- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Benim içinde olumlu düşüncelerin var mı canımValla kuvvetlidir ne yalan söyleyeyim bu zamana kadar içime doğup 3kişinin çocuğunun cinsiyetini bildimböyle birden içime geldi ciddi söylüyorum bak ya da iyi tahmin yaptım
Biz kadınlar niye böyleyiz ya hamilelik var mı diye stres yaparız hamileliği öğrensek acaba sağlıklı ilerler mi acaba değerim yükselcek mi keseyi görebilcek miyiz hele bi de kalp atışınıda duyalım da öyle rahat ederiz diye düşünmekten her anımız stres içinde geçiyoBende karnımda garip haraketlemmeler ağrılar var keşke erkenden test yaptırmadaydım meraktan duramıyorum. Geçen ayda erkenden yaptım kimyasal oldu. Yarınki test sonucunu nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.
Valla canım benden hariç çoğu kişi gebeliği görür diyorum benBenim içinde olumlu düşüncelerin var mı canım
Canım inşallah hayırlısı olur bu süreç çok zor öğrensen bile hep Bi soru işaretiBende karnımda garip haraketlemmeler ağrılar var keşke erkenden test yaptırmadaydım meraktan duramıyorum. Geçen ayda erkenden yaptım kimyasal oldu. Yarınki test sonucunu nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.
Bir de beni Bi uzaktan akraba hamile görmüş öyle çok bilgisi falan yok alakasız yanı benleBiz kadınlar niye böyleyiz ya hamilelik var mı diye stres yaparız hamileliği öğrensek acaba sağlıklı ilerler mi acaba değerim yükselcek mi keseyi görebilcek miyiz hele bi de kalp atışınıda duyalım da öyle rahat ederiz diye düşünmekten her anımız stres içinde geçiyoyanlış anlama canım eleştirmiyorum seni bende öyleyim çünkü hatta hepimiz öyleyiz İnşaAllah yarın iyi bi sonuç alırsında için rahatlar yarına kadar sakin olmaya çalış
Hayır olsun inşaAllahh belki güzel bi haber gelicektirBir de beni Bi uzaktan akraba hamile görmüş öyle çok bilgisi falan yok alakasız yanı benlesöyle kaç aylıksın dedi nerdee dedim bende aynı günde ben ablamı hamile gördüm haber alıcaz herhalde herkes birbirini görüyor
Ay öyle deme kargo inşallah sabah erken gelirde ilk denemeyle yaparsıınnHayır olsun inşaAllahh belki güzel bi haber gelicektiryarın kargom gelicekmiş bende testimi yapıp atarım artık buraya bi negatifte benden gelsin bakalım
Ya valla canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri neredeyse aynı. Hatta ilk zamanlar kasık ağrısı da oluyormuş gebelikte. Nereye yorsak belli değil yani. Benimde ani ağrılar giriyor sonra geçiyor anlamadımKızlar benim yine adet ağrısı gibi agrım var ne saçma akşamları başlıyo sabahları geçiyo
Benim de aynen öyle akşamları ağrı başlıyo ki yine başladı ve yoğun akıntı geldi yine bakalım önümüzdeki günlerde bizi ne bekliyoKızlar benim yine adet ağrısı gibi agrım var ne saçma akşamları başlıyo sabahları geçiyo
İnşaAllah canım benimde niyetim öyleAy öyle deme kargo inşallah sabah erken gelirde ilk denemeyle yaparsıınn
Hadi bakalım sabah haberleşiriz artıkİnşaAllah canım benimde niyetim öyle
Aynen canım ama ağrı girdikçe ümidim çöküyoYa valla canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri neredeyse aynı. Hatta ilk zamanlar kasık ağrısı da oluyormuş gebelikte. Nereye yorsak belli değil yani. Benimde ani ağrılar giriyor sonra geçiyor anlamadım
Allah allah yaa neler yaşıyoruz böyleBenim de aynen öyle akşamları ağrı başlıyo ki yine başladı ve yoğun akıntı geldi yine bakalım önümüzdeki günlerde bizi ne bekliyo
Ay bende kendi kendime belirtiler mi yaşıyorum anlamadım uyku hali ani baş dönmesi falan akşamdan beri ilk aldırış etmedim ama. Kafayı yiyicez artık ağrı girince de saçmalama diyorumAynen canım ama ağrı girdikçe ümidim çöküyo
Seni o kadar iyi anlıyorum kiiiiAy bende kendi kendime belirtiler mi yaşıyorum anlamadım uyku hali ani baş dönmesi falan akşamdan beri ilk aldırış etmedim ama. Kafayı yiyicez artık ağrı girince de saçmalama diyorum
Var mı bi gelişme?İyi akşamlar arkadaşlar. Benim bat dündü ama bi gün gecikmeli bugün akşam üstü pembe bi kanama geldi. Bi de tuvalete girince küçük bir pıhtı geldi. Yani adet oldum sanırım daha gelen giden bir şey yok başka ama...
Yok dimi gelen gidenSeni o kadar iyi anlıyorum kiiii
Yok canım sende var miiYok dimi gelen giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?