Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özelde yaptırsaydın daha net sonuç alırdın canım doğru diyosun test markalarından hiç anlamıyorum ama forumda gördüğüm kadarıyla o markaya hiç güvenmiyolar
Neyse artık test falan yok. Regl günü gelene kadar. Sıkıldım valla bu ne ya millet yanlışlıkla nasıl hamile kalıyor anlamıyorum

Neyse artık test falan yok. Regl günü gelene kadar. Sıkıldım valla bu ne ya millet yanlışlıkla nasıl hamile kalıyor anlamıyorum
Benimde en çok merak ettiğim soru bu hemen nasıl şak diye oluyo anlamıyorum ama nasip işte bizim gibi stres yapmıyolar demekki senin bat günün ne zaman

Prodoktor muydu yoksa senin yaptığın mı tam bilemiyorum ama çok yanlış sonuç alan varmış onda. Ay sorma bende hiç anlamıyorum ilk günden tutturanlar falan. Ama sırf akıllarında olmadığı için oluyor işte

Canım Bi gidip acilde tahlil versen? Onu bilemiyorum hiç yaşamadım ilaç kullanmama rağmen ama duydum bazılarında oluyormuş. En azından kafandan atmış olursun negatifse de biraz daha gelmesini beklersin gelmezse doktora gidip ilaç kullanırsın böyle de bilmeden durmak olmaz ki

Aynen canım yumurtlama lekesi olabilir eğer o gün yumurtlama zamanıysa üstünden 16 gün geçmiş gebelik varsa testte çıkar

Merhabalar bat 5 eylül dün yani 2 eylülde idrar testinde silik çizgi çıktı hhemen kan verdim beta 12,6 çıktı inşaAllah düzenli artar. Sağlıklı evlat nasip etsn Allah herkese.
Hayırlısı olsun erken gebelik testi mi yoksa normal test mi yaptınız? İnşallah değeriniz güzel bir şekilde artar

Merhabalar bat 5 eylül dün yani 2 eylülde idrar testinde silik çizgi çıktı hhemen kan verdim beta 12,6 çıktı inşaAllah düzenli artar. Sağlıklı evlat nasip etsn Allah herkese.
Gözün aydın hayırlı olsun canım inşaAllah değerlerin düzenli bi şekilde artış gösterir Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısıda bizim başımıza inşaAllah

Hayırlısı olsun erken gebelik testi mi yoksa normal test mi yaptınız? İnşallah değeriniz güzel bir şekilde artar
Normal gebelik testi aldım. Geçtiğimiz ayda umutlanmıştım kimyasal gebelik çıktı. Şimdi de korkuyorum. Allah sağlıklısını versin tek istediğim bu herkese inşAllah

ah kızlar ben galiba eleneceğim aranızdan karnım çok değişik arada adet oldum sanıyorum ama tık yok adet olacağım galiba zaten bata 4 gün kaldı

Benimde en çok merak ettiğim soru bu hemen nasıl şak diye oluyo anlamıyorum ama nasip işte bizim gibi stres yapmıyolar demekki senin bat günün ne zaman
7 si takvime göre. Genelde 1 2 gün de erken gelir hatta bu günlerde normalde benim baya ara kramplarım vs olması gerek. Her şey psikolojik kesin

Normal gebelik testi aldım. Geçtiğimiz ayda umutlanmıştım kimyasal gebelik çıktı. Şimdi de korkuyorum. Allah sağlıklısını versin tek istediğim bu herkese inşAllah
İnşallah tekrar yaşamazsın canım çok sağol duaların için

ayy canım ben de onda negatifi gördüm 2 gün önce. Akşam nöbetçi eczaneden 35 e almıştım. Acını paylaşıyorum :)
Yalnız seni de fena kazıklamışlar. 52 nedir ya herkes yanlış demiş boş yere umutlandım bak şimdi bi içten içe
Hayırlı olsun canım :) Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…