Gayet belirgin canım hayırlısı olsun kan verecek misin
Canım iğnenin kaçıncı günüydü senin aynu değil miyiz seninle? Ben görüyorum çizgiyiEki Görüntüle 2910923 Eki Görüntüle 2910923 Resmi karartmaya çalıştım belli olsun diye görünüymu bilmiyorum iki kez yaptım ikiside hayalet çizgi çıktı ama belki iğneden kaynaklı olabilir diyorum bi kaç gün tekrar ederim yine
Bişey diyemiyorum gerçekten üzgünüm keşke sihirli Bi değnek olsa hayatımıza dokunsa da herşey düzelseYıkıldım deme canım daha önünde uzun yıllar var benim gibi değilsin sen
Yok canım benim ümidim yok herşeyim tersine gidiyor bu ay maddi manevi herşey. Tek umudum aşılamaydı o da olmadı. Sana hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah vardırHemen ümitsizliğe kapılma canım önümüzde daha 3 gün var ben bile kendimden hala emin olamadım biraz daha bekleyelim
Hayırlı olsun kuzum bizlere de dua et Allah kucağına almayı nasip etsinAllah isteyen herkese basip etsin sağlıklı evlat inşaAllah. Sizin testede çizgi var bence çok rahat görünüyor.
Seninle aynıyız canım 24 ağustos da iğne oldum iğne olduğum günü saymazsak 11.gündeyim. Burda bi arkadaşta 11. ya da 12.günde pozitif görüp 13.günde negatife dönmüştü o yüzden hiç belli olmaz bu işler çok ümit edemiyorum beklemek en iyisiCanım iğnenin kaçıncı günüydü senin aynu değil miyiz seninle? Ben görüyorum çizgiyi
Amin kuzum inşaAllahhh Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinYok canım benim ümidim yok herşeyim tersine gidiyor bu ay maddi manevi herşey. Tek umudum aşılamaydı o da olmadı. Sana hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah vardır
Şuan psikolojiktir bende hiç bişey yok sadece kasığımda dedğim gibi adet olucakmış gibi bi ağırlık var keşke test yapmasaydım şimdi evde iş yapmayada korkuyorumBende öle ağrım var ama böle kokularada hasaasiyet başladı yine üstüne çok açıkıyorum sanırım paikolojik bunlar hep
Sanırım adet olucam bacaklarımda sızlamaya başladı her adette sızlarŞuan psikolojiktir bende hiç bişey yok sadece kasığımda dedğim gibi adet olucakmış gibi bi ağırlık var keşke test yapmasaydım şimdi evde iş yapmayada korkuyorum
Ayy deme öylee umudumuz sensin akşam hele bi ver de testi bakalım yükselme gerçekleşmiş mi hemen umutsuz konuşmaSanırım adet olucam bacaklarımda sızlamaya başladı her adette sızlar
Keşke canım keşke üzme kendiniBişey diyemiyorum gerçekten üzgünüm keşke sihirli Bi değnek olsa hayatımıza dokunsa da herşey düzelse
Kan verdim şimdi bakalım Allah hayırlısını versin.Ayy deme öylee umudumuz sensin akşam hele bi ver de testi bakalım yükselme gerçekleşmiş mi hemen umutsuz konuşma
Amin canım sonucunu merakla bekliyorumKan verdim şimdi bakalım Allah hayırlısını versin.
Sağlık olsun canım adet biter bitmez denemeye devam inşaAllahh tez zamanda mutlu bi haber alırsınArkadaşlar ben regl oldum malesef. İnsallh sizin bebisiniz olur.denemeye devam
Ama bende aynıyım bende iğne etkisi kalmadı. Hayırlısı olsun inşallah boşa çıkmaz seninSeninle aynıyız canım 24 ağustos da iğne oldum iğne olduğum günü saymazsak 11.gündeyim. Burda bi arkadaşta 11. ya da 12.günde pozitif görüp 13.günde negatife dönmüştü o yüzden hiç belli olmaz bu işler çok ümit edemiyorum beklemek en iyisi
İnşallah olmazsın canım ya ama önce hayırlısını istemek lazımKeşke canım keşke üzme kendinizaten benim de karnım ağrıyo kesin ben de olurum
İnan üzüldüm kendime çok canım ama sana sevindim canı gönülden söylüyorum içimden Bi kaç kişinin bari pozitif çıksın dedim. İnşallah iğne etkisi değildirSeninle aynıyız canım 24 ağustos da iğne oldum iğne olduğum günü saymazsak 11.gündeyim. Burda bi arkadaşta 11. ya da 12.günde pozitif görüp 13.günde negatife dönmüştü o yüzden hiç belli olmaz bu işler çok ümit edemiyorum beklemek en iyisi
Benim bu sondu diyebilirim canım insallah size nasip olsun bundan sonraİnşallah olmazsın canım ya ama önce hayırlısını istemek lazımşimdi olsa bizim için hayırlı olacak mi bilemiyoruz. İnşallah çok bekletmez bizi 3 gün var ama umudum yok maalesef yarında yaparım çıkmazsa yoktur zaten
Öyle deme canım hayat bu hiç bişey belli olmaz büyük konuşmayalımBenim bu sondu diyebilirim canım insallah size nasip olsun bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?