Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende çok merak ediyorumm

Kızlar sıvı alımını kesmeden yaptığım ovulasyon testi hemen çektim bekletmeden. İşin garip kısmı 18 mm yumurtam varken bundan silikti aynı gün doktora gitmiştim

Eklentiler

• IMG_20210903_140920.webp
    41 KB · Görüntüleme: 29
Canım bi tane kaset testim var ama hiç yapasım gelmiyo günüm geçerse yapayım diyorum cidden çok karışık durumum acaba yerleşme kanamasından sonra belli bi süre geçmesi mi gerekiyodu testte çıkması için hiçbir fikrim yok ki

Kızlar sıvı alımını kesmeden yaptığım ovulasyon testi hemen çektim bekletmeden. İşin garip kısmı 18 mm yumurtam varken bundan silikti aynı gün doktora gitmiştim
Ovu testinde gebelik eğer varsa t çizgisi çok koyu çıkıyo canım bence sen ilk idrarla normal test yap kafa karışıklığı olmasın

Ovu testinde gebelik eğer varsa t çizgisi çok koyu çıkıyo canım bence sen ilk idrarla normal test yap kafa karışıklığı olmasın
Aynen canım yumurtam varken bu testte bundan silik çıkmıştı o yüzden buna güvenemiyorum zaten

O zaman bekle canım haftasonuna ne kaldı şurda Kendimizi dinlemekten yıpranıyoruz. İlk gebeliğimi öğrendiğimde bende hiç belirti yoktu adet olacağım gün sadece kasığımda doluluk hissi vardı o kadar o nedenle şüphelenmiştim yerleşme kanamam bile olmamıştı. Sen adet tarihini bekle en azından yerleşme kanamasıysa kesin o tarihte çıkar

Aynen güzelim bekliyim ben de bari zor ama birlikte bekleyerek daha kolay oluyo yine de

İnşallah güzel haber verirsin bize
Valla su tüketimi vs dikkate almadan yaptım şimdi negatif. Predictör erken testi yaptım. Zaten aldığım en pahalı testi 52 tl ödedim özelde kan testi 60 tl bilseydim 52 tl vereceğimi kan verirdim güvenilirmi bu marka bilen varmı?

Bu marka ile ilgili bı fikrim yok canım benim belki arkadaslar biliyordur

Özelde yaptırsaydın daha net sonuç alırdın canım doğru diyosun test markalarından hiç anlamıyorum ama forumda gördüğüm kadarıyla o markaya hiç güvenmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…