- 23 Nisan 2021
- 687
- 730
- 53
Aynen öyle kafamız dağılmış oluyoAynen güzelim bekliyim ben de bari zor ama birlikte bekleyerek daha kolay oluyo yine de
Canım gecikmiş test yaptın mı?Benim bat 1 eylüldü hala olmadımyumurtladığımı kesin hissettim zannediyordum yanılmışım demek ki
Neyse artık test falan yok. Regl günü gelene kadar. Sıkıldım valla bu ne yaÖzelde yaptırsaydın daha net sonuç alırdın canım doğru diyosuntest markalarından hiç anlamıyorum ama forumda gördüğüm kadarıyla o markaya hiç güvenmiyolar
Benimde en çok merak ettiğim soru bu hemen nasıl şak diye oluyo anlamıyorum ama nasip işte bizim gibi stres yapmıyolar demekkiNeyse artık test falan yok. Regl günü gelene kadar. Sıkıldım valla bu ne yamillet yanlışlıkla nasıl hamile kalıyor anlamıyorum
Yok yapmadım ya zannetmiyorum aslında gebe olduğumu ama 16 17 18 ağustosta lekelenmem oldu yumurtlama lekelenmesidir dedi kızlar o hesaba göre 1 eylülde olmam gerekiyorduCanım gecikmiş test yaptın mı?
Prodoktor muydu yoksa senin yaptığın mı tam bilemiyorum ama çok yanlış sonuç alan varmış onda. Ay sorma bende hiç anlamıyorum ilk günden tutturanlar falan. Ama sırf akıllarında olmadığı için oluyor işteNeyse artık test falan yok. Regl günü gelene kadar. Sıkıldım valla bu ne yamillet yanlışlıkla nasıl hamile kalıyor anlamıyorum
Canım Bi gidip acilde tahlil versen? Onu bilemiyorum hiç yaşamadım ilaç kullanmama rağmen ama duydum bazılarında oluyormuş. En azından kafandan atmış olursun negatifse de biraz daha gelmesini beklersin gelmezse doktora gidip ilaç kullanırsın böyle de bilmeden durmak olmaz kiYok yapmadım ya zannetmiyorum aslında gebe olduğumu ama 16 17 18 ağustosta lekelenmem oldu yumurtlama lekelenmesidir dedi kızlar o hesaba göre 1 eylülde olmam gerekiyordu
Lekelenme neden oldu yumurtlamadan değilse ondan korktum şimdi
Aynen canım yumurtlama lekesi olabilir eğer o gün yumurtlama zamanıysa üstünden 16 gün geçmiş gebelik varsa testte çıkarYok yapmadım ya zannetmiyorum aslında gebe olduğumu ama 16 17 18 ağustosta lekelenmem oldu yumurtlama lekelenmesidir dedi kızlar o hesaba göre 1 eylülde olmam gerekiyordu
Lekelenme neden oldu yumurtlamadan değilse ondan korktum şimdi
Hayırlısı olsun erken gebelik testi mi yoksa normal test mi yaptınız? İnşallah değeriniz güzel bir şekilde artarMerhabalar bat 5 eylül dün yani 2 eylülde idrar testinde silik çizgi çıktı hhemen kan verdim beta 12,6 çıktı inşaAllah düzenli artar. Sağlıklı evlat nasip etsn Allah herkese.
Gözün aydın hayırlı olsun canım inşaAllah değerlerin düzenli bi şekilde artış gösterirMerhabalar bat 5 eylül dün yani 2 eylülde idrar testinde silik çizgi çıktı hhemen kan verdim beta 12,6 çıktı inşaAllah düzenli artar. Sağlıklı evlat nasip etsn Allah herkese.
Normal gebelik testi aldım. Geçtiğimiz ayda umutlanmıştım kimyasal gebelik çıktı. Şimdi de korkuyorum. Allah sağlıklısını versin tek istediğim bu herkese inşAllahHayırlısı olsun erken gebelik testi mi yoksa normal test mi yaptınız? İnşallah değeriniz güzel bir şekilde artar
Teşekkür ederim. Herkesin gönlüne göre versin inşAllah.Gözün aydın hayırlı olsun canım inşaAllah değerlerin düzenli bi şekilde artış gösterirRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısıda bizim başımıza inşaAllah
7 si takvime göre. Genelde 1 2 gün de erken gelir hatta bu günlerde normalde benim baya ara kramplarım vs olması gerek. Her şey psikolojik kesinBenimde en çok merak ettiğim soru bu hemen nasıl şak diye oluyo anlamıyorum ama nasip işte bizim gibi stres yapmıyolar demekkisenin bat günün ne zaman
İnşallah tekrar yaşamazsın canım çok sağol duaların içinNormal gebelik testi aldım. Geçtiğimiz ayda umutlanmıştım kimyasal gebelik çıktı. Şimdi de korkuyorum. Allah sağlıklısını versin tek istediğim bu herkese inşAllah
Bat günümüz aynı bende adet olcakmış gibi hissediyorum kendimi bi geliyo bi geçiyo vucudum oyun oynuyo benimleah kızlar ben galiba eleneceğim aranızdan karnım çok değişik arada adet oldum sanıyorum ama tık yok adet olacağım galiba zaten bata 4 gün kaldı
ayy canım ben de onda negatifi gördüm 2 gün önce. Akşam nöbetçi eczaneden 35 e almıştım. Acını paylaşıyorum :)Valla su tüketimi vs dikkate almadan yaptım şimdi negatif. Predictör erken testi yaptım. Zaten aldığım en pahalı testi 52 tl ödedimözelde kan testi 60 tl bilseydim 52 tl vereceğimi kan verirdim güvenilirmi bu marka bilen varmı?
Hayırlı olsun canım :) Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin tamamına erdirsin inşallahMerhabalar bat 5 eylül dün yani 2 eylülde idrar testinde silik çizgi çıktı hhemen kan verdim beta 12,6 çıktı inşaAllah düzenli artar. Sağlıklı evlat nasip etsn Allah herkese.
Benimde yarım saattir hafif hafif ağrım başladı sağ kasığımdaah kızlar ben galiba eleneceğim aranızdan karnım çok değişik arada adet oldum sanıyorum ama tık yok adet olacağım galiba zaten bata 4 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?