negatif çıktı ilk idrarla değil afedersiniz. Bugun de bunu yaptım ama sonradan çizgi görünce heyecanlandım

inşallah hamilesindir canım inanıp hayal kırıklığına uğramak da zor oluyor o yüzden sen 2. testte de gör inşallah öyle sevin. Biz de heyecanla bekliyoruz güzel haberini

Bende test alıp yapsam mı acaba benide böyle gaza getiriyosun benim kargom hâlâ gelmedi beklemedeyim bugun gelirde yaparım diyorum ama yok gidip alsam mı ki

Bende test alıp yapsam mı acaba benide böyle gaza getiriyosun benim kargom hâlâ gelmedi beklemedeyim bugun gelirde yaparım diyorum ama yok gidip alsam mı ki
Yok yok sen kargoyu bekle artık araya hafta sonu da giriyor ya biraz ondan da şey yaptım ay hepimizin çıksa artık keşkee

inşallah hamilesindir canım inanıp hayal kırıklığına uğramak da zor oluyor o yüzden sen 2. testte de gör inşallah öyle sevin. Biz de heyecanla bekliyoruz güzel haberini
İnanın bende çok hayal kırıklığı yaşadım hiç emin olmadan sevinmek istemiyorum zaten belli değil daha. Ben doktor hamilesin demeden inanamam zaten herhalde

Ben dün awox yaptım negatif çıktı ama güvenilir mi onu bilmiyorum hiç canim
Senin durum çok karışık canım ya çok merak ediyorum senin durumunu. yerleşme kanaması olabilir diyoruz ama testin negatif çıkıyo tekrar test yapmayı düşünüyo musun senin içinde çok sabırsızlanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…