İnşallah canım hepimizin yüzü gülsün bu ayİnşallah devam ederde hamilelik akıntısı olur ya ❤❤
Belirti varmı sende canımİnşallah canım hepimizin yüzü gülsün bu ay
Basın sağ olsun canım benim Allah size uzun ömürler versinVallahi 11 yaşından beri hayatım o kadar zor geçti ki ruh yaşım 70 falan herhalde
Canım ara ara kasık ağrım var başka bişey pek yok bakalım test yapıcam şimdiBelirti varmı sende canım
Sağol canımBasın sağ olsun canım benim Allah size uzun ömürler versinama ben de kendimi çok yaşlı hissediyorum
Günaydın canım yine test yaptın miiiSağol canımhayat yoruyor maalesef sende üzme kendini
Şimdi yaptım canım negatif maalesef. Sende bişey var mı?Günaydın canım yine test yaptın miii
Bugün adet günüm bazen bir iki gün erken veya geç olabiliyo ama hiç test de yapasım gelmiyo negatif çıkar diyeŞimdi yaptım canım negatif maalesef. Sende bişey var mı?
İnşAllah güzel haber alırsın canım ya test yap diyemem şimdi sen bilirsin ama yaparsan sonuç belli olur adet günün zaten. Benimde dünden itibaren Bi baş ağrım başlamıştı uyudum uyandım daha da şiddetlendi dayanamıyorum ilaç içicem artık. Zaten negatifte çıktıBugün adet günüm bazen bir iki gün erken veya geç olabiliyo ama hiç test de yapasım gelmiyo negatif çıkar diye
Şimdi yaptım canım negatif maalesef. Sende bişey var mı?
Zaten bizde şans olsaaİnşAllah güzel haber alırsın canım ya test yap diyemem şimdi sen bilirsin ama yaparsan sonuç belli olur adet günün zaten. Benimde dünden itibaren Bi baş ağrım başlamıştı uyudum uyandım daha da şiddetlendi dayanamıyorum ilaç içicem artık. Zaten negatifte çıktı
Hiç yok hiiçZaten bizde şans olsaa
Valla kalkıp test yapasım bile gelmiyo kizzHiç yok hiiç
Yapma canım o zaman bekle adet gününüüValla kalkıp test yapasım bile gelmiyo kizz
Ikinci kez mi yumurtlama oluyo acabaAma sanki pik gibi yarin koyulasacakmis gbiadete yakin boyle cikarmi bilgibiz varmi
Hic bilmiyorum ki gebelige dair hic belirtimde yokIkinci kez mi yumurtlama oluyo acaba
Varsa bi de gebelik testi dene istersenHic bilmiyorum ki gebelige dair hic belirtimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?