- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
öyle mi ? olsun elbet olucak buna inan Allah ım hepimize bu duyguları yaşatsın inşallahCanım ben ayın 24ünde çatlatma iğnesi oldum o yüzden zamanını bildiğim için umutsuzlandım.Maviesil23 arkadaşım da benim gibi aynı gün iğne atıldı onun hafif silik çizgi çıktı. Bende o yüzden umut etmiyorum artık
Benimki 3 cm doktorum bana bize tek tüp yeterli dedi ama genelde de hep kistin olduğu yerden yumurtam gelişiyorÇikolata kistini ameliyatla aldıklarını duymuştum ameliyat düşünmediniz mi
Ay amin inşallahh hepimiz o güzel haberi versek ne güzel oluröyle mi ? olsun elbet olucak buna inan Allah ım hepimize bu duyguları yaşatsın inşallah
3 ay önce doktor bana da çikolata kisti var sende dedi sonra bu ay gittim çikolata kisti değilmiş folikül kistiymis adetle atılmış dedi canım kesin mi senin kistinBenimki 3 cm doktorum bana bize tek tüp yeterli dedi ama genelde de hep kistin olduğu yerden yumurtam gelişiyorbenimde duyduğum kadarıyla 7 cmden sonrasını alıyorlarmış galiba
Hadi yaaa iyi bari canım iyi ki çikolata kisti çıkmamış çünkü o atılmıyor maalesef. Evet canım kesin 2 doktor gördü ilk 2.5 cm Di şuan 3. Sürekli gidiyorum ya zaten o yüzden maalesef3 ay önce doktor bana da çikolata kisti var sende dedi sonra bu ay gittim çikolata kisti değilmiş folikül kistiymis adetle atılmış dedi canım kesin mi senin kistin
Olsun yine de gebe kalabilme ihtimalin var canım bi de hiç şansı olmayanlar da var şükretmeliyiz aslında ama insan planlı veya plansız çabucak hamile kalabilenlere de özeniyor yaniHadi yaaa iyi bari canım iyi ki çikolata kisti çıkmamış çünkü o atılmıyor maalesef. Evet canım kesin 2 doktor gördü ilk 2.5 cm Di şuan 3. Sürekli gidiyorum ya zaten o yüzden maalesef
Ay sorma gerçekten nasıl oluyor anlamıyorum. Bir de nispet yapanları yok mu ben Bi yazı paylaşırım hemen arkasından çoluk çocuk paylaşırlarOlsun yine de gebe kalabilme ihtimalin var canım bi de hiç şansı olmayanlar da var şükretmeliyiz aslında ama insan planlı veya plansız çabucak hamile kalabilenlere de özeniyor yani
Sorma canım bi tane akrabam var aynı yaştayız bana sürekli ne zaman doğuracaksın diyip duruyor ben de daha erken diyorum ağzına laf vermemek için alay eder gibi ben evlendim hemen doğurdum bak ikinciyi bile doğurdum diyor her görüşmemde aynı muhabbet itici gelmeye başladı artıkAy sorma gerçekten nasıl oluyor anlamıyorum. Bir de nispet yapanları yok mu ben Bi yazı paylaşırım hemen arkasından çoluk çocuk paylaşırlarkaç kere denk geldi ne diyeyim
Resmen nispet yapıyorlar. Öylelerini Allaha havale ediyorum artık. Herşeyiyle nispet yaparlar ne diyeyim şanslarına da herşeyleri yolunda gider..Sorma canım bi tane akrabam var aynı yaştayız bana sürekli ne zaman doğuracaksın diyip duruyor ben de daha erken diyorum ağzına laf vermemek için alay eder gibi ben evlendim hemen doğurdum bak ikinciyi bile doğurdum diyor her görüşmemde aynı muhabbet itici gelmeye başladı artık
Aynen öyle kimsenin bir şeyinde gözüm yok yemin ederim Allah herkese her şeyin en iyisini en hayırlısını versin derim hep birinin guzel bir haberini alınca çok mutlu olurum ama herkes öyle düşünmüyor maalesef mutsuzlugumdan mutlu olan çok insan tanıdım son birkaç yıldaResmen nispet yapıyorlar. Öylelerini Allaha havale ediyorum artık. Herşeyiyle nispet yaparlar ne diyeyim şanslarına da herşeyleri yolunda gider..
