Yok canımm son 3 gün benimdeYok canım sende var mii
Benim de pazar günü diye hesaplıyorumYok canımm son 3 gün benimde
Bakalım yarın test yapıcam tekrardan sen yapmıcaksın dimi canımBenim de pazar günü diye hesaplıyorum
Adetiniz normalde kaç günde bir oluyor kiKızlar merhaba ben geçen ay 8 agustosta adet oldum bu ay 3 Eylül de olmalıyım test yaptım bugün negatif çıktı sizce 8 Ağustosa göre mi hareket etmeliydim
Ben günüm geçerse yapicam canım naptın yaptım mı testBakalım yarın test yapıcam tekrardan sen yapmıcaksın dimi canım
Anladım canım. Evet daha 2 dakika olmadı negatif şuanlıkBen günüm geçerse yapicam canım naptın yaptım mı test
Off pozitif olsun artık yaaa içimiz şiştiAnladım canım. Evet daha 2 dakika olmadı negatif şuanlık
Maalesef canımm iğnenin 12. Günü bugun çok istedim ama olsa çıkardı. İğnenin etkisi bile kalmamış ki..Off pozitif olsun artık yaaa içimiz şişti
Ben daha önce hiç iğne kullanmadigim için bilmiyorum canım kusura bakma iğne kullanılınca da adet günü önemli değil mi yoksa iğneden belli bir gün geçtikten sonra pozitif olması mi gerekiyorMaalesef canımm iğnenin 12. Günü bugun çok istedim ama olsa çıkardı. İğnenin etkisi bile kalmamış ki..
İnşallah canımÜzüldüm canım ama çok sıkma canını fazla stres yapma inşallah en kısa zamanda olur
Yok canım bende ilk kez kullandım ama 10. Güne kadar iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş bazılarında daha uzun süre. Tabiki adet günü önemli ama 3 gün var hemde adet olucam gibi hissediyorum zatenBen daha önce hiç iğne kullanmadigim için bilmiyorum canım kusura bakma iğne kullanılınca da adet günü önemli değil mi yoksa iğneden belli bir gün geçtikten sonra pozitif olması mi gerekiyor
Ya gerçekten miBen adet oldum maalesef
Inwallah inwallah Allah arzumuzaBende kız çocuklarına hastayım yaa. Öyle böyle değil çok ama çok kızım olsun istiyorum. Allah başta sağlıklı hayırlı evlat versinde böyle yanımda güç alabileceğim bir kızım olmasını çok isterim
Evet malesefYa gerçekten mi
Test yapdinmi? Ben dun akwam yapdim sonuc neqatif sabah bakinca silik cizgi cikmiwtiHayır olsun inşaAllahh belki güzel bi haber gelicektiryarın kargom gelicekmiş bende testimi yapıp atarım artık buraya bi negatifte benden gelsin bakalım
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çıkar günün geçince falan ümitsizliğe kapılmak istemiyorum hem kendi adıma hem senin adına Allah gönlüne göre versinYok canım bende ilk kez kullandım ama 10. Güne kadar iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş bazılarında daha uzun süre. Tabiki adet günü önemli ama 3 gün var hemde adet olucam gibi hissediyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?