Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende karnımda garip haraketlemmeler ağrılar var keşke erkenden test yaptırmadaydım meraktan duramıyorum. Geçen ayda erkenden yaptım kimyasal oldu. Yarınki test sonucunu nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.
Biz kadınlar niye böyleyiz ya hamilelik var mı diye stres yaparız hamileliği öğrensek acaba sağlıklı ilerler mi acaba değerim yükselcek mi keseyi görebilcek miyiz hele bi de kalp atışınıda duyalım da öyle rahat ederiz diye düşünmekten her anımız stres içinde geçiyo yanlış anlama canım eleştirmiyorum seni bende öyleyim çünkü hatta hepimiz öyleyiz İnşaAllah yarın iyi bi sonuç alırsında için rahatlar yarına kadar sakin olmaya çalış

Bende karnımda garip haraketlemmeler ağrılar var keşke erkenden test yaptırmadaydım meraktan duramıyorum. Geçen ayda erkenden yaptım kimyasal oldu. Yarınki test sonucunu nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.
Canım inşallah hayırlısı olur bu süreç çok zor öğrensen bile hep Bi soru işareti

Bir de beni Bi uzaktan akraba hamile görmüş öyle çok bilgisi falan yok alakasız yanı benle söyle kaç aylıksın dedi nerdee dedim bende aynı günde ben ablamı hamile gördüm haber alıcaz herhalde herkes birbirini görüyor

Hayır olsun inşaAllahh belki güzel bi haber gelicektir yarın kargom gelicekmiş bende testimi yapıp atarım artık buraya bi negatifte benden gelsin bakalım

Kızlar benim yine adet ağrısı gibi agrım var ne saçma akşamları başlıyo sabahları geçiyo
Ya valla canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri neredeyse aynı. Hatta ilk zamanlar kasık ağrısı da oluyormuş gebelikte. Nereye yorsak belli değil yani. Benimde ani ağrılar giriyor sonra geçiyor anlamadım

Kızlar merhaba bi soru sorcaktım geçen ay ben 8 agustosta regl oldum bu ay 3 Eylülde olmam gerekiyordu yani bugün hala adet olmadım az önce prediktör test yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…