Sağol canım artık ümit bile etmiyorum ama inşallah sende çıkar çok isterim isteyen herkeste çıksınAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çıkar günün geçince falan ümitsizliğe kapılmak istemiyorum hem kendi adıma hem senin adına Allah gönlüne göre versin
Ya öyle deme benim adet tarihim yarın senin benden çokvar ve benim de sonucum negatiftiiiSağol canım artık ümit bile etmiyorum ama inşallah sende çıkar çok isterim isteyen herkeste çıksın
Canım senin geç döllenme ihtimalin olabilir ben hangi gün çatladığını bildiğim için ona göre tahmin yapmıştımYa öyle deme benim adet tarihim yarın senin benden çokvar ve benim de sonucum negatiftiii
Bekliyorum canım ?Kizlar bir bakin reglime 2 gun var
Üzüldüm senin adına canım içten söylüyorumCanım senin geç döllenme ihtimalin olabilir ben hangi gün çatladığını bildiğim için ona göre tahmin yapmıştım
12. Gün bugun olsa büyük ihtimalle çıkardı valla ne yalan söyleyeyim bende yıkıldımÜzüldüm senin adına canım içten söylüyorum
Bende az önce test yaptım yanlış mı görüyorum bilmiyorum ama çok çok silik bi çizgi çıktı hayalet çizgi dediğimizden galiba 4dk içinde belirdi ama çok kararsızımTest yapdinmi? Ben dun akwam yapdim sonuc neqatif sabah bakinca silik cizgi cikmiwti
yarın sabah tekrarlayın daha da koyulaşırsa vardır.Bende az önce test yaptım yanlış mı görüyorum bilmiyorum ama çok çok silik bi çizgi çıktı hayalet çizgi dediğimizden galiba 4dk içinde belirdi ama çok kararsızım
Üzüldüm senin adına canım içten söylüyorum
Atsana resmini bakalimBende az önce test yaptım yanlış mı görüyorum bilmiyorum ama çok çok silik bi çizgi çıktı hayalet çizgi dediğimizden galiba 4dk içinde belirdi ama çok kararsızım
evet var gibi duruyor yarın da testi tekrarlayın eğer daha koyu olmuyorsa yanlışlık vardır sağlıkla gelsin inşallah
Seninde var gibi duruyo canımm inşaAllah vardır
Hemen ümitsizliğe kapılma canım önümüzde daha 3 gün var ben bile kendimden hala emin olamadım biraz daha bekleyelimMaalesef canımm iğnenin 12. Günü bugun çok istedim ama olsa çıkardı. İğnenin etkisi bile kalmamış ki..
Inwallahevet var gibi duruyor yarın da testi tekrarlayın eğer daha koyu olmuyorsa yanlışlık vardır sağlıkla gelsin inşallah
Benimde böle çıktı kan verdim beta 12,6 çıktı inşAllah gönlünüzce olur. Bende akşam bidaha vereceğim beklemedeyim şiödilik
InwallahSeninde var gibi duruyo canımm inşaAllah vardır
Seninkide benimki kibiEki Görüntüle 2910923 Eki Görüntüle 2910923 Resmi karartmaya çalıştım belli olsun diye görünüymu bilmiyorum iki kez yaptım ikiside hayalet çizgi çıktı ama belki iğneden kaynaklı olabilir diyorum bi kaç gün tekrar ederim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?