- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Çok sağol canımm. Benim sorunların üstünden geçti tahmin etmediğim yerdeyim Allaha şükür bir sorunum yok şuan. Ama ne yaşayacağız geçmiş tekrarlar mı tamamen düzelir mi zamanla göreceğiz. Benim de duam O olurbigun için İnşallah sorunlarının çözümünü bulur benden mutlu olsun inşaAllahhh çok isterim çok
Canım benimm güzel haberini bekliyorum o gönlünden istediğin şey var ya inşallah Allah onu hayırlı yapsın sana nasip etsin bu ayGerçekten öyle tanıdığımız insanlardan daha samimi ve yakınsınız teşekkür ederim ikinize de güzel dua ve düşünceleriniz için Allah razi olsun ❤Maviesil23 Dilos6342
Canımsın gece gece nasıl duygulandım anlatamam çok sağ ol gerçekten çok güzel bir kalbin varÇok sağol canımm. Benim sorunların üstünden geçti tahmin etmediğim yerdeyim Allaha şükür bir sorunum yok şuan. Ama ne yaşayacağız geçmiş tekrarlar mı tamamen düzelir mi zamanla göreceğiz. Benim de duam O olurbigun için İnşallah sorunlarının çözümünü bulur benden mutlu olsun inşaAllahhh çok isterim çok
Canım benim yaaa benimde gözlerim doldu kendimi gördüm sendeCanımsın gece gece nasıl duygulandım anlatamam çok sağ ol gerçekten çok güzel bir kalbin var
Aynen ben de sevmem ve takılmam yaşa sorun yok benim için 26 yaşındayım bu arada kasımda 27 olucam sen kaç yaşındasın canımCanım benim yaaa benimde gözlerim doldu kendimi gördüm sendeya vallahi canım falan diyorum da aklıma gelmiyor değil kaç yaşındasınız belki büyüksünüz belki küçük. Aman büyük olsanızda zaten abla kelimesini hiç sevmem
BüyüksenizCanımsın gece gece nasıl duygulandım anlatamam çok sağ ol gerçekten çok güzel bir kalbin var
Ay bişey yok zaten aramızda bende 24 yaşındayımAynen ben de sevmem ve takılmam yaşa sorun yok benim için 26 yaşındayım bu arada kasımda 27 olucam sen kaç yaşındasın canım
Sorun yok canım derdimi açan benim zaten yorum yapman çok normal zaten çok da mantıklı şeyler söyledin yaşıt da sayılırız zaten olmasak da bi şey değişmezdi ☺Büyükseniz
Ay bişey yok zaten aramızda bende 24 yaşındayımyanlış bişey dememek için sordum aslında canım büyük yaşta birisi olur akıl verme falan diye düşünür yanlış bişey demekten korktum içimden geçeni söylerken kuzum
En büyüğünüz benim o haldeBüyükseniz
Ay bişey yok zaten aramızda bende 24 yaşındayımyanlış bişey dememek için sordum aslında canım büyük yaşta birisi olur akıl verme falan diye düşünür yanlış bişey demekten korktum içimden geçeni söylerken kuzum
Vallahi 11 yaşından beri hayatım o kadar zor geçti ki ruh yaşım 70 falan herhaldeSorun yok canım derdimi açan benim zaten yorum yapman çok normal zaten çok da mantıklı şeyler söyledin yaşıt da sayılırız zaten olmasak da bi şey değişmezdi ☺
Ay ne demek sizde iyi ki varsınızEn büyüğünüz benim o haldebende 29 ama ruhum hâlâ 20 iyi ki varsınız kızlar valla benimde bi kaç gündür burda kafam dağılıyo iyi oldu böyle
Canım iğnenin 5.günü cok fazla akıntı var sendedr oldu muMaalesef canımm iğnenin 12. Günü bugun çok istedim ama olsa çıkardı. İğnenin etkisi bile kalmamış ki..
Evet canım şuan yok ama nerdeyse 5 6 güne kadar sürdü ama şeffaf değil beyaz. Afedersin sadece de ilişki sırasında oluyordu fazla bir şekilde şuanlık bişeyim yok. Kusura bakma anlatabilmek için detay verdim amaCanım iğnenin 5.günü cok fazla akıntı var sendedr oldu mu
Benmde öyle canım bembeyaz yapısıoEvet canım şuan yok ama nerdeyse 5 6 güne kadar sürdü ama şeffaf değil beyaz. Afedersin sadece de ilişki sırasında oluyordu fazla bir şekilde şuanlık bişeyim yok. Kusura bakma anlatabilmek için detay verdim ama
70 mi ne ettin kız öyleAy ne demek sizde iyi ki varsınızne güzel 20 olması benim kesin 70 ruh yaşım
Evet çok garip bir şekildeydi. Tuhaf olan aynı akıntıyı daha önce de yaşadım niye öyle oluyor bilmiyorum baya da fazla geliyordu. Hatta o zaman ilaç falan kullanmıyordum eşimde yoktu çok daha fazlası gelmişti endişelenmiştimBenmde öyle canım bembeyaz yapısıo
Nee ikiz mi yoksa hahaha70 mi ne ettin kız öylehayatına güzel anılar sığdırdıkca bak nasıl gençleşiceksin ilk adımı da bebişlerle yapıcaksın inşaAllah bak bebişler yazmışım çoğul kullanmışım bilmeden, Allah söyletti herhalde
Hayat maalesef küçük yaşta büyüttü beni ondan öyle diyorum. Babam gözümün önünde kaza geçirdi vefat etti maalesef ondan sonra da işlerim pek yolunda gitmedi. Erken büyümeyi öğrendik hayat sağolsun70 mi ne ettin kız öylehayatına güzel anılar sığdırdıkca bak nasıl gençleşiceksin ilk adımı da bebişlerle yapıcaksın inşaAllah bak bebişler yazmışım çoğul kullanmışım bilmeden, Allah söyletti herhalde
İnşallah devam ederde hamilelik akıntısı olur ya ❤❤Evet çok garip bir şekildeydi. Tuhaf olan aynı akıntıyı daha önce de yaşadım niye öyle oluyor bilmiyorum baya da fazla geliyordu. Hatta o zaman ilaç falan kullanmıyordum eşimde yoktu çok daha fazlası gelmişti endişelenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?