Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin, Allah razı olsun hepimizin inşallah

Bende olmayınca çok ümitsizliğe kapıldım üzüldüm adet olunca ağladım ama baktım ki eşim benden daha çok üzülmeye başladı, kendini suçlamasından korktum ve toparlandım. Bunlar tek taraflı olmuyo çünkü bizimle birlikte onlarda acaba bu sefer oldu mu diyip bekliyolar ama çaktırmıyolar

Merhabalar bat 5 eylül dün yani 2 eylülde idrar testinde silik çizgi çıktı hhemen kan verdim beta 12,6 çıktı inşaAllah düzenli artar. Sağlıklı evlat nasip etsn Allah herkese.
hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah kaset test mi yaptınız peki?

Çok sağol canım güzel sözlerin için doğru söylüyorsun elbet bunlarda geçer.. Eğer hayırlısıyla bu ay güzel haber alalım inşallah. Hayırlı değilse bekleyeceğiz artık

Evet canım sorma Bi de uzakta o benden daha kötü oluyor her ay böyle oldukça. Şu kafaları kessek belki rahatlarız

Normal hamilelik testi yaptım. Eczaneden ucuz olandan Yarın bidaha kan vercem kısmet artık
Dedikleri doğru herhalde bu ucuz testler erkendende olsa sonuç veriyo boşuna para döküyoruz erken gebelik testlerine. Yarın ki sonucundada inşaAllah pozitifi görmeye devam edersin Bizi de bilgilendir olur mu

Dedikleri doğru herhalde bu ucuz testler erkendende olsa sonuç veriyo boşuna para döküyoruz erken gebelik testlerine. Yarın ki sonucundada inşaAllah pozitifi görmeye devam edersin Bizi de bilgilendir olur mu
Yabi yarın sonucu alır almaz yazarıö buraya herkesin gönlüne göre inşaAllah

Bu ay herşeyim çok ters gitti çok istedim bu ay bari tutsun diye ama önce hayırlısını istemek lazım olmadıkça daha çok sabırsızlanıyor insan. Hepimiz, için hayırlısı olsun gerçekten
İnşAllah hayırlısı evet benim 5 yaşında bi oğlum var oda artık bebek istiyo diye ben dahada sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…