Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiçbir şey valla canım senin için çok sevindim ❤❤❤❤
Çok sağol canım ama ne yalan söyliyim kendimi adet olcakmış gibi hissediyorum kasıklarımda ağırlık hissi var adetimden öncede hep böyle olur 2 güne netleşir herhalde Senden de inşaAllah güzel haberler alırız ben hala senden ümitliyim

Çok sağ ol canım kan vermeyi düşünüyor musun

Allah isteyen herkese basip etsin sağlıklı evlat inşaAllah. Sizin testede çizgi var bence çok rahat görünüyor.
İnşaAllah canım Bende senin gibi kimyasal geçirdim endişe ediyorum o yüzden diken üstündeyim umarım bundan sonra sağlıklı bi gebelik geçiririz

Çok sağ ol canım kan vermeyi düşünüyor musun
Yok tutucam kendimi yaptırmıcam canım. hayal kırıklığı olmasını istemiyorum çünkü bi kere daha böyle hayalet çizgi görmüştüm negatif çıkmıştı 3 ay önce de gebelik oldu 2 gün sonra kimyasalla sonuçlandı o yüzden adet tarihimi beklemeden yaptırmıcam.

Anladım canım bari her gün testi tekrarla da içimiz rahat etsin

senin durum ne oldu canım kuruma çizgisimi var diye kararsız kalmıştık tekrardan test yaptın mı?
evet bu sabah tekrar test yaptım negatif canım kuruma çizgisi diye bir şey varmış bunu da yaşamış oldum maalesef inşallah önümüzdeki aya diyelim.

Bende öle ağrım var ama böle kokularada hasaasiyet başladı yine üstüne çok açıkıyorum sanırım paikolojik bunlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…