Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canımm. Benim sorunların üstünden geçti tahmin etmediğim yerdeyim Allaha şükür bir sorunum yok şuan. Ama ne yaşayacağız geçmiş tekrarlar mı tamamen düzelir mi zamanla göreceğiz. Benim de duam O olurbigun için İnşallah sorunlarının çözümünü bulur benden mutlu olsun inşaAllahhh çok isterim çok

Gerçekten öyle tanıdığımız insanlardan daha samimi ve yakınsınız teşekkür ederim ikinize de güzel dua ve düşünceleriniz için Allah razi olsun ❤ Maviesil23 Dilos6342
Canım benimm güzel haberini bekliyorum o gönlünden istediğin şey var ya inşallah Allah onu hayırlı yapsın sana nasip etsin bu ay

Canımsın gece gece nasıl duygulandım anlatamam çok sağ ol gerçekten çok güzel bir kalbin var

Canımsın gece gece nasıl duygulandım anlatamam çok sağ ol gerçekten çok güzel bir kalbin var
Canım benim yaaa benimde gözlerim doldu kendimi gördüm sende ya vallahi canım falan diyorum da aklıma gelmiyor değil kaç yaşındasınız belki büyüksünüz belki küçük. Aman büyük olsanızda zaten abla kelimesini hiç sevmem

Aynen ben de sevmem ve takılmam yaşa sorun yok benim için 26 yaşındayım bu arada kasımda 27 olucam sen kaç yaşındasın canım

Büyükseniz
Aynen ben de sevmem ve takılmam yaşa sorun yok benim için 26 yaşındayım bu arada kasımda 27 olucam sen kaç yaşındasın canım
Ay bişey yok zaten aramızda bende 24 yaşındayım yanlış bişey dememek için sordum aslında canım büyük yaşta birisi olur akıl verme falan diye düşünür yanlış bişey demekten korktum içimden geçeni söylerken kuzum

Sorun yok canım derdimi açan benim zaten yorum yapman çok normal zaten çok da mantıklı şeyler söyledin yaşıt da sayılırız zaten olmasak da bi şey değişmezdi ☺

En büyüğünüz benim o halde bende 29 ama ruhum hâlâ 20 iyi ki varsınız kızlar valla benimde bi kaç gündür burda kafam dağılıyo iyi oldu böyle

Sorun yok canım derdimi açan benim zaten yorum yapman çok normal zaten çok da mantıklı şeyler söyledin yaşıt da sayılırız zaten olmasak da bi şey değişmezdi ☺
Vallahi 11 yaşından beri hayatım o kadar zor geçti ki ruh yaşım 70 falan herhalde

Canım iğnenin 5.günü cok fazla akıntı var sendedr oldu mu
Evet canım şuan yok ama nerdeyse 5 6 güne kadar sürdü ama şeffaf değil beyaz. Afedersin sadece de ilişki sırasında oluyordu fazla bir şekilde şuanlık bişeyim yok. Kusura bakma anlatabilmek için detay verdim ama

Benmde öyle canım bembeyaz yapısıo

Ay ne demek sizde iyi ki varsınız ne güzel 20 olması benim kesin 70 ruh yaşım
70 mi ne ettin kız öyle hayatına güzel anılar sığdırdıkca bak nasıl gençleşiceksin ilk adımı da bebişlerle yapıcaksın inşaAllah bak bebişler yazmışım çoğul kullanmışım bilmeden, Allah söyletti herhalde

Benmde öyle canım bembeyaz yapısıo
Evet çok garip bir şekildeydi. Tuhaf olan aynı akıntıyı daha önce de yaşadım niye öyle oluyor bilmiyorum baya da fazla geliyordu. Hatta o zaman ilaç falan kullanmıyordum eşimde yoktu çok daha fazlası gelmişti endişelenmiştim

Nee ikiz mi yoksa hahaha şaka bir yana sağol canım inşallah öyle olur canım diyorum bak benim için hiç büyük değilsin

Hayat maalesef küçük yaşta büyüttü beni ondan öyle diyorum. Babam gözümün önünde kaza geçirdi vefat etti maalesef ondan sonra da işlerim pek yolunda gitmedi. Erken büyümeyi öğrendik hayat sağolsun

İnşallah devam ederde hamilelik akıntısı olur ya ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…