Adet öncesi minik sivilcem de çıktığına göre bende umudumu kestim aslında. Yarında negatif çıkarsa beklicem adet gününü yoruldumBende de yok canım yaaa beklemek ne zormus zaman geçmiyor sanki
O sivilce bende o yerleşme kanaması sandığım günden önce çıktıAdet öncesi minik sivilcem de çıktığına göre bende umudumu kestim aslında. Yarında negatif çıkarsa beklicem adet gününü yoruldum
Ohoo yandık biz o zamanO sivilce bende o yerleşme kanaması sandığım günden önce çıktı
Bende kız çocuklarına hastayım yaa. Öyle böyle değil çok ama çok kızım olsun istiyorum. Allah başta sağlıklı hayırlı evlat versinde böyle yanımda güç alabileceğim bir kızım olmasını çok isterimBenimde iki yawinda oglum var bide kiz istiyorum
Yaa ☺☺ hislerin kuvvetli midirrr normaldeOhoo yandık biz o zamanAma ilk duyduğumda içimden sen hamilesin gibi geldi bana yaa. İçimden geçeni de söylemiş olayım da. Niye bilmiyorum onca kişinin arasından
Amin insalllah cok çok aminİnşallah canım. Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasınHepimize hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
Hiç bi gelişme yok ağrı sızı yok ama adet olucakmış gibi ruh halindeyim ve akıntımda tamamen kesildi galiba bende kırmızıyı görücem yakındaEe kızlar gelişme var miii
Dilosun dediği gibi bende direk senin için öyle düşünmüştüm testin negatif çıkmasına şaşırdım ama inşaAllah hislerimiz doğru çıkarda pozitifi görürsünYaa ☺☺ hislerin kuvvetli midirrr normalde
Kötüyü düşünme canım adet olana kadar ümidini kesme ben de kendimi öyle teselli ediyorum adet olunca çok uzulucem ama olsunHiç bi gelişme yok ağrı sızı yok ama adet olucakmış gibi ruh halindeyim ve akıntımda tamamen kesildi galiba bende kırmızıyı görücem yakında
Yaaa kızlar harikasınız inşallah doğru çıkar canimsinizzDilosun dediği gibi bende direk senin için öyle düşünmüştüm testin negatif çıkmasına şaşırdım ama inşaAllah hislerimiz doğru çıkarda pozitifi görürsün
Valla kuvvetlidir ne yalan söyleyeyim bu zamana kadar içime doğup 3kişinin çocuğunun cinsiyetini bildimYaa ☺☺ hislerin kuvvetli midirrr normalde
Bende akıntı falan da yok adet öncesi sivilcem çıktı bakışıyoruz onunla artık bakalımHiç bi gelişme yok ağrı sızı yok ama adet olucakmış gibi ruh halindeyim ve akıntımda tamamen kesildi galiba bende kırmızıyı görücem yakında
Bak gördün mü tek ben değilimm inşallah güzel haber alırsııınYaaa kızlar harikasınız inşallah doğru çıkar canimsinizz
Inşallah canım inşallah dualarım hepimiz için valla sizin iyi haberlerinize de çok mutlu olucam inşallah ❤❤Bak gördün mü tek ben değilimm inşallah güzel haber alırsııın
Ay inşallah canım bende öyleeInşallah canım inşallah dualarım hepimiz için valla sizin iyi haberlerinize de çok mutlu olucam inşallah ❤❤
Inwallah inwallah Allah arzumuza catdirsinBende kız çocuklarına hastayım yaa. Öyle böyle değil çok ama çok kızım olsun istiyorum. Allah başta sağlıklı hayırlı evlat versinde böyle yanımda güç alabileceğim bir kızım olmasını çok isterim
AminAllah oğlunuzu size bağışlasın bir gün olacak allahın izniyle
Allah bağışlasınBenimde iki yawinda oglum var bide kiz istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?