Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilaçla hasta olmuştum sonra letu kullandım takvime göre 2 veya 3 eylülde olmam lazım amma olmadım en geç besine olurum diye düşünüyorum adet düzensizliği varda inş mutlu hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder Allah'm

Merhaba bende letu kullandım bu ay test yaptınız mı

Çarşamba günü veya salı günü yani takvime göre 4 5 gün varken yapmıştım negatifti

Çarşamba günü veya salı günü yani takvime göre 4 5 gün varken yapmıştım negatifti
Benimde maalesef negatif. Letuydu iki kere kullandım ben. İlkinde 20 mm olmuştu yumurtam bu sefer büyütmedi ek olarak iğne de kullandım

İnan üzüldüm kendime çok canım ama sana sevindim canı gönülden söylüyorum içimden Bi kaç kişinin bari pozitif çıksın dedim. İnşallah iğne etkisi değildir
Sağol canım inşaAllah valla ben de hepimiz için çok istemiştim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah benim test de doğru göstermiştir bence sende yarın tekrar yap bakarsın çıkar

Malesef değerim 12 den 6 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş yine kısmet değilmiş
Yaaa çok üzüldümm çok umutluydum senden de hayırlısı olsun kuzum vardır bunda da bi hayır inşaAllah önümüzde ki ay sağlıklı bi gebelik seni bekliyodur Bende korkmaya başladım şimdiden bakalım benim ki nasıl olucak

Sağol canım inşaAllah valla ben de hepimiz için çok istemiştim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah benim test de doğru göstermiştir bence sende yarın tekrar yap bakarsın çıkar
Yarın son kez deneyeceğim zaten canım umudum olmasa da. Sende haberdar et bizleri

Kızlar bir şey soracağım size bilgisi olan cvp verirse sevinirim. Bende sıkıntı yok ama sadece yumurta rezervim azalmış yani solda 8 sağda 4 tane yumurta oluşuyor maalesef. Eşimin ileri hızlı hareketli sperm 0 çıktı geri değerleri güzel dedi doktorum. Ne yapmam lazım eşim üroloji doktoruna gitmek istemiyor. Sizce bu durumda aşılama mı düşünsek

Ileri hareketli 0 ise kesinlikle doktora gitmesi lazım bana göre aşılama deneyin vakit kaybetmeden

Eşiniz zaten (kendince) zor olanı geçmiş testi vermiş. Şimdi sonucu çıkmış gidip ilaç tedavisi vs. Olması gerekiyor. Aşılama için gitseniz doktor eşinizi soracak test yaptırdınız mı diye. Aslında onların tedavisi daha kolay Bi kaç ay takviyeyle bile düzelen var. Aşılama erkek faktörlü sebeplerde daha başarılı oluyor diye duymuştum. Maalesef doktora gittiğinizde eşinizi de sorucak aşılama için. Çok üzüldüm adet olmanıza ama eşinizi ikna edin mutlaka başka çare yok maalesef

Gerçekten yanlış anlamayın dediklerimi ama eşi doktora gitmek istemeyen çok kişi okudum burda ona da sinir oluyorum bu erkekler kendilerine böyle bişeyi konduramıyorlar galiba. Ama maalesef eşiniz tedavi olmadan aşılamayı yapmazlar diye düşünüyorum. Çünkü aşılamadan önce doktor sizden hormon testi, hsg çektirmediyseniz hsg ve eşinizden sperm testi istiyor. Hatta bunları aşılama kararı vermeden istiyor doktor aylar öncesinden

Aynen ben de sinir oluyorum kadınlar hiç çekinmeden her tedaviyi kabul ediyor ki kadınların muayenesi vs daha rahatsiz edici ama erkekler elini taşın altına koymaktan kaçıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…