- 23 Nisan 2021
- 687
- 730
- 53
Amin, Allah razı olsunBenim eşimdede hem sperm sorunu hem varikosel vardı doğal yolla çocuk sahibi olmanın zor olduğunu, aşılamayla çocuğumuzun olabileceğini söylediler ama ilaçlarla durumu düzelttik çok şükür ve aşılama olmadan kendiliğinden hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı. Denemelere devam ediyoruz yine. İnşaAllahh sizinde tez zamanda problemleriniz düzelir yuvanız bebiş haberiyle şenlenir
Bende olmayınca çok ümitsizliğe kapıldım üzüldüm adet olunca ağladım ama baktım ki eşim benden daha çok üzülmeye başladı, kendini suçlamasından korktum ve toparlandım. Bunlar tek taraflı olmuyo çünkü bizimle birlikte onlarda acaba bu sefer oldu mu diyip bekliyolar ama çaktırmıyolarKendini dinleme canım eşini moralli ve pozitif bi şekilde karşılaki onunda morali yerinde kafası rahat olsun bu aşamalarda eşininde ruh hali çok önemli çünkü seni böyle gördükçe o da çok üzülüyodur. İkinizde kendinizi iyi hissederek tekrar denemeye devam edin böyle stres yapıp üzüldükçe iyiye giden bişey olmaz. Stresi biraz olsun hayatından uzaklaştırıp çabalaman lazım
hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah kaset test mi yaptınız peki?Merhabalar bat 5 eylül dün yani 2 eylülde idrar testinde silik çizgi çıktı hhemen kan verdim beta 12,6 çıktı inşaAllah düzenli artar. Sağlıklı evlat nasip etsn Allah herkese.
Çok sağol canım güzel sözlerin için doğru söylüyorsun elbet bunlarda geçer.. Eğer hayırlısıyla bu ay güzel haber alalım inşallah. Hayırlı değilse bekleyeceğiz artıkKendini dinleme canım eşini moralli ve pozitif bi şekilde karşılaki onunda morali yerinde kafası rahat olsun bu aşamalarda eşininde ruh hali çok önemli çünkü seni böyle gördükçe o da çok üzülüyodur. İkinizde kendinizi iyi hissederek tekrar denemeye devam edin böyle stres yapıp üzüldükçe iyiye giden bişey olmaz. Stresi biraz olsun hayatından uzaklaştırıp çabalaman lazım
Evet canım sorma Bi de uzakta o benden daha kötü oluyor her ay böyle oldukça. Şu kafaları kessek belki rahatlarızBende olmayınca çok ümitsizliğe kapıldım üzüldüm adet olunca ağladım ama baktım ki eşim benden daha çok üzülmeye başladı, kendini suçlamasından korktum ve toparlandım. Bunlar tek taraflı olmuyo çünkü bizimle birlikte onlarda acaba bu sefer oldu mu diyip bekliyolar ama çaktırmıyolar
aynı soruları sormuşuz :)Hayırlısı olsun erken gebelik testi mi yoksa normal test mi yaptınız? İnşallah değeriniz güzel bir şekilde artar
Evet canım kafalar aynı oluncaaynı soruları sormuşuz :)
hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah kaset test mi yaptınız peki?
Ahh bizim bu kafalarımız kuruntularımız Allah sonumuzu hayır etsinEvet canım sorma Bi de uzakta o benden daha kötü oluyor her ay böyle oldukça. Şu kafaları kessek belki rahatlarız
Vallahi ya önce kafamız rahatlasa herşey olacaktaAhh bizim bu kafalarımız kuruntularımız Allah sonumuzu hayır etsin
Dedikleri doğru herhalde bu ucuz testler erkendende olsa sonuç veriyo boşuna para döküyoruz erken gebelik testlerine. Yarın ki sonucundada inşaAllah pozitifi görmeye devam edersinNormal hamilelik testi yaptım. Eczaneden ucuz olandanYarın bidaha kan vercem kısmet artık
Yabi yarın sonucu alır almaz yazarıö buraya herkesin gönlüne göre inşaAllahDedikleri doğru herhalde bu ucuz testler erkendende olsa sonuç veriyo boşuna para döküyoruz erken gebelik testlerine. Yarın ki sonucundada inşaAllah pozitifi görmeye devam edersinBizi de bilgilendir olur mu
İnşAllah hayırlısıBu ay herşeyim çok ters gitti çok istedim bu ay bari tutsun diye ama önce hayırlısını istemek lazımolmadıkça daha çok sabırsızlanıyor insan. Hepimiz, için hayırlısı olsun gerçekten
Allah oğlunuzu size bağışlasın bir gün olacak allahın izniyleİnşAllah hayırlısıevet benim 5 yaşında bi oğlum var oda artık bebek istiyo diye ben dahada sabırsızlanıyorum
Benimde iki yawinda oglum var bide kiz istiyorumİnşAllah hayırlısıevet benim 5 yaşında bi oğlum var oda artık bebek istiyo diye ben dahada sabırsızlanıyorum
Yok yok yarın sabahı zor bekliyorum benEe kızlar gelişme var miii
Sende Bi gelişme var mııııEe kızlar gelişme var miii
Bende de yok canım yaaa beklemek ne zormus zaman geçmiyor sankiSende Bi gelişme var mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?