Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ya sadece belim ve bacaklarım ağrıyor Yarını bekliyorum kurbanlık koyun gibi
Ben onları katmıyorum hep ağrıdığı için omuriliğimden ameliyatlıyım canım bel bölgem hep ağrıyor zaten benimde yemeklerden sonra midem bulandı ya galiba üşüttüm

Ben onları katmıyorum hep ağrıdığı için omuriliğimden ameliyatlıyım canım bel bölgem hep ağrıyor zaten benimde yemeklerden sonra midem bulandı ya galiba üşüttüm
Sana bi şey diyim mi düşündükçe belirti arıyor gibiyiz neler neler oluyor gören sanacak 3 aylık hamileyiz ne belirtiler ne belirtilerr

Evet ikinizi dedim bir de O olurbigun diyorum inşallah tutmuştur çok isterimmm sizde mide bulantısı gibi bişey var mı?
Hayır hiç midem bulanmıyor. Ufacık bir akıntı. Aşırı hassas göğüs. Ve bu gün sürekli olan uyuma isteği dışında bir şeyim yok. Ama dün gece yol yaptık uykusuz kaldık denize girdim vs. Bunlar uykusuzluk ve akıntı yapma nedeni aslında. Aman ne karışık şeyler bunlar ya:)

Sana bi şey diyim mi düşündükçe belirti arıyor gibiyiz neler neler oluyor gören sanacak 3 aylık hamileyiz ne belirtiler ne belirtilerr
Ben ilk evlendiğim zaman stresten bir de tam oturmadığından herhalde 1 hafta geciktirmiştim reglimi ay ama gerçekten hiç hissetmiyorum ya olduğunu. Öyle hisseden var mı acaba

selam kızlar .. benımde bat 7 eylül . 4 gün kala akıntı ıle karısık mınıcık pembe leke geldı sonrası kesıldi . son 2 3 saattır hafıf bi mide bulantıı yaşıyorum mınık mınık kramplar hisedıyorum. hissiyatımda bi farklı ama bılemıyorum. benzer durumları yaşayan var mı ?

Valla benim göğüsler çok nadir hassaslaşır ne adet öncesi ne başka zaman. O yüzden yine bişey yok akıntı da yok ara ara kasık ağrısı var. Doğru canım bir de denize girmişsin ama inşallah vardır ya

Burda çok kişiyiz 7 Eylülü bekleyen hiç test yaptınız mı o kramp gibi ağrılar bende de var ara ara başka bişey yok

Ayın 7sini bekleyen ben bir de S skulentvera var zaten diğer kızlar yazmış benimde bugun yaptığım test negatifti o yüzden hiç umudum yok. Sadece Bi baş dönmesi hali var başka birşey yok
Ben patlamak üzereyim aşırı şiştim adet olacağım ama bir an önce olsam diyorum artık karnım çok kötü

Burda çok kişiyiz 7 Eylülü bekleyen hiç test yaptınız mı o kramp gibi ağrılar bende de var ara ara başka bişey yok
aa ne güzel :) ben henüz hiç test yapmadım. tuttum kendimi bu gune kdar. yarın sabah yapayım dıyorum hafif mide bulantım var eger var ise incede olsa çıkar sanırım :)

aa ne güzel :) ben henüz hiç test yapmadım. tuttum kendimi bu gune kdar. yarın sabah yapayım dıyorum hafif mide bulantım var eger var ise incede olsa çıkar sanırım :)
Ben yaptım maalesef bugun negatif çıktı. Yarın son umudum artık birbirimizi haberdar edelim

sen kaç yıldır evlisin canım yeni misiniz
Yeni aslında ya 14 ay oldu işte ilk ay Denemedik Bi bir de üstüne eşim yine görevdeydi 2 ay. 3 ay kafadan sildim zaten 11 aydır deniyoruz. Ama ben ağrı şikayetiyle 5.ayımda doktora gittim çikolata kistim olduğunu öğrendim. Doktor bana eğer bebek istiyorsan dene hemen olmayacak dedi ve ilaca başladım diğer ay o zamana kadar kararsızdım ama onu duyduğumdan beri giderek isteğim arttı. İlk zamanlar istemiyorum daha çok erken diyordum şimdi ki halime bak bir de

negatif cıktıysa gecikmeyi bekle yanı yapma tekrar . herseyın hayırlısı en güzel zamanda olacaktır elbet hepimiz için geçerli
belki de erken diye çıkmadı
Canım ben ayın 24ünde çatlatma iğnesi oldum o yüzden zamanını bildiğim için umutsuzlandım. Maviesil23 arkadaşım da benim gibi aynı gün iğne atıldı onun hafif silik çizgi çıktı. Bende o yüzden umut etmiyorum artık

Çikolata kistini ameliyatla aldıklarını duymuştum ameliyat düşünmediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…