Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O sivilce bende o yerleşme kanaması sandığım günden önce çıktı
Ohoo yandık biz o zaman Ama ilk duyduğumda içimden sen hamilesin gibi geldi bana yaa. İçimden geçeni de söylemiş olayım da. Niye bilmiyorum onca kişinin arasından

Benimde iki yawinda oglum var bide kiz istiyorum
Bende kız çocuklarına hastayım yaa. Öyle böyle değil çok ama çok kızım olsun istiyorum. Allah başta sağlıklı hayırlı evlat versinde böyle yanımda güç alabileceğim bir kızım olmasını çok isterim

Hiç bi gelişme yok ağrı sızı yok ama adet olucakmış gibi ruh halindeyim ve akıntımda tamamen kesildi galiba bende kırmızıyı görücem yakında
Kötüyü düşünme canım adet olana kadar ümidini kesme ben de kendimi öyle teselli ediyorum adet olunca çok uzulucem ama olsun

Bende karnımda garip haraketlemmeler ağrılar var keşke erkenden test yaptırmadaydım meraktan duramıyorum. Geçen ayda erkenden yaptım kimyasal oldu. Yarınki test sonucunu nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim bat dündü ama bi gün gecikmeli bugün akşam üstü pembe bi kanama geldi. Bi de tuvalete girince küçük bir pıhtı geldi. Yani adet oldum sanırım daha gelen giden bir şey yok başka ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…