Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen ümitsizliğe kapılma canım önümüzde daha 3 gün var ben bile kendimden hala emin olamadım biraz daha bekleyelim
Yok canım benim ümidim yok herşeyim tersine gidiyor bu ay maddi manevi herşey. Tek umudum aşılamaydı o da olmadı. Sana hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah vardır

Canım iğnenin kaçıncı günüydü senin aynu değil miyiz seninle? Ben görüyorum çizgiyi
Seninle aynıyız canım 24 ağustos da iğne oldum iğne olduğum günü saymazsak 11.gündeyim. Burda bi arkadaşta 11. ya da 12.günde pozitif görüp 13.günde negatife dönmüştü o yüzden hiç belli olmaz bu işler çok ümit edemiyorum beklemek en iyisi

Yok canım benim ümidim yok herşeyim tersine gidiyor bu ay maddi manevi herşey. Tek umudum aşılamaydı o da olmadı. Sana hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah vardır
Amin kuzum inşaAllahhh Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinbol bol dua et bozma moralini

Bende öle ağrım var ama böle kokularada hasaasiyet başladı yine üstüne çok açıkıyorum sanırım paikolojik bunlar hep
Şuan psikolojiktir bende hiç bişey yok sadece kasığımda dedğim gibi adet olucakmış gibi bi ağırlık var keşke test yapmasaydım şimdi evde iş yapmayada korkuyorum

Ama bende aynıyım bende iğne etkisi kalmadı. Hayırlısı olsun inşallah boşa çıkmaz senin

Keşke canım keşke üzme kendini zaten benim de karnım ağrıyo kesin ben de olurum
İnşallah olmazsın canım ya ama önce hayırlısını istemek lazım şimdi olsa bizim için hayırlı olacak mi bilemiyoruz. İnşallah çok bekletmez bizi 3 gün var ama umudum yok maalesef yarında yaparım çıkmazsa yoktur zaten

İnan üzüldüm kendime çok canım ama sana sevindim canı gönülden söylüyorum içimden Bi kaç kişinin bari pozitif çıksın dedim. İnşallah iğne etkisi değildir

Benim bu sondu diyebilirim canım insallah size nasip olsun bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…