OylemiBenimde böle çıktı kan verdim beta 12,6 çıktı inşAllah gönlünüzce olur. Bende akşam bidaha vereceğim beklemedeyim şiödilik
Yıkıldım deme canım daha önünde uzun yıllar var benim gibi değilsin sen12. Gün bugun olsa büyük ihtimalle çıkardı valla ne yalan söyleyeyim bende yıkıldım
Ben goruyorummmEki Görüntüle 2910923 Eki Görüntüle 2910923 Resmi karartmaya çalıştım belli olsun diye görünüymu bilmiyorum iki kez yaptım ikiside hayalet çizgi çıktı ama belki iğneden kaynaklı olabilir diyorum bi kaç gün tekrar ederim yine
Evet düzenli artarsa hamileyim inş. Silikte olsa hamilesiniz benceOylemi
Bende elimdeyken görüyorum hala ama belki iğne etkisidir diye hiç sevinemedim adet tarihime kadar beklicem hayırlısı olur inşaAllahBen goruyorummm
Seninde gözünaydın canım sağlıcakla ilerler inşaAllahh bebişini kucağına alırsınEvet düzenli artarsa hamileyim inş. Silikte olsa hamilesiniz bence
Bende hiçbir şey valla canım senin için çok sevindim ❤❤❤❤Bende elimdeyken görüyorum hala ama belki iğne etkisidir diye hiç sevinemedim adet tarihime kadar beklicem hayırlısı olur inşaAllahSende durumlar nasıl var mı belirtin falan
Allah isteyen herkese basip etsin sağlıklı evlat inşaAllah. Sizin testede çizgi var bence çok rahat görünüyor.Seninde gözünaydın canım sağlıcakla ilerler inşaAllahh bebişini kucağına alırsınbizede bol bol dua et
InwallahEvet düzenli artarsa hamileyim inş. Silikte olsa hamilesiniz bence
Çok sağol canım ama ne yalan söyliyim kendimi adet olcakmış gibi hissediyorum kasıklarımda ağırlık hissi var adetimden öncede hep böyle olur 2 güne netleşir herhaldeBende hiçbir şey valla canım senin için çok sevindim ❤❤❤❤
Çok sağ ol canımÇok sağol canım ama ne yalan söyliyim kendimi adet olcakmış gibi hissediyorum kasıklarımda ağırlık hissi var adetimden öncede hep böyle olur 2 güne netleşir herhaldeSenden de inşaAllah güzel haberler alırız ben hala senden ümitliyim
İnşaAllah canımAllah isteyen herkese basip etsin sağlıklı evlat inşaAllah. Sizin testede çizgi var bence çok rahat görünüyor.
Yok tutucam kendimi yaptırmıcam canım. hayal kırıklığı olmasını istemiyorum çünkü bi kere daha böyle hayalet çizgi görmüştüm negatif çıkmıştı 3 ay önce de gebelik oldu 2 gün sonra kimyasalla sonuçlandı o yüzden adet tarihimi beklemeden yaptırmıcam.Çok sağ ol canımkan vermeyi düşünüyor musun
senin durum ne oldu canım kuruma çizgisimi var diye kararsız kalmıştık tekrardan test yaptın mı?yarın sabah tekrarlayın daha da koyulaşırsa vardır.
Anladım canım bari her gün testi tekrarla da içimiz rahat etsinYok tutucam kendimi yaptırmıcam canım. hayal kırıklığı olmasını istemiyorum çünkü bi kere daha böyle hayalet çizgi görmüştüm negatif çıkmıştı 3 ay önce de gebelik oldu 2 gün sonra kimyasalla sonuçlandı o yüzden adet tarihimi beklemeden yaptırmıcam.
evet bu sabah tekrar test yaptım negatif canım kuruma çizgisi diye bir şey varmış bunu da yaşamış oldum maalesef inşallah önümüzdeki aya diyelim.senin durum ne oldu canım kuruma çizgisimi var diye kararsız kalmıştık tekrardan test yaptın mı?
Tamam canımAnladım canım bari her gün testi tekrarla da içimiz rahat etsin
Hayırlısı olsun canım bozma moralini önümüzdeki ay olur inşaAllahevet bu sabah tekrar test yaptım negatif canım kuruma çizgisi diye bir şey varmış bunu da yaşamış oldum maalesef inşallah önümüzdeki aya diyelim.
Bende öle ağrım var ama böle kokularada hasaasiyet başladı yine üstüne çok açıkıyorum sanırım paikolojik bunlar hepÇok sağol canım ama ne yalan söyliyim kendimi adet olcakmış gibi hissediyorum kasıklarımda ağırlık hissi var adetimden öncede hep böyle olur 2 güne netleşir herhaldeSenden de inşaAllah güzel haberler alırız ben hala senden ümitliyim
amin inşallah canım salı günü gelsin de önce adetimi bekliyorum olayım da yeni aya hazırlık yapacağım :)Hayırlısı olsun canım bozma moralini önümüzdeki ay olur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?