Varda erkn olur diye yapmak istemiyorumVarsa bi de gebelik testi dene istersen
O zaman en iyisi adet gününü beklemekVarda erkn olur diye yapmak istemiyorum
Etmeyebilir boş yere stres yapma yaa vazgeçtim benBirde kaset te st im var 4 gun önceden belli edermiki
Yarin birdaha deneyeyil avulasyonu daha koyu cikarsa brlki yaparimEtmeyebilir boş yere stres yapma yaa vazgeçtim ben
Aynen bence deYarin birdaha deneyeyil avulasyonu daha koyu cikarsa brlki yaparim
Sen canim adet oldunmuuAynen bence de
Henüz olmadım bugün adet günüm canimSen canim adet oldunmuu
Benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu uyku hali oldu sadece bence en erken tanı uyku hali bende uyuyan bi insan değilm nye böyle oluo dedm test yapmstm cok ince silikdi gözle bile görmesi zordu kaset test yapmstm iki gün snra kan verdm 90 cıkmstı canım hayırlısı olsnCanım ara ara kasık ağrım var başka bişey pek yok bakalım test yapıcam şimdi
Gebelik var demek için t çizgisinin c den de koyu çıkması lazım yani pik yapmış gibi olmalı benimde geçen ay adetten bi gün önce t ve c çizgisi aynı koyulukta çıkmıştı ama gebelik yoktu çok da güvenme derim canımKızlar adete 4 kala ovulaston testim gebelik icin daha koyu olmasi gerekiyordu sanirimEki Görüntüle 2911274 Eki Görüntüle 2911275
Kendini nasıl hissediyosun peki canım var mı bişeyin? Ben bugun test yaptım ama bozuk çıktı yarın tekrar yapıcam büyük ihtimal adet olurum gibi hissediyorum adet sancıları giriyo sankiHenüz olmadım bugün adet günüm canim
Anladim canm hayırlısı olsun yarin yine test yaparim bakalim pik yapacakmi bilmiyorum yine atarim burayaGebelik var demek için t çizgisinin c den de koyu çıkması lazım yani pik yapmış gibi olmalı benimde geçen ay adetten bi gün önce t ve c çizgisi aynı koyulukta çıkmıştı ama gebelik yoktu çok da güvenme derim canım
Akşam yine agrım vardı canım ama şu an yok olur mu hiç bilmiyorum test yapasım da gelmiyoKendini nasıl hissediyosun peki canım var mı bişeyin? Ben bugun test yaptım ama bozuk çıktı yarın tekrar yapıcam büyük ihtimal adet olurum gibi hissediyorum adet sancıları giriyo sanki
Bugun de bekle bence bugun olmazsan yarın bi denersinAkşam yine agrım vardı canım ama şu an yok olur mu hiç bilmiyorum test yapasım da gelmiyo
Az önce test yaptım bebetime marka ilk kez kullandım bunu c çizgisi bile çok silik sonradan çıktı acaba test mi bozuk anlamadım normalde c çizgisi hemen çıkıyor ve koyu oluyo öyle değil miiBugun de bekle bence bugun olmazsan yarın bi denersin
Canım kusura bakma o kadar başım ağrıyor ki halaAdet günüm zaten
Aa evet çizgi hiç belli değilKızlar bu test bozuk bence c çizgisi bile belirgin değil ve çok geç çıktı şansa bak yaa zar zor karar verdim test yapmaya o da böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?