Aynen bende çok merak ediyorummSenin durum çok karışık canım ya çok merak ediyorum senin durumunu. yerleşme kanaması olabilir diyoruz ama testin negatif çıkıyo tekrar test yapmayı düşünüyo musun senin içinde çok sabırsızlanıyorum ben
Ya bu telefon kanser edicek şimdi beniKızlar sıvı alımını kesmeden yaptığım ovulasyon testi hemen çektim bekletmeden. İşin garip kısmı 18 mm yumurtam varken bundan silikti aynı gün doktora gitmiştim
Inwallahİnşallaahhh vardır koyulaşır ikimizinki de Allahım çatlıycam meraktan
Canım bi tane kaset testim var ama hiç yapasım gelmiyo günüm geçerse yapayım diyorum cidden çok karışık durumum acaba yerleşme kanamasından sonra belli bi süre geçmesi mi gerekiyodu testte çıkması için hiçbir fikrim yok kiSenin durum çok karışık canım ya çok merak ediyorum senin durumunu. yerleşme kanaması olabilir diyoruz ama testin negatif çıkıyo tekrar test yapmayı düşünüyo musun senin içinde çok sabırsızlanıyorum ben
En ucuzu dogru gosteriyorKızlar yarın test yapıcam hangi testten almalıyım sizce
Markası var mı canım biliyorsanEn ucuzu dogru gosteriyor
Ben onestep kullanmiwdim ilk hamileliyimde iki gun onceden silik cizgi cikmiwdi hamileydimMarkası var mı canım biliyorsan
Ovu testinde gebelik eğer varsa t çizgisi çok koyu çıkıyo canım bence sen ilk idrarla normal test yap kafa karışıklığı olmasınKızlar sıvı alımını kesmeden yaptığım ovulasyon testi hemen çektim bekletmeden. İşin garip kısmı 18 mm yumurtam varken bundan silikti aynı gün doktora gitmiştim
Markası var mı canım biliyo
Markası var mı canım biliyo
Aynen canım yumurtam varken bu testte bundan silik çıkmıştı o yüzden buna güvenemiyorum zatenOvu testinde gebelik eğer varsa t çizgisi çok koyu çıkıyo canım bence sen ilk idrarla normal test yap kafa karışıklığı olmasın
O zaman bekle canım haftasonuna ne kaldı şurdaCanım bi tane kaset testim var ama hiç yapasım gelmiyo günüm geçerse yapayım diyorum cidden çok karışık durumum acaba yerleşme kanamasından sonra belli bi süre geçmesi mi gerekiyodu testte çıkması için hiçbir fikrim yok ki
O zaman bozuk demek ki onu kullanarak hiç kafanı karıştırma at gitsinAynen canım yumurtam varken bu testte bundan silik çıkmıştı o yüzden buna güvenemiyorum zaten
Aynen canım doktor bile şaşırmıştı. Bakalım iki tane normal aldım yarın sabah yapalım ne çıkacakO zaman bozuk demek ki onu kullanarak hiç kafanı karıştırma at gitsin
Aynen güzelim bekliyim ben de bari zor ama birlikte bekleyerek daha kolay oluyo yine deO zaman bekle canım haftasonuna ne kaldı şurdaKendimizi dinlemekten yıpranıyoruz. İlk gebeliğimi öğrendiğimde bende hiç belirti yoktu adet olacağım gün sadece kasığımda doluluk hissi vardı o kadar o nedenle şüphelenmiştim yerleşme kanamam bile olmamıştı. Sen adet tarihini bekle en azından yerleşme kanamasıysa kesin o tarihte çıkar
Valla su tüketimi vs dikkate almadan yaptım şimdi negatif. Predictör erken testi yaptım. Zaten aldığım en pahalı testi 52 tl ödedimİnşallah güzel haber verirsin bize
Bu marka ile ilgili bı fikrim yok canım benim belki arkadaslar biliyordurValla su tüketimi vs dikkate almadan yaptım şimdi negatif. Predictör erken testi yaptım. Zaten aldığım en pahalı testi 52 tl ödedimözelde kan testi 60 tl bilseydim 52 tl vereceğimi kan verirdim güvenilirmi bu marka bilen varmı?
Özelde yaptırsaydın daha net sonuç alırdın canım doğru diyosunValla su tüketimi vs dikkate almadan yaptım şimdi negatif. Predictör erken testi yaptım. Zaten aldığım en pahalı testi 52 tl ödedimözelde kan testi 60 tl bilseydim 52 tl vereceğimi kan verirdim güvenilirmi bu marka bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?