Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben de sinir oluyorum kadınlar hiç çekinmeden her tedaviyi kabul ediyor ki kadınların muayenesi vs daha rahatsiz edici ama erkekler elini taşın altına koymaktan kaçıyorlar
Evet hiç bir kadından böyle gurur yapan falan duymadım. Ama bu erkekler bişey çıkacak diye konduramıyorlar kendilerine

Selam kızlar 7 sini bekleyenler kimlerdi?
Ne durumdasınız? Benim regl ile alakalı gram belirtim yok hala. Kaldı 2 gün merak içindeyim:)
Bende 7sini bekliyorum bugun gebelik testi yaptım 4dk içinde çok çok silik hayalet çizgi çıktı ama olup olmadığından emin değilim hâlâ. Belirti konusuna gelirsek sarıyla beyaz renk arası afedersin ama böyle sümüksü yapışkan ince ip gibi uzayan kıvamda akıntım var 2-3 gündür ve akşamları oluyo bir de bel ağrım var ve kasığımda doluluk hissi var. İnşaAllah gebelik belirtileridir ama kendimi çok da ümitlendirmiyorum ne olur ne olmaz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım güzel haberler veririz birbirimize

Benim de bel ve bacak agrım var 3 gündür normalde adet öncesi olur zatennn yarın adet günüm

Benim de bel ve bacak agrım var 3 gündür normalde adet öncesi olur zatennn yarın adet günüm
Benim de arada sağ bacağıma vuruyo ama benim de adet öncesi böyle belirtilerim olurdu o yüzden çok arada kalıyorum. Yarın test yapıcak mısın peki canım ne düşünüyosun?

Benim de arada sağ bacağıma vuruyo ama benim de adet öncesi böyle belirtilerim olurdu o yüzden çok arada kalıyorum. Yarın test yapıcak mısın peki canım ne düşünüyosun?
Yarın olurum diye düşünüyorum ama olmazsam pazartesi yapicam canım bi kere negatifi görünce ikinciye cekiniyorum valla

Bahsettiğin akıntı bende de oldu. Ben bu gün denize falan girdim. Normalde kesinlikle kasık ağrım olması lazım. Üstelik takvime göre hep 1 veya 2 gün erken olurum. Çok ilginç bir durum. Birde göğüslerim büyüdü. Uçlarında tüyler çoğaldı ve rengi baya koyu. Şaşkınım:)

gebelik testi yapmayı düşünüyo musun canım? Benim göğüslerde sadece ucunda acı var o da adetten önce olurdu herşey aslında hem adet hem gebelik belirtisi çok karışık valla

gebelik testi yapmayı düşünüyo musun canım? Benim göğüslerde sadece ucunda acı var o da adetten önce olurdu herşey aslında hem adet hem gebelik belirtisi çok karışık valla
Benim ucu değil komple kendisi acıyor ama ucunda acı yok. Test 2 gün önce yaptım negatifti şimdi kararsızım açıkcası

Aynen canım neden ki
Bugun bi arkadaşın yazdığını gördüm o markadan test yapmış negatif çıkmış sonra başka normal testle yapmış çok silil çizgi çıkmış bugunde kan testi vermişti sonucu 14 çıkmıştı. O yüzden ümidini kaybetme canım belki seninde öyle olur

Selam kızlar 7 sini bekleyenler kimlerdi?
Ne durumdasınız? Benim regl ile alakalı gram belirtim yok hala. Kaldı 2 gün merak içindeyim:)
Ayın 7sini bekleyen ben bir de S skulentvera var zaten diğer kızlar yazmış benimde bugun yaptığım test negatifti o yüzden hiç umudum yok. Sadece Bi baş dönmesi hali var başka birşey yok

Hii adet gününde mi yapmıştı acaba canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…