Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben geçen ay 8 agustosta adet oldum bu ay 3 Eylül de olmalıyım test yaptım bugün negatif çıktı sizce 8 Ağustosa göre mi hareket etmeliydim

Maalesef canımm iğnenin 12. Günü bugun çok istedim ama olsa çıkardı. İğnenin etkisi bile kalmamış ki..
Ben daha önce hiç iğne kullanmadigim için bilmiyorum canım kusura bakma iğne kullanılınca da adet günü önemli değil mi yoksa iğneden belli bir gün geçtikten sonra pozitif olması mi gerekiyor

Ben daha önce hiç iğne kullanmadigim için bilmiyorum canım kusura bakma iğne kullanılınca da adet günü önemli değil mi yoksa iğneden belli bir gün geçtikten sonra pozitif olması mi gerekiyor
Yok canım bende ilk kez kullandım ama 10. Güne kadar iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş bazılarında daha uzun süre. Tabiki adet günü önemli ama 3 gün var hemde adet olucam gibi hissediyorum zaten

Hayır olsun inşaAllahh belki güzel bi haber gelicektir yarın kargom gelicekmiş bende testimi yapıp atarım artık buraya bi negatifte benden gelsin bakalım
Test yapdinmi? Ben dun akwam yapdim sonuc neqatif sabah bakinca silik cizgi cikmiwti

Yok canım bende ilk kez kullandım ama 10. Güne kadar iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş bazılarında daha uzun süre. Tabiki adet günü önemli ama 3 gün var hemde adet olucam gibi hissediyorum zaten
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çıkar günün geçince falan ümitsizliğe kapılmak istemiyorum hem kendi adıma hem senin adına Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…