Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat günümüz aynı bende adet olcakmış gibi hissediyorum kendimi bi geliyo bi geçiyo vucudum oyun oynuyo benimle
aynen benim de öyle bir oluyor tamam diyorum gidiyorum tuvalete tık yok ama galiba psikolojik ama iş yoğunluğunda bile ağrım oluyor sonra birden geçiyor anlamadım

Biraz daha bekliyim olmazsam veririm belki p. Tesi ya da salı

Bu ay herşeyim çok ters gitti çok istedim bu ay bari tutsun diye ama önce hayırlısını istemek lazım olmadıkça daha çok sabırsızlanıyor insan. Hepimiz, için hayırlısı olsun gerçekten
Aynen öyle canım öncelikle hayırlısını isticez. Belki gebelik olduğunda eşinin senin yanında olması daha hayırlıdır, belki yalnız başına ilk dönemleri geçirmen zor olucaktır. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur inşaAllahh sen ümitsizliğe kapılma

Evet eşim tedavi altında şu an
Benim eşimdede hem sperm sorunu hem varikosel vardı doğal yolla çocuk sahibi olmanın zor olduğunu, aşılamayla çocuğumuzun olabileceğini söylediler ama ilaçlarla durumu düzelttik çok şükür ve aşılama olmadan kendiliğinden hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı. Denemelere devam ediyoruz yine. İnşaAllahh sizinde tez zamanda problemleriniz düzelir yuvanız bebiş haberiyle şenlenir

Ah ahh canım eşimin işi bu aralar o kadar kötü ki. Bende düşündüm onları çok. 2 ay burda 2 ay görevde. Ve görev iptal olmadığı sürece böyle devam edecek. İçim sıkıldı iyice ne doğru onu bile bilemiyorum. Sadece içimden geçen bu ayda olup bana umut olmasıydı. Ailem uzakta onların yanına bile gidesim gelmiyor psikolojik olarak çöktüm

Eşinde görevdeyken ailenin yanına gitsen daha iyi olmaz mı kafan dağılmış olur, yaşadığın şehir belki sana daha iyi gelir değişiklik her zaman iyidir. kendini eve kapatmakla bir yere çıkmamakla eline hiç bişey geçmez kendini dinleyip isyan eder durursun hata ediyosun bence canım senin canlanmaya ihtiyacın var

Sürekli git gel yoruldum evime bile alışamadım doğru diyorsun burda durmakta iyi değil ama dedim ya o kadar şey Bi hale geldim ki ne yapacağımı bilemiyorum

Sürekli git gel yoruldum evime bile alışamadım doğru diyorsun burda durmakta iyi değil ama dedim ya o kadar şey Bi hale geldim ki ne yapacağımı bilemiyorum
Kendini dinleme canım eşini moralli ve pozitif bi şekilde karşılaki onunda morali yerinde kafası rahat olsun bu aşamalarda eşininde ruh hali çok önemli çünkü seni böyle gördükçe o da çok üzülüyodur. İkinizde kendinizi iyi hissederek tekrar denemeye devam edin böyle stres yapıp üzüldükçe iyiye giden bişey olmaz. Stresi biraz olsun hayatından uzaklaştırıp çabalaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…