Kesinlikle öyle bu şekilde olan çok insan var maalesef. Benim demek istediğim ne kadar nispet yaparlarsa o kadar şansları güzel gidiyor. Allah daha çok versin de bana bulaşmayın yahu. En iyisi muhabbeti kesmek de zorunda kalınca işte insan akraba vs.Aynen öyle kimsenin bir şeyinde gözüm yok yemin ederim Allah herkese her şeyin en iyisini en hayırlısını versin derim hep birinin guzel bir haberini alınca çok mutlu olurum ama herkes öyle düşünmüyor maalesef mutsuzlugumdan mutlu olan çok insan tanıdım son birkaç yılda
Sürekli o meraklı gözlerle hayatının her detayını sormaları aynı senin dediğin gibi benim şöyle böyle oldu demeleriAynen öyle kimsenin bir şeyinde gözüm yok yemin ederim Allah herkese her şeyin en iyisini en hayırlısını versin derim hep birinin guzel bir haberini alınca çok mutlu olurum ama herkes öyle düşünmüyor maalesef mutsuzlugumdan mutlu olan çok insan tanıdım son birkaç yılda
Aynen canım bi de biliyor musun ben eşimden ayriyim 1 haftadır babamin evindeyim belki de bosanicam kafam çok karışık bu olaylardan dolayı hamilelik de hiç aklımda yoktu ama yine de esimle aram bozuk hamile olmak istemiyorum diyemiyorum bu kadar çok istediğim bir şeyi istememiş gibi davranamıyorumSürekli o meraklı gözlerle hayatının her detayını sormaları aynı senin dediğin gibi benim şöyle böyle oldu demeleri
Ağzından bal damlıyor canım inşaAllahhSizin tuttu canım içimden öyle geçiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaAllah aranız düzelirAynen canım bi de biliyor musun ben eşimden ayriyim 1 haftadır babamin evindeyim belki de bosanicam kafam çok karışık bu olaylardan dolayı hamilelik de hiç aklımda yoktu ama yine de esimle aram bozuk hamile olmak istemiyorum diyemiyorum bu kadar çok istediğim bir şeyi istememiş gibi davranamıyorum
Inşallah canım inşallah Allah herkesin yüzünü güldürsün ❤❤Ağzından bal damlıyor canım inşaAllahh
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaAllah aranız düzelirBelki pozitifi gördükten sonra bebiş hayatınıza huzuruyla bereketiyle gelir de barışırsınız
Ya canım benim içime oturdu dediğinAynen canım bi de biliyor musun ben eşimden ayriyim 1 haftadır babamin evindeyim belki de bosanicam kafam çok karışık bu olaylardan dolayı hamilelik de hiç aklımda yoktu ama yine de esimle aram bozuk hamile olmak istemiyorum diyemiyorum bu kadar çok istediğim bir şeyi istememiş gibi davranamıyorum
Yanlış bişey yazmak istemem canım ne varki inşallah bebeğin tutarda aranızda düzelir. Çok ama çook isterim gerçekten. Bişey bilmediğim için hayırlısı olsun dedim Allah yüzünü en güzel şekilde güldürür inşallahInşallah canım inşallah Allah herkesin yüzünü güldürsün ❤❤
İnşallah canım darısı bizeAğzından bal damlıyor canım inşaAllahh
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaAllah aranız düzelirBelki pozitifi gördükten sonra bebiş hayatınıza huzuruyla bereketiyle gelir de barışırsınız
Yok canım kötü algılamam çok güzel yazmışsın zaten teşekkür ederim ben de doğrusunun bu olduğunun farkındayım ama işte bu istegimi bi türlü bastıramıyorum maalesef belki bizim için hayırlı olur belki de dediğin gibi çaresizliğe götürür hiçbir fikrim yok şu an tek yapabileceğim dua etmek elimden başka bir şey gelmiyor zaten benim elimde olsa her şey çok farklı olurdu ama her şey bizim elimizde olamıyor maalesef üzgünüm..Ya canım benim içime oturdu dediğinne olduğu beni ilgilendirmez hiç bişeyi bilemem. Bende şuan tam anlatamıyorum ama 2 sene önce nişanlıyken başımdan geçti birşeyler. Hatalar hatalar işte.. Bana diyorsun ya şanslısın diye o yüzden dedim. Tabi bilemeyiz hayatımızda ne olacak ne yaşayacağız ama düzgünce düşünmeni çook isterim. Bebek konusunda da istemen çok normal en doğal da hakkın. Ama senin için edebileceğim dua şu canım eğer nasibinde varsa, hayırlısı olacaksa bu ay güzel haberi alırsın inşallah. Ama seni daha da çaresizliğe götürecekse hayırsızsa olmasın içimden gelerek söylüyorum kötü algılama beni
Allahım inşallah düzelirsiniz dediğim gibi istemen çook normal. Bişey de yaşandıysa duygusal boşlukla belki daha çok istedin. Bu da içinden ailenle ilgili geçen duygular işte. İnşallah yüzün güler canım gerçekten canı gönülden isterim. Seni tanımıyorum belki ama burda birbirimize umut oluyoruz açamadığımız dertlerimizi yazıyoruz. O yüzden tanıdığımız insanlardan daha yakınız aslındaYok canım kötü algılamam çok güzel yazmışsın zaten teşekkür ederim ben de doğrusunun bu olduğunun farkındayım ama işte bu istegimi bi türlü bastıramıyorum maalesef belki bizim için hayırlı olur belki de dediğin gibi çaresizliğe götürür hiçbir fikrim yok şu an tek yapabileceğim dua etmek elimden başka bir şey gelmiyor zaten benim elimde olsa her şey çok farklı olurdu ama her şey bizim elimizde olamıyor maalesef üzgünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?