Koşa koşa gidicem Bi tane daha alıcam hatta ay hepimiz görelim pozitifi nolurO zaman test sonucunu bekliyoruz kuzum
bir dahaki ay öyle deneyeyim bakalım bir de. bu ay tren kaçtı nasılsaCanım o akıntı geldindee bildiğim kadarıyla çatlama oluyormuş en az 12saat en fazla 24 saat yumurta kaliyorumus
O zaman birini bugün birini yarın hadi heyecanlandikAy canım ovulasyon testlerini internetten almıştım onlardan da bi kararsız kaldım çünkü iğne oluncaya kadar hiç çıkmadı halbuki 18 mm yumurtam vardı. Ama arasını karıştırırlen Bi tane daha gebelik testi buldum
canım bunda var gibi ama bekleyen test mi bu orasını anlayamadım. 10 dk geçince sonucu değerlendirmeyin diyorlar. Boşuna hayal kırıklığı yaşamanı istememCanım bende attım Bi kaç msj geri gidersen görürsün Bi bakar mısın. Ama ben gözle daha iyi görüyorum telefon o kısma tam odaklanmıyor
Rica ederim canım benimbir dahaki ay öyle deneyeyim bakalım bir de. bu ay tren kaçtı nasılsasağol tatlım
Ben gaza geldim bir tane daha almaya gidiyorumO zaman birini bugün birini yarın hadi heyecanlandik
Eğer test alıcaksan erken gebelik testi al canımKoşa koşa gidicem Bi tane daha alıcam hatta ay hepimiz görelim pozitifi nolur
İnşallah güzel haber verirsin bizeBen gaza geldim bir tane daha almaya gidiyorum
Evet bekleyen test ama denediğimden beri yaptığım hiçbir testte kuruma çizgisi görmedim 2 gün beklettiğim bile oldu yine göremedim ondan heyecan yaptım. Bide çatlatma iğnesi olmuştum bugun 10. Günüm dün erken gebelik testi yaptım öğleden sonra negatif çıktı ilk idrarla değil afedersiniz. Bugun de bunu yaptım ama sonradan çizgi görünce heyecanlandımcanım bunda var gibi ama bekleyen test mi bu orasını anlayamadım. 10 dk geçince sonucu değerlendirmeyin diyorlar. Boşuna hayal kırıklığı yaşamanı istememErken test yaparsan varsa çıkar kasetteki doğruysa
Bu eczanede de awox var erken gebelik testi o güvenilir mi acabaEğer test alıcaksan erken gebelik testi al canım
İnşallah canım bende hepinizden bekliyorum hepimiz güzel haber alalım inşallah rabbimİnşallah güzel haber verirsin bize
İnşallah canim benimmİnşallah canım bende hepinizden bekliyorum hepimiz güzel haber alalım inşallah rabbim
Ben dün awox yaptım negatif çıktı ama güvenilir mi onu bilmiyorum hiç canimBu eczanede de awox var erken gebelik testi o güvenilir mi acaba
Test konusunda hangileri güvenilir hiç bilgim yok canımBu eczanede de awox var erken gebelik testi o güvenilir mi acaba
inşallah hamilesindir canımEvet bekleyen test ama denediğimden beri yaptığım hiçbir testte kuruma çizgisi görmedim 2 gün beklettiğim bile oldu yine göremedim ondan heyecan yaptım. Bide çatlatma iğnesi olmuştum bugun 10. Günüm dün erken gebelik testi yaptım öğleden sonra negatif çıktı ilk idrarla değil afedersiniz. Bugun de bunu yaptım ama sonradan çizgi görünce heyecanlandım
Bende test alıp yapsam mı acaba benide böyle gaza getiriyosunEvet bekleyen test ama denediğimden beri yaptığım hiçbir testte kuruma çizgisi görmedim 2 gün beklettiğim bile oldu yine göremedim ondan heyecan yaptım. Bide çatlatma iğnesi olmuştum bugun 10. Günüm dün erken gebelik testi yaptım öğleden sonra negatif çıktı ilk idrarla değil afedersiniz. Bugun de bunu yaptım ama sonradan çizgi görünce heyecanlandım
Yok yok sen kargoyu bekle artık araya hafta sonu da giriyor ya biraz ondan da şey yaptımBende test alıp yapsam mı acaba benide böyle gaza getiriyosunbenim kargom hâlâ gelmedi beklemedeyim bugun gelirde yaparım diyorum ama yok gidip alsam mı ki
İnanın bende çok hayal kırıklığı yaşadım hiç emin olmadan sevinmek istemiyorum zaten belli değil daha. Ben doktor hamilesin demeden inanamam zaten herhaldeinşallah hamilesindir canıminanıp hayal kırıklığına uğramak da zor oluyor o yüzden sen 2. testte de gör inşallah öyle sevin. Biz de heyecanla bekliyoruz güzel haberini
Senin durum çok karışık canım ya çok merak ediyorum senin durumunu. yerleşme kanaması olabilir diyoruz ama testin negatif çıkıyo tekrar test yapmayı düşünüyo musun senin içinde çok sabırsızlanıyorum benBen dün awox yaptım negatif çıktı ama güvenilir mi onu bilmiyorum hiç canim
Napsam 2 tane normal var Bi tane de erken mi alsam acabaBen dün awox yaptım negatif çıktı ama güvenilir mi onu bilmiyorum hiç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?