Ben onları katmıyorum hep ağrıdığı içinYok canım ya sadece belim ve bacaklarım ağrıyorYarını bekliyorum kurbanlık koyun gibi
Sana bi şey diyim mi düşündükçe belirti arıyor gibiyiz neler neler oluyor gören sanacak 3 aylık hamileyiz ne belirtiler ne belirtilerrBen onları katmıyorum hep ağrıdığı içinomuriliğimden ameliyatlıyım canım bel bölgem hep ağrıyor zaten benimde yemeklerden sonra midem bulandı ya galiba üşüttüm
Hayır hiç midem bulanmıyor. Ufacık bir akıntı. Aşırı hassas göğüs. Ve bu gün sürekli olan uyuma isteği dışında bir şeyim yok. Ama dün gece yol yaptık uykusuz kaldık denize girdim vs. Bunlar uykusuzluk ve akıntı yapma nedeni aslında. Aman ne karışık şeyler bunlar ya:)
Ben ilk evlendiğim zaman stresten bir de tam oturmadığından herhalde 1 hafta geciktirmiştim reglimiSana bi şey diyim mi düşündükçe belirti arıyor gibiyiz neler neler oluyor gören sanacak 3 aylık hamileyiz ne belirtiler ne belirtilerr
Valla benim göğüsler çok nadir hassaslaşır ne adet öncesi ne başka zaman. O yüzden yine bişey yok akıntı da yok ara ara kasık ağrısı var. Doğru canım bir de denize girmişsin ama inşallah vardır yaHayır hiç midem bulanmıyor. Ufacık bir akıntı. Aşırı hassas göğüs. Ve bu gün sürekli olan uyuma isteği dışında bir şeyim yok. Ama dün gece yol yaptık uykusuz kaldık denize girdim vs. Bunlar uykusuzluk ve akıntı yapma nedeni aslında. Aman ne karışık şeyler bunlar ya:)
Burda çok kişiyiz 7 Eylülü bekleyenselam kızlar .. benımde bat 7 eylül . 4 gün kala akıntı ıle karısık mınıcık pembe leke geldı sonrası kesıldi . son 2 3 saattır hafıf bi mide bulantıı yaşıyorum mınık mınık kramplar hisedıyorum. hissiyatımda bi farklı ama bılemıyorum. benzer durumları yaşayan var mı ?
Ben patlamak üzereyim aşırı şiştim adet olacağım ama bir an önce olsam diyorum artık karnım çok kötüAyın 7sini bekleyen ben bir de S skulentvera var zaten diğer kızlar yazmışbenimde bugun yaptığım test negatifti o yüzden hiç umudum yok. Sadece Bi baş dönmesi hali var başka birşey yok
aa ne güzel :) ben henüz hiç test yapmadım. tuttum kendimi bu gune kdar. yarın sabah yapayım dıyorum hafif mide bulantım var eger var ise incede olsa çıkar sanırım :)Burda çok kişiyiz 7 Eylülü bekleyenhiç test yaptınız mı o kramp gibi ağrılar bende de var ara ara başka bişey yok
Eşim dayanamayıp test aldı :) kararsızım :)Valla benim göğüsler çok nadir hassaslaşır ne adet öncesi ne başka zaman. O yüzden yine bişey yok akıntı da yok ara ara kasık ağrısı var. Doğru canım bir de denize girmişsin ama inşallah vardır ya
Yaa gerçekten mi canım ağrın mı çokBen patlamak üzereyim aşırı şiştim adet olacağım ama bir an önce olsam diyorum artık karnım çok kötü
Ben ilk evlendiğim zaman stresten bir de tam oturmadığından herhalde 1 hafta geciktirmiştim reglimiay ama gerçekten hiç hissetmiyorum ya olduğunu. Öyle hisseden var mı acaba
Ben yaptım maalesef bugun negatif çıktı. Yarın son umudum artık birbirimizi haberdar edelimaa ne güzel :) ben henüz hiç test yapmadım. tuttum kendimi bu gune kdar. yarın sabah yapayım dıyorum hafif mide bulantım var eger var ise incede olsa çıkar sanırım :)
En iyisi yarın ilk idrarla yap eğer yaparsanEşim dayanamayıp test aldı :) kararsızım :)
Ben yaptım maalesef bugun negatif çıktı. Yarın son umudum artık birbirimizi haberdar edelim
Yeni aslında ya 14 ay oldu işte ilk ay Denemedik Bisen kaç yıldır evlisin canım yeni misiniz
Canım ben ayın 24ünde çatlatma iğnesi oldum o yüzden zamanını bildiğim için umutsuzlandım.negatif cıktıysa gecikmeyi bekle yanı yapma tekrar . herseyın hayırlısı en güzel zamanda olacaktır elbet hepimiz için geçerli
belki de erken diye çıkmadı
Çikolata kistini ameliyatla aldıklarını duymuştum ameliyat düşünmediniz miYeni aslında ya 14 ay oldu işte ilk ay Denemedik Bibir de üstüne eşim yine görevdeydi 2 ay. 3 ay kafadan sildim zaten 11 aydır deniyoruz. Ama ben ağrı şikayetiyle 5.ayımda doktora gittim çikolata kistim olduğunu öğrendim. Doktor bana eğer bebek istiyorsan dene hemen olmayacak dedi ve ilaca başladım diğer ay o zamana kadar kararsızdım ama onu duyduğumdan beri giderek isteğim arttı. İlk zamanlar istemiyorum daha çok erken diyordum şimdi ki halime bak bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?